donderdag 30 juli 2009

Zorg goed voor U zelf/gezonde voeding de oplossing


Zorg goed voor U zelf/gezonde voeding de oplossing
Een berichtje uit de Telegraaf wat ik U niet wil onthouden.
Maar hoe kunnen we nu zorgen dat mensen geen twijfels meer hebben bij de Mexicaanse griep?
Als we de media moeten geloven, dan zijn er al weken verstreken, waarbij mensen bang worden gemaakt over de Mexicaanse Griep. Als we dit bericht goed lezen dan vindt de Franse professor Bernard Debré dat we met elkaar alleen maar wereldwijd angst zaaien. Zorg dan ook dat Uw gezondheid in de beste handen is,…Uw eigen handen! Nu eerst het berichtje van de Telegraaf.

Telegraaf: 'Griepalarm moet angst zaaien'
PARIJS - De Mexicaanse griep is niet gevaarlijk. En de wereldwijde mobilisatie tegen de pandemie dient geen ander doel dan het zaaien van angst. Althans, als we de Franse professor Bernard Debré moeten geloven.

Debré doet zijn uitspraken in een interview met de Franse zondagkrant Journal du Dimanche. "De griep is waarschijnlijk zelfs minder gevaarlijk dan de normale griep", zegt Debré, die in Frankrijk een bekende uroloog is en afgevaardigde voor de UMP-partij van Sarkozy.
"De zieken, bij wie men overigens niet eens nagaat of zij H1N1 hebben, wordt inmiddels gevraagd paracetamol te slikken". Debré legt de schuld bij de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. "Overheden hadden geen andere keus dan drastisch op te treden, nadat de WHO met dagelijkse berichtgeving en talloze persconferenties zorgde voor een paniekgolf."
Bron: Telegraaf.nl

Uw gezondheid ligt in Uw eigen handen!
Vaak weten veel mensen niet we ze nu daadwerkelijk zouden kunnen doen, om hun gezondheid te verbeteren. Daar gaan we met elkaar ook vaak pas over nadenken als we eenmaal mankementjes aan ons lichaam hebben. Vaak beginnen we met de eerste pijntjes bij een paracetamol. En als dit niet helpt, gaan we graag naar de huisarts, voor de oplossing van ons mankement. Maar kunnen we vaak niet veel mankementen aan ons lichaam voorkomen? U zult misschien denken, ja, als dat zo is dan had ik het wel geweten of gedaan. Maar we zien nu eenmaal vaak, dat wat we doorgekregen hebben ook op gezondheidsgebied van onze ouders, wij dit volgen. Maar alles om ons heen verandert, veranderd U mee? Zoals we vroeger groenten en fruit aten, daar zat nog alle vitaminen en mineralen in de voeding. Maar in onze huidige maatschappij is er heel veel veranderd. Ook betreffende de vitaminen en mineralen in ons voedsel. We krijgen dagelijks te korten binnen in ons lichaam. Dit kan lang goed gaan, totdat het lichaam het opgeeft, en er ziektes verschijnen. Als U niet een gezond lichaam heeft met voldoende vitaminen en mineralen kunt U er van op aan, dat U sneller kans heeft op een verkoudheidje of een griepje als de mensen die dagelijks antioxidanten van een hoogwaardige kwaliteit innemen. Ik zeg altijd tegen mensen wat is goed voelen. We voelen ons zo als we ons voelen, maar hebben we een eerlijke graadmeter om ons goed voelen te meten? Door het product te gaan gebruiken, kwam ik er achter dat het product daadwerkelijk werkt. En rekenmaar dat ik net zo sceptisch was als veel andere mensen. Maar ik kreeg een ervaring, niet door te lezen of over een bepaald onderwerp te spreken. Maar ik ben het product naast mijn dagelijkse maaltijden gaan eten, en het goed voelen betekend nu voor mij echt goed voelen ook al zijn er veel mensen met een griepje om mij heen. Deze krachtige Antioxidanten bieden bescherming tegen de oxidatieschade die veroorzaakt wordt door vrije radicalen. Verbeterde ondersteuning van het immuunsysteem, verhoogde eiwit- en hormoonsynthese, grotere integriteit van de weke delen en verbeterde circulatie zijn slechts enkele van de vele effecten van deze antioxidanten. Maar ook in antioxidanten zitten veel verschillen. We hebben de chemische en de natuurlijke antioxidanten.

Gezond leven we kunnen er niet snel genoeg mee beginnen!
Als we met elkaar de tijd en moeite nemen aan het besteden van het zoeken naar de zin van gezond leven, zal dat zeker in de toekomst zijn vruchten afwerpen. Maar ten einde die vruchten te kunnen plukken, kunnen we beter maar beginnen met onze zoektocht naar de zin van gezond leven wanneer alles nog goed gaat! Gezonde voeding kan U daar een handje mee helpen.

“Overwin één probleem en houd er daarmee 100 op afstand!” –Confucius
Aan U de keus!
Laat U geen angst aanjagen, maar zorg goed voor Uw lichaam, U bent het waard!
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten