donderdag 30 juli 2009

Gezonde voeding kan rimpels en kwalen verminderen.


Een gezonde levensstijl en voedingssupplementen helpen bij een gezond leven!

Voedingssupplementen zijn onmisbare tegen rimpels en kwalen. En water drinken is het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven. Je bent niet ziek, je hebt dorst!” dat is wat Dr. F. Batmanghelidj vertelt in zijn reeks internationale bestseller. Voor meer informatie over dit boek kunt U klikken op succesboeken op deze blog. Een reeks wetenschappelijke studies laat zien dat wie iedere dag trouw zijn vitamientjes slikt, langer gevrijwaard blijft van welvaartsziekten en een kleiner risico loopt voor zijn tijd dood te gaan. In de Verenigde Staten is het eten van vitaminen en mineralen een dagelijkse gewoonte geworden.

Sinds ruim vier jaar is het bij ons aan de keukentafel ook heel normaal dat wij naast onze dagelijkse maaltijden extra antioxidanten eten. Ik kan U ook uit mijn hart vertellen, dat het daadwerkelijk helpt. Ik weet niet of U misschien een huisdier heeft, bijvoorbeeld een hond of een kat. Kijk dan maar eens op de zak met voeding, wat voor uitgebalanceerde voeding zo´n huisdier iedere dag van U krijgt. Maar zelf stoppen we vaak maar alles in ons mond wat los en vast zit. Waarom? Omdat we vaak niet beter weten, en alles is ook zo lekker. Meer dan een derde van alle Amerikanen slikt elke dag antioxidanten, van de 55-plussers slikt meer dan de helft. Sommige onderzoekers vermoeden dat alleen dit massale vitaminegebruik kan verklaren waarom sterfte aan hart- en vaatziekten in Amerika daalt.

Geen fabel maar keiharde feiten over gezonde voeding!
Mannen leven gemiddeld zes jaar langer als ze extra vitamine C innemen, ouderen die supplementen slikken die vitamine E en C bevatten. Ouderen die voedingssupplementen gebruiken hebben 35 procent minder kans om te sterven dan ouderen die geen supplementen slikken. Mannen die dagelijks een supplement met antioxidanten innemen daalt het aantal gevallen van kanker met 31 procent. Supplementen beschermen je ook tegen de ziekte van Alzheimer zoals de Food For Thought, de ziekte van Parkinson, grauwe staar en maculadegeneratie (ernstige oogziekten) visolie is goed voor Uw ogen. Diabetes type 2 en vrijwel alle andere ouderdomskwalen kan U verminderen ofwel voorkomen door gezonde voeding en een gezonde levensstijl.


Bezuinig niet op gezonde voeding, dat kan fataal worden voor Uw gezondheid!
Al is Uw portemonnee nog zo klein in deze crisis tijd, is het wel belangrijk dat U stil blijft staan bij Uw gezondheid. In kranten, televisie, media konden we afgelopen weken horen dat mensen met een minder salaris, veel en goedkoop gingen eten. Op dat moment denkt U misschien dit is een oplossing zodat ik nog wel bijvoorbeeld op vakantie kan, auto kan rijden enz. Maar zijn deze dingen daadwerkelijk belangrijker dan Uw gezondheid? Natuurlijk vakantie is heerlijk, door auto te rijden kunnen we ons makkelijk bewegen. Maar wat als ons lichaam niet meer wilt bewegen? Tijd voor een stevige aanpak, voor NU en in de TOEKOMST!

Antioxidanten kies voor Phyto-Vite®
Waarom Phyto-Vite® zal U zich afvragen. Dit komt door de bijzondere samenstelling die dit product bezit. Ginkgo biloba daar ga ik U meer over vertellen, zodat U kunt lezen waarom ik zo enthousiast bent over dit product. Het gaat daarom niet alleen om de inhoud van het product, maar de juiste samenstelling van stoffen maakt het product zo bijzonder. Al is Uw portemonnee deze maand misschien nog zo leeg, denk aan Uw gezondheid. U doet het niet voor mij, maar voor Uw eigen gezondheid. Voor nu en in de toekomst!

Zorg dat Uw gezondheid in de beste handen is,…..Uw eigen handen!

Ginkgo biloba
Phyto-Vite® bevat ook Ginkgo biloba extract en daar wil ik U wat meer over vertellen. Ginkgo biloba heeft de jongste jaren in het Westen een sterke reputatie gekregen als het antioxidant bij uitstek om Uw hersenen jong te houden. In de Verenigde Staten is dit kruid waanzinnig populair. De ginkgo biloba is een sterke, harde boom die al bestaat sinds het stenen tijdperk. Tijdens het ijstijdperk stierf de ginkgo biloba overal ter wereld uit, behalve gelukkig niet in China. In de achttiende eeuw werd de Ginkgo biloba getransporteerd naar de Verenigde Staten en sindsdien groeit de boom daar ook. Deze boom kan heel oud worden. Er zijn exemplaren die ouder zijn dan duizend jaar. Aloude genezers gingen er dan ook vanuit dat de boom op de een of andere manier ook heilzaam moest kunnen zijn voor de mens. Hierdoor is in der loop der jaren over deze boom veel kennis opgedaan. De bladeren en vruchten van de Ginkgo biloba worden in China al sinds 2800 v. Chr. gebruikt voor allerlei therapieën, die in veel gevallen te maken hebben met de hersenfunctie, hart- en bloedvatproblemen. Ginkgo helpt vooral de bloeddoorstroming in de fijne haarvaatjes te verbeteren en geeft goede resultaten bij concentratieproblemen en verslechtering van het geheugen, maar kan ook helpen om de belangrijkste oorzaak van mannelijke impotentie, atherosclerosis( voorkomende vorm van hartziekte waarin plaques afzetting van de cholesterol en andere substanties net zoals kleine tumoren, zich vormen in de wanden van de slagaders), te vermijden. Maar vooral is het een zeer krachtige antioxidant, die onder meer helpt stikstofoxide onder controle te houden. Onze hersenen hebben stikstofoxide nodig, maar als deze stof niet strikt in bedwang wordt gehouden, kan zee een ware ravage aanrichten in de hersencellen. Met deze kennis is het toch prachtig dat de Ginkgo biloba verwerkt is in de krachtige antioxidanten van Phyto-Vite®.

Lieve mensen, “je hoeft geen ander mens te worden, om dingen eens anders aan te pakken!”
Het enige wat U zich zelf aan kunt leren als U dat zelf wilt, is een gewoonte patroon veranderen.
Ik wens U een gelukkige en gezonde toekomst toe!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten