donderdag 30 juli 2009

Gezonde voeding en water de oplossing tegen overgewicht

Overgewicht kost Amerikanen 147 miljard dollar
Het aantal Amerikanen dat aan overgewicht leidt, neemt nog steeds fors toe. Maar ook in Europa zien we deze trend doorzetten. Hoe komt dit toch, en wat kunnen we hier zelf tegen doen. De oplossing ligt binnen handbereik, het enige wat U zou kunnen doen is om de oplossing aan te pakken.

Verlaging ziektekosten door gezonde voeding en het drinken van water
Sinds 1998 leidde dat tot een stijging van 89 procent in uitgaven voor behandeling van aan obesitas gerelateerde ziektes zoals diabetes, hartziektes en gewrichtsontstekingen. Deze nemen bijna 10 procent van alle medische uitgaven voor hun rekening. Het gaat om ongeveer 147 miljard dollar (103 miljard euro). Als je het snel zegt, valt het misschien voor U wel mee, maar als deze trend zo door blijft zetten, kunnen straks maar weinig mensen meer de ziektekosten betalen. Daarom is het noodzakelijk dat mensen ingaan zien, dat ze iets aan hun gezondheid beter zouden kunnen gaan doen. Maar de keus ligt te allen tijde bij U zelf. Gezonde voeding zoals visolie is een natuurlijke ontstekingsremmer. Visolie kan er voor zorgen dat U een gezond hart bevorderd, gezonde en flexibele gewrichten ondersteunt, emotioneel welzijn verbeterd en stemmingswisselingen verminderen, cognitieve functies verbeteren en ontstekingsreacties verminderen.
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!

Van de meer dan 300 miljoen Amerikanen kampt meer dan 26 procent met obesitas. In Nederland heeft ongeveer 11 procent van de bevolking ernstig overgewicht. Men spreekt van obesitas wanneer iemand een body mass index (BMI) heeft van 30 of meer. Zorg dat Uw lichaam op een natuurlijke manier in balans is. Natuurlijke voeding kan U daar bij helpen. Voor meer informatie klik hier.

Vraag: Waarom weet mijn arts niets van de informatie over water?

Antwoord: Wat ik U nu verteld is nieuwe kennis. Het heeft Dr. F. Batmanghelidj meer dan twintig jaar aan onderzoek en studie gekost om deze informatie boven water te krijgen. Het is nog geen algemene kennis en het wordt nog niet op de medische faculteiten onderwezen. Artsen bevelen het drinken van vloeistoffen aan en gaan ervan uit dat iedere vloeistof die je drinkt, zich als water gedraagt. Dat is wat artsen geleerd hebben op hun medische opleidingen. Ze zijn niet goed geïnformeerd over de wezenlijke functie van water in het menselijke lichaam. Meer hierover in het boek: Water het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven! (Dit boek kunt U kopen via succesboeken hier staat aan link van aan de rechter kant van mijn blog) En als U dit fantastische boek niet zelf wilt hebben, maar wel een keer wilt lezen, kijk dan eens in de bibliotheek. Het is de moeite waard om meer kennis te bezitten over water! Verder, vloeistoffen, die cafeïne of alcohol bevatten, drogen ons uit en kunnen niet voldoen aan de behoefte van het lichaam aan water.

Winrgy de natuurlijke energie boots!
Iedereen kan wel het verschijnsel midden op de dag, het bekende middagdipje ligt op de loer. We worden moe, en vaak komt dat nadat we lunch pauze hebben gehad. We moeten weer aan de slag op ons werk, in huis, op school enz. Een natuurlijke energie drank die ervoor zorgt, dat U de middag makkelijk door komt. Het liefst zouden we even hazen slaapje doen. Tegenwoordig kunt U dit voorkomen met de Winrgy Sugar Free. Neem op tijd een glas Winrgy Sugar Free. En wede dat U weer bruist van energie.

Winrgy is een stimuleren energie- en mentaal prestatiebevorderend drankje, met een heerlijke citrussmaak boordevol vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat U scherp en sterk blijft- en optimaal kunt werken, winkelen, leren, sporten zonder moe te worden. Een betere prestatie voor U, met minder vechten tegen de vermoeidheid, maar ervaren
Winrgy Sugar Free is een lekker fris product, wat nog goed is voor Uw gezondheid ook. En dat kon ik nu net goed gebruiken. We pakken al snel een glas limonade als we dorst hebben. Ik drink tegenwoordig meer water en als ik voel dat mijn lichaam wel een stootje energie kan gebruiken neem ik een glaasje Wingry Sugar Free.

Tip:
De Winrgy Sugar Free zit in losse zakjes verpakt dus ook nog eens handig mee te nemen. Als U op U werk bent of aan het winkelen, sporten of op school zit. Als U gaat winkelen neem gerust een rust pauze met een lekkere versnapering in een eet/drink gelegenheid. Bestel dan een flesje spa blauw en een roerstaafje. Dan kunt U zelf U heerlijke energie drank bereiden. En rekenmaar dat ze vragen wat het is. Want wie wilt er nu niet boordevol bruisende energie zitten. Dat wil toch iedereen?
Wie zijn lichaam regelmatig belast, beïnvloedt niet alleen zijn energie- en spijsverteringsstofwisseling positief, maar ook zijn hormonenhuishouding en immuunsysteem.

Ik wens U een bruisend en energievol leven toe!
Liefs Monique Ervaringsdeskundige

Gezonde voeding kan rimpels en kwalen verminderen.


Een gezonde levensstijl en voedingssupplementen helpen bij een gezond leven!

Voedingssupplementen zijn onmisbare tegen rimpels en kwalen. En water drinken is het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven. Je bent niet ziek, je hebt dorst!” dat is wat Dr. F. Batmanghelidj vertelt in zijn reeks internationale bestseller. Voor meer informatie over dit boek kunt U klikken op succesboeken op deze blog. Een reeks wetenschappelijke studies laat zien dat wie iedere dag trouw zijn vitamientjes slikt, langer gevrijwaard blijft van welvaartsziekten en een kleiner risico loopt voor zijn tijd dood te gaan. In de Verenigde Staten is het eten van vitaminen en mineralen een dagelijkse gewoonte geworden.

Sinds ruim vier jaar is het bij ons aan de keukentafel ook heel normaal dat wij naast onze dagelijkse maaltijden extra antioxidanten eten. Ik kan U ook uit mijn hart vertellen, dat het daadwerkelijk helpt. Ik weet niet of U misschien een huisdier heeft, bijvoorbeeld een hond of een kat. Kijk dan maar eens op de zak met voeding, wat voor uitgebalanceerde voeding zo´n huisdier iedere dag van U krijgt. Maar zelf stoppen we vaak maar alles in ons mond wat los en vast zit. Waarom? Omdat we vaak niet beter weten, en alles is ook zo lekker. Meer dan een derde van alle Amerikanen slikt elke dag antioxidanten, van de 55-plussers slikt meer dan de helft. Sommige onderzoekers vermoeden dat alleen dit massale vitaminegebruik kan verklaren waarom sterfte aan hart- en vaatziekten in Amerika daalt.

Geen fabel maar keiharde feiten over gezonde voeding!
Mannen leven gemiddeld zes jaar langer als ze extra vitamine C innemen, ouderen die supplementen slikken die vitamine E en C bevatten. Ouderen die voedingssupplementen gebruiken hebben 35 procent minder kans om te sterven dan ouderen die geen supplementen slikken. Mannen die dagelijks een supplement met antioxidanten innemen daalt het aantal gevallen van kanker met 31 procent. Supplementen beschermen je ook tegen de ziekte van Alzheimer zoals de Food For Thought, de ziekte van Parkinson, grauwe staar en maculadegeneratie (ernstige oogziekten) visolie is goed voor Uw ogen. Diabetes type 2 en vrijwel alle andere ouderdomskwalen kan U verminderen ofwel voorkomen door gezonde voeding en een gezonde levensstijl.


Bezuinig niet op gezonde voeding, dat kan fataal worden voor Uw gezondheid!
Al is Uw portemonnee nog zo klein in deze crisis tijd, is het wel belangrijk dat U stil blijft staan bij Uw gezondheid. In kranten, televisie, media konden we afgelopen weken horen dat mensen met een minder salaris, veel en goedkoop gingen eten. Op dat moment denkt U misschien dit is een oplossing zodat ik nog wel bijvoorbeeld op vakantie kan, auto kan rijden enz. Maar zijn deze dingen daadwerkelijk belangrijker dan Uw gezondheid? Natuurlijk vakantie is heerlijk, door auto te rijden kunnen we ons makkelijk bewegen. Maar wat als ons lichaam niet meer wilt bewegen? Tijd voor een stevige aanpak, voor NU en in de TOEKOMST!

Antioxidanten kies voor Phyto-Vite®
Waarom Phyto-Vite® zal U zich afvragen. Dit komt door de bijzondere samenstelling die dit product bezit. Ginkgo biloba daar ga ik U meer over vertellen, zodat U kunt lezen waarom ik zo enthousiast bent over dit product. Het gaat daarom niet alleen om de inhoud van het product, maar de juiste samenstelling van stoffen maakt het product zo bijzonder. Al is Uw portemonnee deze maand misschien nog zo leeg, denk aan Uw gezondheid. U doet het niet voor mij, maar voor Uw eigen gezondheid. Voor nu en in de toekomst!

Zorg dat Uw gezondheid in de beste handen is,…..Uw eigen handen!

Ginkgo biloba
Phyto-Vite® bevat ook Ginkgo biloba extract en daar wil ik U wat meer over vertellen. Ginkgo biloba heeft de jongste jaren in het Westen een sterke reputatie gekregen als het antioxidant bij uitstek om Uw hersenen jong te houden. In de Verenigde Staten is dit kruid waanzinnig populair. De ginkgo biloba is een sterke, harde boom die al bestaat sinds het stenen tijdperk. Tijdens het ijstijdperk stierf de ginkgo biloba overal ter wereld uit, behalve gelukkig niet in China. In de achttiende eeuw werd de Ginkgo biloba getransporteerd naar de Verenigde Staten en sindsdien groeit de boom daar ook. Deze boom kan heel oud worden. Er zijn exemplaren die ouder zijn dan duizend jaar. Aloude genezers gingen er dan ook vanuit dat de boom op de een of andere manier ook heilzaam moest kunnen zijn voor de mens. Hierdoor is in der loop der jaren over deze boom veel kennis opgedaan. De bladeren en vruchten van de Ginkgo biloba worden in China al sinds 2800 v. Chr. gebruikt voor allerlei therapieën, die in veel gevallen te maken hebben met de hersenfunctie, hart- en bloedvatproblemen. Ginkgo helpt vooral de bloeddoorstroming in de fijne haarvaatjes te verbeteren en geeft goede resultaten bij concentratieproblemen en verslechtering van het geheugen, maar kan ook helpen om de belangrijkste oorzaak van mannelijke impotentie, atherosclerosis( voorkomende vorm van hartziekte waarin plaques afzetting van de cholesterol en andere substanties net zoals kleine tumoren, zich vormen in de wanden van de slagaders), te vermijden. Maar vooral is het een zeer krachtige antioxidant, die onder meer helpt stikstofoxide onder controle te houden. Onze hersenen hebben stikstofoxide nodig, maar als deze stof niet strikt in bedwang wordt gehouden, kan zee een ware ravage aanrichten in de hersencellen. Met deze kennis is het toch prachtig dat de Ginkgo biloba verwerkt is in de krachtige antioxidanten van Phyto-Vite®.

Lieve mensen, “je hoeft geen ander mens te worden, om dingen eens anders aan te pakken!”
Het enige wat U zich zelf aan kunt leren als U dat zelf wilt, is een gewoonte patroon veranderen.
Ik wens U een gelukkige en gezonde toekomst toe!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Zorg goed voor U zelf/gezonde voeding de oplossing


Zorg goed voor U zelf/gezonde voeding de oplossing
Een berichtje uit de Telegraaf wat ik U niet wil onthouden.
Maar hoe kunnen we nu zorgen dat mensen geen twijfels meer hebben bij de Mexicaanse griep?
Als we de media moeten geloven, dan zijn er al weken verstreken, waarbij mensen bang worden gemaakt over de Mexicaanse Griep. Als we dit bericht goed lezen dan vindt de Franse professor Bernard Debré dat we met elkaar alleen maar wereldwijd angst zaaien. Zorg dan ook dat Uw gezondheid in de beste handen is,…Uw eigen handen! Nu eerst het berichtje van de Telegraaf.

Telegraaf: 'Griepalarm moet angst zaaien'
PARIJS - De Mexicaanse griep is niet gevaarlijk. En de wereldwijde mobilisatie tegen de pandemie dient geen ander doel dan het zaaien van angst. Althans, als we de Franse professor Bernard Debré moeten geloven.

Debré doet zijn uitspraken in een interview met de Franse zondagkrant Journal du Dimanche. "De griep is waarschijnlijk zelfs minder gevaarlijk dan de normale griep", zegt Debré, die in Frankrijk een bekende uroloog is en afgevaardigde voor de UMP-partij van Sarkozy.
"De zieken, bij wie men overigens niet eens nagaat of zij H1N1 hebben, wordt inmiddels gevraagd paracetamol te slikken". Debré legt de schuld bij de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. "Overheden hadden geen andere keus dan drastisch op te treden, nadat de WHO met dagelijkse berichtgeving en talloze persconferenties zorgde voor een paniekgolf."
Bron: Telegraaf.nl

Uw gezondheid ligt in Uw eigen handen!
Vaak weten veel mensen niet we ze nu daadwerkelijk zouden kunnen doen, om hun gezondheid te verbeteren. Daar gaan we met elkaar ook vaak pas over nadenken als we eenmaal mankementjes aan ons lichaam hebben. Vaak beginnen we met de eerste pijntjes bij een paracetamol. En als dit niet helpt, gaan we graag naar de huisarts, voor de oplossing van ons mankement. Maar kunnen we vaak niet veel mankementen aan ons lichaam voorkomen? U zult misschien denken, ja, als dat zo is dan had ik het wel geweten of gedaan. Maar we zien nu eenmaal vaak, dat wat we doorgekregen hebben ook op gezondheidsgebied van onze ouders, wij dit volgen. Maar alles om ons heen verandert, veranderd U mee? Zoals we vroeger groenten en fruit aten, daar zat nog alle vitaminen en mineralen in de voeding. Maar in onze huidige maatschappij is er heel veel veranderd. Ook betreffende de vitaminen en mineralen in ons voedsel. We krijgen dagelijks te korten binnen in ons lichaam. Dit kan lang goed gaan, totdat het lichaam het opgeeft, en er ziektes verschijnen. Als U niet een gezond lichaam heeft met voldoende vitaminen en mineralen kunt U er van op aan, dat U sneller kans heeft op een verkoudheidje of een griepje als de mensen die dagelijks antioxidanten van een hoogwaardige kwaliteit innemen. Ik zeg altijd tegen mensen wat is goed voelen. We voelen ons zo als we ons voelen, maar hebben we een eerlijke graadmeter om ons goed voelen te meten? Door het product te gaan gebruiken, kwam ik er achter dat het product daadwerkelijk werkt. En rekenmaar dat ik net zo sceptisch was als veel andere mensen. Maar ik kreeg een ervaring, niet door te lezen of over een bepaald onderwerp te spreken. Maar ik ben het product naast mijn dagelijkse maaltijden gaan eten, en het goed voelen betekend nu voor mij echt goed voelen ook al zijn er veel mensen met een griepje om mij heen. Deze krachtige Antioxidanten bieden bescherming tegen de oxidatieschade die veroorzaakt wordt door vrije radicalen. Verbeterde ondersteuning van het immuunsysteem, verhoogde eiwit- en hormoonsynthese, grotere integriteit van de weke delen en verbeterde circulatie zijn slechts enkele van de vele effecten van deze antioxidanten. Maar ook in antioxidanten zitten veel verschillen. We hebben de chemische en de natuurlijke antioxidanten.

Gezond leven we kunnen er niet snel genoeg mee beginnen!
Als we met elkaar de tijd en moeite nemen aan het besteden van het zoeken naar de zin van gezond leven, zal dat zeker in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Maar ten einde die vruchten te kunnen plukken, kunnen we beter maar beginnen met onze zoektocht naar de zin van gezond leven wanneer alles nog goed gaat! Gezonde voeding kan U daar een handje mee helpen.

“Overwin één probleem en houd er daarmee 100 op afstand!” –Confucius
Aan U de keus!
Laat U geen angst aanjagen, maar zorg goed voor Uw lichaam, U bent het waard!
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Minder last van Hoofdpijn mede door gezonde voeding.

Minder last van Hoofdpijn mede door gezonde voeding.

De ene hoofdpijn is de andere niet. Dus wat voor je buurman helpt, heeft bij jou misschien geen effect. Hoofdpijn er is mee te leven, als U maar weet wat U daar zelf aan kan doen.
Hoofdpijn is de meest voorkomende pijn. Naar schatting 90 tot 95 procent van de mensen heeft er ooit wel eens last van. De oorzaak is lang niet altijd duidelijk.

Soms spelen spanningen of stress een rol. Het kan komen door overbelasting van de ogen, roken, kiespijn, kou, hitte, geuren of oorinfecties. Vochtgebrek is bij veel mensen een groot probleem, terwijl we vaak denken dat we voldoende drinken. Drinkt U minimaal anderhalve liter water per dag? Water is het goedkoopste medicijn. Het mooie aan water als de belangrijkste bron van schone energie is dat het teveel het lichaam weer als urine verlaat. Dus begin eerst met voldoende water drinken op een dag. Er is tegenwoordig een mooi boek op de markt over WATER.(Zie voor verdere informatie betreffende dit boek de link van successboeken op dit blog aan de rechterkant) Geschreven door een arts Dr. F. Batmanghelidj. Het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing voor je leven.

Ik vind het een echte aanrader. Wat wij vaak niet weten, wordt in dit boek makkelijk uitgelegd. Zelf dronk ik als klein kind al veel te weinig. Met vaak de wijze woorden van mijn moeder:,, Als je niet genoeg drinkt, kom je nog eens in het ziekenhuis!” Inmiddels 42 jaar oud, drink ik veel water. Een verandering die bij mij als mens, stapje voor stapje ging. Ik was tenslotte geen drinker, en moest meer water gaan drinken. Toen ik negen jaar geleden mijn rug gebroken had, en bij een osteopaat liep, die vertelde mij al dat ik heel veel water moest drinken. Toen kon ik het allemaal nog niet bevatten, maar inmiddels weet ik dat water een medicijn is voor ons lichaam wat we vaak onderschatten. Het is het beste medicijn voor onze gezondheid. Water is van grote waarde. Water moeten we veel drinken, voor een optimale gezondheid!En ook een verkeerde houding, een stijve nek, slaaptekort of honger kunnen voor hoofdpijn zorgen.

Gevoelig


Bovendien zijn sommige mensen gevoelig voor stoffen die in ons eten worden gestopt, zoals de zoetstof aspartaam, natriumglutamaat (in Chinese gerechten), nitriet (in vlees) of fenylethylamine (in chocolade). Gewone hoofdpijn is niet ernstig en is geen aanwijzing dat je (ernstig) ziek bent. Een goede nachtrust doet bij veel mensen al wonderen. En zorg dagelijks voor de nodige ontspanning, een massage, een warm bad of lekker een wandeling in de frisse lucht kunnen U helpen de pijn te verdrijven, zodat we weer kunnen genieten van de dag/avond.


Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn zit meestal aan beide kanten van je hoofd. Het is alsof er een strakke band omheen zit. De hoofdpijn is kloppend in plaats van stekend. Het is een doffe, drukkende pijn in de schedelhuid die soms gepaard kan gaan met misselijkheid. Bij inspanning verergert de pijn.
Spanningshoofdpijn kan ontstaan door een slechte houding, angst, stress, slaapgebrek of kou. De pijn kan na een half uurtje alweer wegtrekken, maar ook wel enkele dagen aanhouden. Spanningshoofdpijn kan samengaan met spierpijn. De oorzaak ligt dan vaak in een verkeerde houding of te lang en inspannend werken, waardoor je spierbundels verkrampen.

Tips bij spanningshoofdpijn:
• Probeer de pijn te verzachten door een massage van nek en schouders.
• Een kan er voor zorgen, dat U warme Food For Thought hoofdpijn verminderd of zelfs verdwijnt.
• Gebruik zo min mogelijk vet en eiwitten in de vorm van vlees, vis en melkproducten. Dit kan ook hoofdpijn veroorzaken
• Doe ontspanningsoefeningen bijvoor beeld yoga, of maak een lekker wandeling in de frisse lucht, dit zorgt vaak al voor verlichting.
• Zorg voor een goede lichaamshouding of U nu zit, staat, of loopt, denk aan Uw houding.
• Als U slecht slaapt, neem dan Sleep Tite een goede nachtrust is de basis van een gezond leven.


Veel liefs Monique Ervaringsdeskundige

En vergeet vooral niet het boek over Water te lezen.
Het zij in de bibliotheek, het zij bestellen via deze link. Het is een aanrader voor iedereen die gezond wilt zijn, en wilt blijven.

Balans in je leven zorg goed voor je zelf met gezonde voeding en geniet met dankbaarheid

We leven allemaal in een wereld, waar er tegenwoordig niets anders gesproken wordt als over slank zijn. Veel mensen zijn te dik, maar is dit echt waar? Als we diëtisten moeten geloven, dan zijn veel mensen te dik en leven ongezond. Maar als we in dankbaarheid leven, genieten en lekkere maaltijden eten dan is er niets mis met ons. Alleen moeten we er zelf voor zorgen dat ons lichaam in balans is.

De Westerse wereld
De Westerse wereld is sinds de 20ste eeuw ervan overtuigd dat vlees, vet en dik zijn gepaard gaat met slapte, ziekte en immobiliteit. Maar is dit ook waar? Volgens mij liggen hier veel meer problemen aan de basis van ons bestaan. Slecht de mens wordt ziek, (of hij nu dik is of mager) als hij niet naar het leven leeft, wat hij/zij graag zou willen. Als een mens een mager persoon is, zal hij/zij gaan geloven dat hij/zij slap of zwak is. Een mager persoon zal er voor zorg dragen dat hij/zij een ziekte ontwikkeld waardoor de persoon in een rolstoel beland, en een dik persoon kan dan niet meer uit zijn stoel komen.

Maar dit alles heeft niets met mager of dik te maken!...wel met de overtuiging die de persoon met zich meedraagt en waar naartoe men leeft. Het probleem ontstaat pas als de persoon in kwestie denkt dat hij/zij zich zorgen moet maken dat hij/zij er uit moet zien, net als in de modelbladen…dat veel eten ongezond zou zijn… Niets is minder waar! Vraatzucht ontstaat pas tengevolge van het feit dat je jezelf niet durft geven waar jouw lichaam omvraagt. Dik of mager: wordt wie je bent! Leef naar je eigen wezen in overtuiging dat jij jouw smaak kan vertrouwen.

Eet wat je voelt te moeten eten, waar U zin in hebt zonder schaamte, zonder schuldgevoelens…en leef hierbij naar de overtuiging dat U Gezond, Mobiel en Krachtig bent. Leef naar het leven, waar U naar verlangt! En kijk niet teveel naar anderen, want een trekpaard zal nooit een renpaard worden. Een trekpaard is ook lichamelijk veel grover gebouwd als een renpaard. Een trekpaard kan een hele dag werken op het land, om bijvoorbeeld een kar, ploeg te trekken, maar vraag het paard niet om twintig rondjes te rennen op de renbaan.

Als U dit van een trekpaard verlangt, dan zal U snel op de koffie komen. En vraag een renpaard niet om heel de dag een ploeg of een kar te moeten trekken, want dan zal U ook zien, dat het renpaard hier niet voor geschikt is. En zo zit het ook bij mensen, de één is tenslotte niet de andere. Ieder mens is UNIEK!

We willen van ieder mens een slank model maken, maar is dit mogelijk?
De media, diëtisten, doktoren enz. vertellen ons dat we allemaal slank moeten zijn. Maar als je slank bent, en je zit niet lekker in je lijf, dan wordt je alsnog ziek. We moeten niet vergeten, dat we zelf veel aan onze gezondheid kunnen doen. Een goede balans zowel geestelijk als lichamelijk zorgen ervoor dat U wordt wie U moet wezen en gezonde voeding kan U hierbij een handje helpen.
Gezonde balans in Uw lichaam bereikt U door gezonde voeding zorg dat U Uw stofwisselingssnelheid versterkt!

BioLean II®
De stofwisselingssnelheid versterken


Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat overdadige suikerconsumptie aan de basis ligt van talrijke geestesziekten en diabetes. De hoeveelheid suiker die we gemiddeld op een dag nuttigen, schrik niet staat gelijk aan 25 suikerklontjes. Suiker veroorzaakt niet alleen diabetes, maar ook de stofwisseling wordt er op verschrikkelijke wijze door verstoord waardoor er diverse spijsverteringsklachten ontstaan. Suiker leidt tot een tekort aan vitamine B, waarvan het lichaam veel nodig heeft voor de opname van koolhydraten zodat ons lichaam goed kan blijven functioneren.

Wist U dat suiker helemaal geen vitamine B bevat? Ons lichaam wordt hierdoor gedwongen om deze vitamines uit reserves te halen.
Een tekort aan vitamine B kan vermoeidheid, neerslachtigheid, zwaarmoedigheid, problemen met concentratie, geheugen en het zien.

Jaren geleden had ik van al deze facetten last. Ik had geen idee waar het door kwam. Wel wist ik dat ik een lichaam had, wat om hulp schreeuwde. Ik was bijna heel de dag door moe, zwaarmoedig en neerslachtigheid dat kan ik me zelf ook nog goed herinneren. Nadat ik natuurlijke voedingssupplementen bent gaan eten, van hoogwaardige kwaliteit ging er voor mij een nikwam hierdoor meer in balans, en ik kreeg veel meer energie. Ik at altijd veel suiker producten zoals hagelslag, chocoladepasta en lekkernijen als snoep en chocolade. Niet dat ik van al deze zoetigheid niets meer eet, maar mijn lichaam verlangt niet constant meer naar die zoetigheid.

BioLean II® kan:

•De stofwisselingssnelheid of thermogenese versterkeneuwe wereld open. Een van die producten was ook de Biolean®. Mijn lichaam
•Energie en alertheid verhogen
•De eetlust onderdrukken
•Gewichtsverlies bevorderen
•Helpen bij het op gewicht blijven
•De lipolyse of vetafbraak bevorderen

Als het lichaam niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, benut het de voedingsstoffen uit reserves elders in het lichaam.
Ons lichaam is eigenlijk wel slim, want door deze manier zorgt het lichaam ervoor dat de belangrijkste functies toch goed kunnen verlopen. Dit kan een hele tijd zo doorgaan zonder dat er grote stoornissen optreden. Een langdurig verkeerd voedselpatroon leidt uiteindelijke op termijn naar problemen. De grote welstand in het westen heeft natuurlijk zijn voordelen, en daar delen we allemaal graag in mee. Maar voor het lichaam is voeding voor veel mensen een groot probleem. Maar wij moeten er zelf voor zorgen dat we leven naar het leven waar we naar verlangen! En mede door middel van een natuurlijk voedingssupplement kunnen we onze beste balans bereiken.

Leef naar het leven, waar U naar verlangt!
Gezonde voeding hoort bij de basis voor een gezond leven.
Gezonde voeding daar kan U mee thuis komen.


Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

dinsdag 28 juli 2009

Vette vis is goed voor de oren, denk aan gezonde voeding (visolie)

Ouderen die regelmatig vette vis eten, horen beter dan hun leeftijdgenoten die dat niet doen. In vette vis zitten omega-3 vetzuren en die blijken gunstig te zijn voor het behoud van bepaalde hersenfuncties, zoals het gehoor.

Voedingswetenschapper gepromoveerd
Carla Dullemijer van de Wageningen Universiteit heeft dit vastgesteld en is hierdoor gepromoveerd. Dat vette vis goed zou zijn voor de hersenen werd al langer aangenomen. Carla Dullemijer heeft nu de wetenschappelijke verklaring voor die veronderstelling gevonden en is daar in mei 2009 op gepromoveerd.

Carla Dullemijer veronderstelde daarom dat deze vetzuren wellicht ook de ouder wordende hersenen van de mens langer in goede conditie zouden houden. Zij testte een groep ouderen die weinig visolie gebruikte en vergeleek hun cognitieve prestaties met die van een groep mensen die juist veel vette vis aten. Visvetzuren in het bloed leverden een duidelijke betere prestatie op. Ook het binnenoor was beter doorbloed bij mensen die vette vis aten. Ouderen die veel visolie binnenkrijgen, hadden een beter bloedcirculatie en dat zorgt voor een beter gehoor, vooral voor de lage tonen. Makreel, paling en zalm horen onder meer tot de vette vissoorten. Visolie is ook te koop in capsules. Maar weet U dan welke visolie U moet hebben. Gezien het feit dat visoliesupplementen verkrijgbaar zijn in veel verschillende concentraties, maten en prijzen, kan het op zijn minst verwarrend zijn om de beste omega-3 te kiezen. Er zijn talrijke merken verkrijgbaar via supermarkten, reformwinkels en internet, maar niet alle visoliesupplementen zijn gelijk. Vele bevatten slechts een klein percentage omega-3 en dan is de rest aangevuld met schadelijke vetten en cholesterol.
Omeg3complex is een superieur product en de duidelijke keuze voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren.

Wist U dat?
Jonge varkens, zoals bekend zijn nogal slimme beesten, zij gebruiken een omega-3-vetzuur om de ontwikkeling van hun hersenen op gang te brengen.
Wilt U ook zo slim worden als een varken?
Eet dan minimaal twee keer per week vette vis. Maar wat nog veel belangrijker is om te weten, is dat als U een visolie capsule koopt die sterk gezuiverd is 88% omega-3-ethylesterspplement van farmaceutische kwaliteit dan is deze visolie vrij van schadelijke afvalstoffen uit het milieu; en de inhoud aan verzadigd vet is slechts 2%.
Kijk eens op:
Visolie
Hier kunt U de visolie kopen, die zijn kwaliteit al vele malen bewezen heeft.
En het mooie nu is deze maand krijgt U 15% korting.
Mijn moeder zei vroeger altijd: Wie niet horen wil, moet het maar voelen!”
Wilt U goed blijven horen, kijk dan eens om mijn weblog. Op mijn weblog heb ik een stukje geschreven over mijn hond Sandy die door deze visolie beter is geworden.

Verhaal Sandy
Ik wens U een gezonde toekomst toe, met goede cognitieve functies, verminderen van ontstekingsreacties, een gezond hart, gezonde en flexibele gewrichten ondersteunen, en stemmingswisselingen verminderen, en het emotionele welzijn verbeteren. Al met al een hele reeks om op te noemen, en door 2 capsules per dag kan U een gezond leven tegemoet gaan.

Zorg goed voor U zelf, U bent het waard!
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Gezonde voeding de oplossing voor mannelijke en vrouwelijke problemen

Toename van onvruchtbaarheid in het Westen
Eén van de oorzaken van onvruchtbaarheid lijkt te zijn dat we tegenwoordig halfvolle of light producten gebruiken. We denken dat we allemaal gezond bezig zijn, maar is dit daadwerkelijk zo? Laat mensen terug gaan naar volle melkproducten. (als je vindt dat daar teveel calorieën in zitten neem je gewoon de helft).Maar is dit daadwerkelijk waar? In het dierenrijk zie je als het jong weg gaat bij hun moeder, drinkt het nooit melk meer.

Volgens de site Lekker in je vel veroorzaakt het eten (of drinken) van twee vetarme dieetproducten per dag je vruchtbaarheid met 85%.

Deze bevindingen kunnen een verklaring zijn voor de toename van vrouwelijke onvruchtbaarheid in het Westen. Met name modebewuste jonge vrouwen die proberen gezond en slank te blijven, lopen risico.

Een verstoorde ovulatie
Het eten van twee of meer vetarme dieetproducten per dag verhoogt het risico op onvruchtbaarheid met 85%. Deze verhoogde onvruchtbaarheid ontstaat door een verstoorde ovulatie als gevolg van te weinig vetten in het lichaam. Vrouwen die ten minste een volvet product per dag eten, verminderen hun onvruchtbaarheid met 27%.

Het onderzoek
Het onderzoek is gedaan onder 18.000 vrouwen tussen de 24 en 42 jaar. Ze probeerden zwanger te worden in de periode tussen 1991 en 1999.

Deze bevindingen kunnen een verklaring zijn voor de toename van vrouwelijke onvruchtbaarheid in het Westen. Met name modebewuste jonge vrouwen die proberen gezond en slank te blijven, lopen risico. Het eten van twee of meer vetarme dieetproducten per dag verhoogt het risico op onvruchtbaarheid met 85%. Deze verhoogde onvruchtbaarheid ontstaat door een verstoorde ovulatie als gevolg van te weinig vetten in het lichaam. Vrouwen die ten minste een volvet product per dag eten, verminderen hun onvruchtbaarheid met 27%.
Het onderzoek is gedaan onder 18.000 vrouwen tussen de 24 en 42 jaar. Ze probeerden zwanger te worden in de periode tussen 1991 en 1999.

Deze bevindingen kunnen een verklaring zijn voor de toename van vrouwelijke onvruchtbaarheid in het Westen. Met name modebewuste jonge vrouwen die proberen gezond en slank te blijven, lopen risico.

Het eten van twee of meer vetarme dieetproducten per dag verhoogt het risico op onvruchtbaarheid met 85%. Deze verhoogde onvruchtbaarheid ontstaat door een verstoorde ovulatie als gevolg van te weinig vetten in het lichaam. Vrouwen die ten minste een volvet product per dag eten, verminderen hun onvruchtbaarheid met 27%.

Zuivel en prostaatkanker
In twee grote onderzoeken is ontdekt dat een dieet met veel zuivel de kans op prostaatkanker vergroot. Meer hierover kunt U lezen op deze website:
http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_9/nummer_6/

Voorkomen is beter als genezen zorg voor gezonde voeding tegen prostaatkanker
Waren prostaatproblemen tot enkele decennia terug slechts voorbehouden aan mannen van tachtig jaar en ouder, tegenwoordig zien we dat prostaatkanker veel voorkomt bij de veertig- plus. Ook hier ligt een duidelijke relatie met voeding en (daarin nu missende of in veel lagere dosering voorkomende) elementaire bestanddelen. Zink is een essentieel ingrediënt wat belangrijk is voor de handhaving van een gezond testosterongehalte. Adequate zinkniveaus zijn essentieel voor de ondersteuning van de gezondheid van de mannelijke geslachtsorganen, verhoogde seksuele belangstelling, emotioneel stabiliteit, mentale alertheid en een gezonde, uitgebalanceerde eetlust. Bij veel mannen volgde op een zinksupplementatie een verhoogd spermagetal en plasmatestosteron. Tegenwoordig eet mijn man elke dag één natuurlijk voedingssupplement masculine® Voorkomen is beter als genezen.

Gezonde voeding de oplossing voor veel problemen.
Energie en liefde zorg dat U meer energie krijgt uit de buik. Zijn we in de westerse wereld vooral gericht op de fysieke benadering van ons lichaam, in het oosten gaat men meer uit van een emotioneel bewustzijn. Daarin spelen de zogenoemde chakra´s een rol. Deze zijn gekoppeld aan levensgebieden die met elkaar in balans moeten zijn. In onze westerse wereld zie je bij heel veel mensen dat deze levensgebieden niet meer met elkaar in balans zijn. Met alle gevolgen van dien. Belangrijkste chakra is het hart met de daar omheen liggende organen als longen, maar ook de buik en het darmstelsel vallen volgens deze oeroude theorie onder de belangrijke chakra´s. Lovepil™ zorgt voor een betere doorbloeding in de onderbuik, het centrum van onze energie. Lovepil™ kan de algemene gezondheid ondersteunen en energieniveau verhogen. En de seksuele vitaliteit en het libido verbeteren. Willen we in ons jachtige bestaan ons seksleven bevorderen kies dan voor een natuurlijk voedingssupplement. Er wordt vaak om gelachen maar door onze hectische wereld die we zelf met elkaar geschapen hebben, is er vaak op het eind van de dag geen tijd en zin meer voor seks. Dit kan in een relatie problemen geven. Zorg dat U je problemen de baas blijft! Gezonde voeding kan U daar een handje bij helpen!

