vrijdag 20 maart 2009

Investeren in gezondheid, is investeren in gezonde voeding

Kabinet moet juist nu investeren in gezondheid

Het Astma Fonds pleit er bij het Kabinet voor dat kwetsbare groepen, zoals longpatiënten, niet de dupe worden van de economische crisis. Bezuinigen in zorg en preventie zijn schadelijk voor de gezondheid en arbeidsproductiviteit. Het Astma Fonds wil maatregelen die de gezondheid juist dienen: een hoger tabaksaccijns en investeringen in gezonde scholen.
Nu investeren in preventie en zorg betekent niet alleen economische activiteiten, maar bovendien een gezonde samenleving!

Ondersteuning bij stoppen met roken is onmisbaar in preventie. Het Astma Fonds vindt het, vooral voor lagere welstandsgroepen, cruciaal dat het Kabinet op deze ingeslagen weg doorgaat. Een koerswijziging is voor het Astma Fonds niet acceptabel.
Preventie krijgt ook gestalte via de Beweegkuur. Deze behandeling komt onder meer ten goede aan mensen met longziekten als COPD en astma. Het Astma Fonds benadrukt dat patiënten deze mogelijkheid moeten behouden om hun gezondheid te verbeteren.

De kwaliteit van mensen met longziekten zoals astma en COPD valt of staat met huisarts, tot longarts, van medicijngebruik tot zuurstof in huis, van aangepaste sporten tot fysiotherapie. Het Astma Fonds vindt dat Nederland het zich niet kan permitteren dat patiënten deze zorg wordt ontzegd.

Astma Fonds adopteert ongezonde school

Het Astma Fonds adopteerde, samen met de GGD hart voor Brabant en de provincie Noord Brabant, basisschool Pieter Wijten in Waalwijk. Samen met de gemeente en het schoolbestuur gaven zij op 16 januari het startsein. Op dit moment krijgen de kinderen op deze school les in ongezonde klaslokalen. Dankzij de adoptie en de daarop volgende verbouwing komt daar verandering in. `Acht op de tien kinderen in Nederland zit in een ongezonde klas. Dat moet veranderen. Deze school moet een voorbeeld zijn voor scholen in heel Nederland`, aldus Michael Rutgers, directeur van het Astma Fonds.

Als de lucht die je inademt niet schoon is, heeft dit gevolgen voor je gezondheid. Je kunt er bijvoorbeeld hoofdpijn van krijgen of problemen met de ademhaling. Leerprestaties gaan ook hierdoor achteruit. Schone lucht is belangrijk voor alle kinderen en leerkrachten, vooral voor kinderen met astma.

Als U dit bericht leest van het Astma Fonds, dan kunnen wij ons zelf beter afvragen wat kunnen wij doen, om deze ellende zoveel mogelijk buiten de deur te houden! Ik zou een klein stukje toelichten waar het op neer komt!

Vreemde (zuur)stof

Vreemd stofje uit de natuur feitelijk, zuurstof. Het zit in de lucht die we inademen, in het water dat we drinken, in het ons dagelijks voedsel wat we eten, en het is nodig om te bewegen.
Vier werkwoorden die het leven bepalen: ademen, bewegen, drinken en eten. En toch, dit viertal begrippen verkort ons leven tegelijkertijd. Het tegenstrijdige van zuurstof (het element O, dubbel gebonden) is, dat we het nodig hebben en meteen ook weer moeten zien kwijt te raken. Hoe meer we bewegen, hoe meer zuurstof we nodig hebben. Gevolg: er komen meer vrije radicalen ons lichaam binnen.
Het zelfde geldt voor eten en drinken. Al die dingen moeten we doen om in leven te blijven: ademen, bewegen, eten en drinken. Tegelijk moeten we de zuurstofresten opruimen, dus antioxidanten innemen. Omdat zelfs gezond eten en drinken onvoldoende antioxidanten bevatten, hebben we supplementen nodig.

Preventie is ook zelf er voor zorgen dat U voldoende antioxidanten binnen krijgt.Vreemd eigenlijk: We kunnen niet zonder zuurstof, maar dit dubbelgebonden atoom (O2) breekt ons lichaam tegelijkertijd af. Met ander woorden: we roesten en doen daar weinig tegen. Het zijn de zogenoemde ´vrije radicalen´die het menselijke lichaam aantasten. Dat gaat lang ongemerkt, totdat iemand ineens ziek blijkt te zijn. Vaak ernstig ziek, veelal ongeneeslijk.
Hoe komt dat toch dat we opeens ernstig ziek zijn of erger nog ongeneeslijk ziek?
Dat is een gevolg van de oorlog in ons lijf – een strijd tussen goede en slechte moleculen. Daarvan zijn we ons niet van bewust. Een overschot aan zuurstof gaat als een ´vrije radicaal´op een gezonde cel af, die zodoende van identiteit verandert. De cel is zichzelf niet meer en begint ´gekke dingen te doen´, met als gevolg dat de natuurlijke afweer tegen ziektekiemen verdwijnt. Bacteriën, virussen en andere kwalijke indringers hebben vrij spel in die lichaamscel, die zich bij deling – een continu proces – als een slechte kopie in ons lijf nestelt. De rare cellen weten niet meer als vanzelf wanneer ze moeten stoppen met groeien. Dit kunnen tumoren worden, die met bloed gevoed worden en zo in omvang toenemen. Of het blijven gewoon rare cellen, slechte kopieën van kopieën van kopieën……dan ontstaat er Roest in ons lichaam!
Een vervelend verhaal, een korte samenvatting van een slepend – en slopend proces dat zich ongemerkt in een lichaam kan afspelen. Dat vraagt om een adequate anti-roestbehandeling. Ook wel gezegd: Ons lichaam heeft antioxidanten nodig! Vergelijk het met een prachtige peer op de fruitschaal. Ook deze rot weg, als gevolg van de werking van zuurstof.
Ons lichaam maakt die afweerstoffen wel zelf aan, maar dit is niet voldoende om alle schadelijke stoffen buiten de cellen te houden. Van nature produceert ons lijf drie antioxidanten. De rest van die anti-roeststoffen zouden we moeten halen uit ons eten. Groenten en fruit lever(d)en een grote hoeveelheid antioxidanten waarmee we de vrije radicalen uit de natuur onschadelijk moeten kunnen maken. Die (d) staat niet voor niets tussen haakjes: het was zo, tot een halve eeuw geleden, dat onbespoten groenten en fruit, geteeld op mineraalrijke grond, voldoende mineralen en vitaminen bevatte om de mens gezond te houden. Pesticiden (bestrijdingsmiddelen) hebben ons voedsel grote deels de vitaminen en mineralen in groenten en fruit ontnomen.
Een kennis van ons heeft drie kinderen, twee van zijn kinderen hadden Astma.
Hij is zijn kinderen natuurlijke vitaminen en mineralen gaan geven, en nog een natuurlijk voedingssupplement om het afweermechanisme in hun lichaam weer goed te laten functioneren. En wat denkt U, de puffers zijn aan de kant, geen last meer van weinig adem, geen snot neuzen en verkoudheden meer, en het mooiste vindt hij van alles de medicijnen die zijn kinderen al jaren slikten zijn overbodig geworden.
Als U dit leest, dan begrijpt U vast dat er Preventief veel te voorkomen is!

Zorg goed voor Uw kinderen, en U zult rijkelijk beloond worden met de gezondheid van Uw kinderen nu en in de toekomst!

Liefs Monique

donderdag 19 maart 2009

Dik door stress, en wat kan gezonde voeding daar aan doen

Aanleg voor overgewicht

Regelmatig zie je, bijvoorbeeld op tv of in de krant, dat stress een `dikmaker´is. Is dat echt zo?
Wanneer je veel stress hebt, lichamelijk of psychisch, maakt je lichaam stresshormonen aan. Dat is normaal, maar wanneer je te veel stress hebt, kan dat schadelijk zijn voor je gezondheid. Je kunt bovendien meer of minder gevoelig zijn voor het schadelijke effect van deze stresshormonen op je lichaam en geest. Dat is genetisch bepaald.

Als je hier gevoelig voor bent, kan dit leiden tot een ongunstige lichaamssamenstelling, zoals meer vet en minder spieren. Sommige variaties in genetische aanleg kunnen ook nog eens tot een te hoog cholesterolgehalte en een hogere bloeddruk leiden.

Ongevoelig voor stress kan dat ook?

Ja zeker, ongeveer 10 procent van de mensen is juist relatief ongevoelig voor stress. Zij hebben een gezondere stofwisseling. Dat is onder andere te zien aan een lager cholesterolgehalte en minder `verklikkereiwit´dat de mate van dichtslibben van de aderen aangeeft. Zij hebben minder kans op het krijgen van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en suikerziekten.
Je ziet dus dat je aanleg voor overgewicht kan hebben. Maar let op: het wil namelijk niet zeggen dat je ook overgewicht hoeft te krijgen. Als je gezond leeft en eet, verminder je natuurlijk de risico´s aanzienlijk. Uiteindelijk is het in grote mate nog altijd je eigen levensstijl die bepalend is of je daadwerkelijk overgewicht krijgt.

Wat kunnen we zelf tegen overgewicht doen?

Gezond eten blijft natuurlijk belangrijk, dus niet teveel vettigheid, zoals gebak, snoep, koek enzovoort. Een gezond gewicht heeft ook te maken met voldoende lichaamsbeweging. Iedere dag een half uur activiteiten en twee keer per week een uur intensief trainen. Maar ook moeten we denken in deze drukke maatschappij om op tijd onze welverdiende rust te nemen.En hebben we overgewicht dan kunnen we ook in combinatie met sporten, natuurlijke voedingssupplementen nemen naast onze dagelijkse voeding. Niet op dieët, maar gewoon goed voor je lichaam zorgen.

Stressmanagement

Overspannenheid, burn-out, het zijn begrippen van deze tijd. Orgaanspecifieke voeding kan veel goed doen om de balans en daarmee het rustgevoel te hervinden. Ik zat zelf jaren door mijn werk flink onder de stress, maar ik had geen overgewicht. Maar uiteindelijk was wel mijn lichaam opgebrand. Ik stond ´s ochtends op en was al doodmoe. Totdat ik het product aangereikt kreeg van mijn man. Hij had gehoord dat het product zijn dienst in de maatschappij al bewezen had. Ik ben het gaan eten naast mijn gewone dagelijkse voeding, en na een aantal weken ging ik verschil merken in mijn lichaam. Ik kon weer lekker slapen, en had veel minder last van stress. Waarom had ik nooit eerder van dit product gehoord? Zouden er niet meer mensen met stress rond lopen dacht ik nog? Toen ik op controle ging bij de dokter een aantal maanden later, was mijn cholesterol in het bloed geweldig, en de doktor zei Monique wat zie je er ontspannen uit. Ja, ik wist hoe het kwam, en daarom lieve mensen. Er is zit veel meer in gezonde voeding, dan dat wij zelf voor mogelijk houden. Vaak is het de onwetendheid van de mens, dat we niet in actie komen.

Maar willen we daadwerkelijk van onze kwalen af, kom dan in actie.

Hoe maakt niet uit, maar ga ieder geval iets proberen.

Het is je eigen leven, en dat heb je zelf in de hand!

Voor mij zomin mogelijk dagen met stress.
Ik heb er van geleerd, ik weet als geen ander wat stress met je lichaam kan doen.

Liefs Monique

woensdag 18 maart 2009

Prostaat problemen steeds meer bij jonger mensen.

Waren prostaatproblemen tot enkele decennia terug slechts voorbehouden aan mannen van tachtig jaar en ouder, die leeftijd is inmiddels `teruggebracht`tot veertig-plus.

Ook bij het prostaat probleem ligt er een duidelijke relatie met voeding en (daarin nu missende of in veel lagere dosering voorkomende) elementaire bestanddelen.

Zink is een essentieel ingrediënt van het natuurlijke voedingssupplement.
Zink is belangrijk voor de handhaving van een gezond testosterongehalte.
Adequate zinkniveaus zijn essentieel voor de ondersteuning van de gezondheid van de mannelijke geslachtsorganen, verhoogde seksuele belangstelling, mentale alertheid, emotionele stabiliteit en een gezonde, uitgebalanceerde eetlust.

Het is bewezen dat bij veel mannen volgde op een zinksupplementatie een verhoogd spermagetal en plasmatestosteron.

Kees is een jonge van 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen.
Door de drukte op zijn werk, had hij vaak geen seksuele belangstelling meer voor zijn vrouw.
Emotioneel, kon Kees het niet meer aan. Zijn vrouw was blij als hij een keer niet over hoefde te werken. Zei wilde dan nog wel eens seks. Maar Kees kon de moed niet opbrengen.
De relatie liep stroef, en zijn vrouw wist ook niet meer wat ze met zo´n relatie aan moest.

Totdat ze met een vriendin daar een vertrouwelijk gesprek over had. Ze wist niet dat haar vriendin de man, ook met dit probleem geworsteld had.

Door aanraden van haar vriendin, heeft ze Kees ervan kunnen overtuigen, dat hij dit natuurlijke voedingssupplement maar eens uit moest proberen een aantal maanden.
Kees gromde eerst, en zei, Dat bespreek je toch niet met je vriendin?”
Maar Kees zag in dat door geen goed seks leven, hun relatie op de klippen zou lopen.
Kees is dankbaar dat hij van zijn vrouw het product gekregen heeft. Zijn seksuele belangstelling is enorm veranderd. Kees geniet weer van zijn vrouw, net als toen ze verkering hadden. Dus je hoeft echt niet oud te zijn, om prostaat problemen te hebben.

Het product kan:
•Het spermagetal en het plasmatestosterongehalte verhogen
•Het libido bevorderen
•Verhoogde mentale en seksuele energie en ondersteuning van zich algemeen goed voelen waardoor de seksuele prestaties verbeteren.
•Voor totale gezondheid van het mannelijke voortplantingssysteem zorgen

Ik bedank Kees voor zijn eerlijkheid en openheid.

Lieve mensen zo zie je maar weer, dat er veel meer mannen zijn met een prostaatprobleem als dat we denken.

Jullie mannen zijn echt niet de enige met een prostaat probleem.

Schaam je eigen niet voor een prostaat probleem.

Het leven is te mooi, en daar moeten we volop van genieten.

Zoek een oplossing voor jullie probleem, en jullie zouden hem vinden.

Groetjes Monique

dinsdag 17 maart 2009

Overgewicht vraagt om integrale aanpak

Nieuwsbericht, 13 maar 2009.
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.

Het kabinet wil een integrale aanpak voor de bestrijding van overgewicht, een groeiende bedreiging voor de volksgezondheid.
In de nota Overgewicht, waarmee de ministerraad vandaag heeft ingestemd, doet het kabinet een beroep op diverse maatschappelijke partners (zoals artsen, werkgever, schoolbesturen en lokale overheden) om een bijdrage te leveren aan de preventie van overgewicht.

Ondersteunen
1.Het bedrijfsleven moet de zelfreguleringcode aanscherpen voor reclame voor voedingsmiddelen. Doel is dat kinderen onder de 12 jaar zo min mogelijk blootstaan aan reclame voor ongezonde voeding.
2.Een effectief Frans programma om overgewicht bij kinderen te voorkomen, wordt vertaald naar Nederland.
3.De zorgstandaard obesitas (die Partnerschap Overgewicht Nederland ontwikkelt in samenspraak met het zorgveld) moet goed afgestemde ketenzorg opleveren voor mensen met overgewicht en obesitas.
4.VWS onderzoekt of en hoe de Beweegkuur in het verzekeringspakket kan worden opgenomen. De Beweegkuur begeleidt mensen met overgewicht en een hoog risico op diabetes vanuit de eerstelijnszorg naar een leefstijl met verantwoorde voeding en voldoende beweging.
5.Het project De gezonde schoolkantine wordt uitgebreid met een competitie en stimuleringsprijs (doel: verdubbeling van 75 naar 150 scholen).

De nota Overgewicht is opgesteld door de ministers Klink en Rouvoet (Jeugd & Gezin) en staatsecretaris Bussemaker. De nota is binnenkort beschikbaar.
40% van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht en 10% ernstig overgewicht (obesitas). Van de kinderen heeft ruim 15% last van overgewicht. Bestrijding van overgewicht is een speerpunt uit het preventiebeleid van VWS.

Het is fijn dat het kabinet het ingaat zien, dat er een integrale aanpak voor nodig is om de bestrijding van overgewicht tegen te gaan. Er zit niets anders meer op, want het probleem is een bedreiging voor de volksgezondheid.

Al jaren zijn hier mensen mee bezig, maar er wordt niet naar deze mensen geluisterd. Nu het probleem daar is, wordt er eindelijk actie ondernomen. Maar ook dit kan nog wel even duren. Zo als zoveel problemen in deze maatschappij. Maar wij als burgers zijn ook zelf verantwoordelijk voor ons probleem. En als we een probleem zelf opgelost willen zien, wordt het tijd dat we zelf in actie komen.
Als we te dik worden, krijgen we alleen maar meer lichamelijke klachten.
Dit moeten wij zelf in gaan zien.

Overgewicht is in de eerste plaats vervelend voor je zelf. De kans is groot dat je minder lang leeft en dat je de tijd die je leeft lange in een slechte gezondheid doorbrengt dan iemand zonder overgewicht.
Daarnaast heb je meer kans op diabetes (suikerziekte), hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, sommige vormen van kanker en aandoeningen aan het bewegingsapparaat. En ook niet weg te denken de psychische belasting, doordat je niet lekker in je vel zit, en je bekeken en veroordeeld voelt.
Waarom iemand dik wordt, is niet altijd duidelijk. Erfelijkheid speelt mogelijk een rol. Maar de belangrijkste oorzaak is te veel ongezond eten en te weinig bewegen. Sommige mensen gaan meer eten als zij verdrietig zijn of problemen hebben. Zorg dan voor U zelf dat U het probleem aanpakt, en blijf niet kniezen, zoek anders hulp of ga naar Uw huisarts.

Preventie we kunnen daar zelf veel aan doen.
Willen we ook daadwerkelijk een gezonder lichaam?

De keuze maakt U zelf! Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar als U het probleem aan wilt pakken, kan U beter kijken naar een manier die bij U past. Gezondheid is niet te koop zeggen veel mensen, maar ik ben er van overtuigd dat als U zelf wilt, er heel veel mogelijk is. Het is alleen aan U de vraag waar geven we ons geld liever aan uit. Aan een nieuwe auto, kleding, huis, boot, vakantie, uiterlijke verzorging enz.… Dat moet U allemaal zelf weten. Besef alleen één ding, U kunt alles bezitten er goed uitzien van de buitenkant, maar als Uw lichaam niet meer mee werkt om welke reden dan ook, dan hebben al deze mooie dingen geen waarde meer.

Zorg dat U voor Uw lichaam preventief goed zorgt, dan kan U in de toekomst een lang en gelukkig leven hebben.

Preventief je eigen voeden, is een cadeau aan U zelf, wat U later nog eens een keer uit pakt!

We hebben maar één lichaam wees daar zuinig op!

Liefs Monique

Nederlanders niet gezonder gaan leven

Nederlanders niet gezonder gaan leven,
gezonde voeding nee nooit van gehoord!

Nederlanders zijn in 2008 nauwelijks gezonder gaan leven. Het aantal rokers is gelijk gebleven, ook kampen evenveel mensen met overgewicht. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Vorig jaar rookte 28 procent van de Nederlanders. Dat zijn er net zoveel als in 2007. Over een lange periode is wel een lichte daling te zien. Volgens het CBS blijkt dat nog steeds ruim vier op de tien mannen te zwaar zijn. Bij de vrouwen is dat drie op de tien.
Het CBS keek ook naar alcoholgebruik. Het aantal zware drinkers nam af Het aantal jongeren tussen de 12 en 18 dat niet drinkt steef naar 53 procent.
Bron: NOS Journaal 17-03-09

Als U dit leest, dan moet U zich zelf eens afvragen, bij welke categorie hoort U.
Als U constateert dat u rookt, of zwaar drinkt, of overgewicht heeft, dan moet U zich eens afvragen, wil ik oud worden?
Oud worden en van het leven blijven genieten? Of vind ik dat ik NU LEEF en mezelf daar niet druk om hoeft te maken?

Lieve mensen dat kan U alleen maar zelf beslissen. U bent baas over U eigen leven. Maar willen we volop kunnen blijven genieten van alles wat het leven ons te bieden heeft. Dan kunnen we beter na gaan denken, en ons afvragen wat is goed voor mij. Dat kan U zelf alleen maar bepalen.
We roken, drinken en eten teveel om ons goed te voelen.

Maar wist U dat U je goed kan voelen met gezonde voeding? NEE, NOOIT van gehoord!
Dan is nu het moment gekomen dat U wat meer van gezonde voeding gaat horen.
Het heeft mijn leven totaal veranderd, mijn lichaam is opnieuw geboren. Ik was 33 jaar toen ik met mijn paard een ongeluk kreeg ik brak mijn rug. Na lang revalideren, knapte ik gewoon niet op. Ik wilde de oude Monique worden, maar ik voelde mij wel 80. Tot dat ik met natuurlijke voedingssupplementen in aanraking kwam. Natuurlijk had ik me nooit bezig gehouden met natuurlijke voedingssupplementen. Laat staan me eigen er in verdiept. Ik had nooit gerookt, nooit alcohol gedronken, maar wel gesport en altijd gewerkt. Maar dit was toch niet slecht geweest voor mijn lichaam?

Door vallen en opstaan ben ik geworden wie ik nu bent. Natuurlijk dacht mijn omgeving, die meid eet pillen, kom doe normaal! Maar ik merkte aan mijn lichaam dat het werkte. Ik kreeg meer energie, de pijn werd minder. En ook al had mijn omgeving hier een mening over wat ik deed, ik voelde dat dit goed was voor mijn lichaam. Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om de producten te gaan eten. Dat wil niet zeggen, dat al je problemen gelijk opgelost zijn. Want mensen die te dik zijn, daar is veel aan te doen.
Je lichaam kan beter langzaam afvallen op een natuurlijke manier, als snel in een paar maanden heel veel kilo´s kwijt raken. En na een jaar tot de conclusie komen dat je met het lijnen, uiteindelijk het dubbele van het gewicht weer bent aangekomen. Dit is voor veel mensen dan ook de grote teleurstelling, en daardoor wordt het ook steeds moeilijker om de volgende keer als U vindt dat U te dik bent weer te gaan diëten.

Natuurlijke voedingssupplementen toevoegen naast je gewone maaltijd, dit is een gedragsverandering die U je zelf moet aanleren, net als tandenpoetsen. In combinatie met meer bewegen en U zult zien dat U een ander lichaam na een aantal maanden zult krijgen en gaat behouden.
Onderdrukking van de eetlust en meer energie en gewichtsvermindering wie wilt dit nu niet zou ik denken. Als je overgewicht heeft, neem een besluit (Dit kan je alleen zelf, daar kan de overheid U niet mee helpen) dan zult U zelf gaan ervaren dat er ook voor U een ander lichaam mogelijk is.

Verandering en verbetering beginnen altijd van binnenuit.
Daarna veranderen de uiterlijke omstandigheden vanzelf mee.

Lieve mensen ik wens U veel sterkte en wijsheid om het nemen van Uw besluit.
Neemt de vooroordelen van U omgeving niet mee in Uw besluit.
Het is tenslotte U leven, en U bent zelf verantwoordelijk voor Uw leven.
Of U nu rookt, drinkt of overgewicht heeft, je kunt iedere dag opnieuw een besluit nemen om daadwerkelijk te willen veranderen.

Liefs van Monique

maandag 16 maart 2009

Wat is het je waard, om weer eens lekker te slapen.

Dat was de vraag die ik gesteld kreeg, toen ik weer vertelde dat ik vannacht weer niet lekker geslapen had.
Al een lange tijd verliep mijn nachtrust niet zo goed.
Ik had het op mijn werk druk, een druk huishouden, kinderen die ik ´s ochtends naar school moest brengen.

Maar mijn baan vond ik geweldig, dus dat ik het druk had op mijn werk was geen reden om te stoppen met mijn baan.
Daarna stond ik vaak nog een half uur in de file voor dat ik op mijn werk was.
Ja, voor dat ik op mijn werk daadwerkelijk aan de slag kon, had ik al een hele stress dag te pakken.

Snel een kopje koffie, en dan er tegenaan.
Maar ook daar leer je mee leven, want ik wilde net als iedereen mijn zekerheden houden en tenslotte had het prima naar mijn zin.
Ook wilde ik met mijn man en onze kinderen op vakantie.
Maar na een tijdje merk je dan, dat je het zo druk hebt, dat je eigenlijk niet goed slaapt.

Maar dat ik niet goed sliep dat werd gewoon, dat hoorde er nu eenmaal bij.
Totdat ik de vraag kreeg:,, Wat is het je waard om weer eens lekker te slapen, en uitgerust wakker te worden?”
Dat was voor mij heel veel waard!
Ik heb gelijk het aanbevolen product gekocht, en drie dagen later had ik het in huis.
Toen ik naar bed ging heb ik het ingenomen, en ik dacht nog:,, Het zal mij benieuwen!”

Maar ik merkte de andere dag al dat ik lekkerder in mijn vel zat ´s ochtends.
Maar mijn geloof in het product was er nog niet, dit was natuurlijk toeval.
Totdat ik na één week daadwerkelijk aan mijn lichaam merkte, dat ik uitgerust wakker werd.
Een goede nachtrust is de basis van een gezond leven.
Wilt U meer weten over lekker slapen, kijk dan maar snel naar mijn volgende verhaal.


Liefs,

Monique

Door gezonde voeding sta ik 's morgens weer vrolijk op.

Wie van U hebt daar geen last van ochtendziek zijn. Er zijn vast mensen die er geen last van hebben zo ook mijn vrouw.
Als ik ´s ochtends uit bed komt, begint me vrouw al te kwekken, tot dat het avond is en we weer naar bed gaan. Natuurlijk is dit heel gezellig een vrouw die opgewekt is, maar ik kon er slecht tegen. Ik werd er helemaal chagrijnig van.

Totdat ik samen met mijn vrouw kwam te logeren in één van de appartementen van een appartementen complex voor recreatie. Mijn vrouw en ik hadden ons huis verkocht en ons andere huis was nog niet klaar. Bij binnenkomst stonden er al voedingssuppletie in mandjes op tafel. Ik was wel bekend met voedingssuppletie, ik at al visolie voor mijn ogen. De mevrouw van de appartementen was heel vriendelijk, en als ze kwam schoonmaken 1 keer in de week, dan kletsten ze gezellig wat af.

Dan vertelde ik haar, dat ik ´s ochtends wel eens dacht over mijn vrouw:,, Hou alstublieft nog even je mond!” Maar ze was spontaan en ze zei, dat is toch helemaal niet nodig, bent U dan nog niet goed uitgerust? Maar als ze weer kwam dan begon ze weer over voedingssuppletie dat zij van die goede resultaten ermee had. Na een aantal weken ben ik de voedingssuppletie uit de mandjes gaan proberen.

Geweldig gewoon, wat ging er voor mij ´s ochtends een wereld open. Ik kon er weer tegen, dat mijn vrouw zoveel in de ochtend afkletst. Ja, ik hield het altijd maar op ochtendziek zijn. Nooit meer last van ochtendziek!
Ik ben er achter dat dit helemaal niet nodig is. Ik eet het nu ruim 2,5 jaar, en ik voel mij er bijzonder goed bij.

Ik raad ook alle mensen aan, probeer eens wat uit.
Zorg goed voor je zelf, dan zal het resultaat verbluffend zijn.
En de mevrouw van de appartementen ben ik eeuwig dankbaar, door haar spontaniteit ben ik in de ochtend een ander mens geworden.


Liefs,

Monique

zondag 15 maart 2009

Een goed sexleven doet wonderen!

Een goed seksleven doet wonderen!
Vaak is dit onderwerp taboe.
En als je erover begint, dan vaak zie je mensen zachtjes lachen.
Maar het is zo belangrijk, terwijl er toch heel veel momenten zijn dat onze partner zin heeft, en wij weer niet.

Als vrouw zeg je:"Ik heb hoofdpijn, moe, pijn me buik enz."
Als man zeg je:"Druk op mijn werk, vandaag niet schat, of je ligt gewoon al te snurken voor je partner in bed stapt."
Toen ik nog een eigen horeca zaak had, en onregelmatig werkten verlangde ik vaak niet naar seks.
Maar je kunt natuurlijk niet altijd NEE zeggen.

Druk met de kinderen, je werk, je familie er is altijd wel een reden te verzinnen dat we vanavond even geen zin in seks hebben.
Tot dat voor mij de oplossing kwam.
Een natuurlijk voedingssupplement, zorgt voor een betere doorbloeding in de onderbuik, hèt centrum van onze energie.

Ik ben het gaan eten, en ja, het werkte.
Niet gelijk na ene pil, maar er kwam verandering ten goede.
Ik kreeg meer energie in mijn onderbuik.
Mijn algemene gezondheid en energie niveau gingen om hoog.

En de seksuele vitaliteit en het libido werd verbeterd.
En laten we eerlijk zijn, als we daarna lekker slapen, dan kunnen we de dag weer met frisse moed beginnen.
Er zijn veel mensen die hier last van hebben, maar laten we er maar niet over praten, dat staat zo raar?
Wees U er van bewust dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden.


liefs,

Monique