Zorg dat Uw gezondheid in de beste handen is, …….Uw eigen handen!
Als we met elkaar logisch nagaan denken, is het begrijpelijk dat er zoveel welvaarziekten zijn. We eten maar raak, ik zou niet zeggen, dat ik al die lekkere spijzen die we in de supermarkt zien liggen niet lekker vindt, maar als je om je heen kijkt, zie je steeds meer mensen die er ongezond uit zien. Dit is jammer, want gezondheidsproblemen die komen er. Het kan lang en kort duren, maar we komen door ongezond eten, en een ongezonde levensstijl allemaal aan de beurt. Ik heb dit zelf jaren geleden ondervonden na mijn ongeluk, en ik kan U vertellen dat mijn leven een nieuwe kans heeft gekregen mede door gezonde natuurlijk voedingssupplementen. Daarom denk ik ook dat we met elkaar veel meer open moeten gaan staan voor een verandering. Een verandering in Uw eetpatroon, en leefpatroon, kan een nieuw leven voor vele betekenen.
“Overwin één probleem en houd er daarmee 100 op afstand!”-Confucius
Als U bereid bent in te zien, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid dan kunnen we veel welvaartziektes met elkaar voorkomen.

“Laat Uw medicijn Uw voedsel zijn,
Laat Uw voedsel Uw medicijn zijn!”

Liefs van Monique
Ervaringsdeskundige

maandag 27 juli 2009

Gezonde voeding in combinatie met een coach is de oplossing voor veel mensen

Onderzoek naar de gezondheid volwassenen is schrikbarend slecht

Uit onderzoek van GGD Gelre-IJssel blijkt dat het slecht gesteld is met de gezondheid van volwassenen. Bijna de helft kampt met overgewicht, een kwart rookt en bij 12 procent komt overmatig alcoholgebruik voor. Van de volwassenen in de regio Gelre-IJssel is 11 procent psychisch ongezond. Ruim een derde ervaart eenzaamheid en 36 procent heeft een vergrote kans op een angststoornis of depressie. Ruim 40.000 volwassenen in de regio zijn ooit slachtoffer geweest van huiselijk geweld. Veel meer vrouwen dan mannen zijn hiervan slachtoffer.
Bron: Graafschap.t.v/Zinopsis ©2009

Lieve mensen voor mij was deze informatie weer een bevestiging dat we met elkaar in onze samenleving de verkeerde kant op gaan. Veel mensen krijgen pas last van klachten als ze vrij zijn. Zolang de mens bezig is, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar bij aankomst thuis, of op vakantie komen de klachten. Er zijn vrouwen die naast hun gezin een halve deeltijd baan hebben en constant bezig zijn. Je ziet vaak bij deze vrouwen zolang ze maar aan het werk zijn op hun werk of thuis in hun gezin is er niets aan de hand, maar als ze meer dan twee weken vakantie hebben zie je vaak dat ze allerlei klachten krijgen. Sommige vrouwen worden depressief en vragen zich af waarmee ze bezig zijn, en waar ze voor leefde. Je ziet vaak wanneer deze vrouwen weer aan het werk gaan de klachten vrij snel verdwijnen. Veel vrouwen denken door hard werken dat ze hun lichamelijke en/of emotionele klachten niet hoeven te voelen.

Het schuitje wat moet varen!
Lieve mensen, ik moet eerlijk bekennen, ik had het zelfde probleem als ik hier boven beschrijf. Ik werkte hard, en dan ging alles goed, maar ik kon mezelf niet meer ontspannen. Ik was net een werk ezel. Niet meer en niet minder. Als er veel onderdrukt emoties en negatieve ervaringen aanwezig zijn, kan het gebeuren dat U opziet tegen een weekeinde of een vakantie. De laatste jaren zag ik overal tegenop. Maar ik zat in het schuitje van een eigen bedrijf, en dat moest blijven varen! Totdat ik de beslissing maakte, dat mijn leven een andere wending moest krijgen. Maar dan moest ik bereid zijn om te veranderen. Ik heb dat gedaan, een coach opgezocht die mij inzicht heeft gegeven in het leven, in combinatie met natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is mijn leven enorm positief veranderd. In feite als je overal tegen op ziet, is dit een aanwijzing dat er iets moet gebeuren.
Ik ben dankbaar dat ik voor mezelf de beslissing genomen heeft dat mijn leven een andere wending moest krijgen.

Ondanks dat we met elkaar leven in een maatschappij waar veel informatie is over gezondheid zijn er veel mensen die ontwetend zijn, slecht voorgelicht, of misschien bang zijn om een verandering aan te gaan. Voeding is een punt waar U ook veel aandacht aan moet besteden, om een gezonde oude dag te kunnen halen.
“Je hoeft geen ander mens te worden,
Om dingen eens anders aan te pakken!”


Lieve mensen een ander mens ben ik niet geworden, wel heb ik het roer omgegooid in mijn leven. Dit is natuurlijk voor ieder mens anders. Maar besef heel goed:
Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd, blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt!


Er gebeuren veel dingen en veranderingen in een mensen leven waar wij totaal geen invloed op uit kunnen oefenen. Het enige wat wij kunnen doen, is als persoon te veranderen. En te respecteren wat wij niet kunnen veranderen. Zorg goed voor U lichaam dan is U lichaam sterk ook met tegenslag.
Een boom met sterke wortels kan de meest woeste storm doorstaan,
Maar de boom kan niet opeens wortels schieten op het moment dat de storm aan de horizon verschijnt.

Wij zijn net als een boom. Als wij goed geaard zijn, in ons leven kunnen we tegen een stootje. Zorg goed voor U zelf U bent het waard!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige