vrijdag 2 oktober 2009

Gezonde voeding de oplossing voor rugpijn

85% van de bevolking krijgt in zijn leven te maken met rugpijn

Omdat dit percentage nog steeds stijgt, vraag ik mijn eigen af, of niet meer mensen hier preventief iets aan willen doen. Want voorkomen is beter dan genezen!

Oorzaken rugpijn
Rugpijn beperkt in sterke mate je activiteiten en de kwaliteit van je dagelijks leven. Wie er last van heeft, kan zich moeilijk concentreren, raakt vermoeid, gefrustreerd en in het ergste geval depressief. Deze aandoeningen zijn echter zelden het gevolg van ernstige ziekten, maar komen eerder door je levensstijl. Een slechte houding bij het werken of te lang dezelfde houding, een beroep waarbij je zich vaak moet bukken of zware lasten dragen, overgewicht, zwangerschap, sporten die de wervelkolom erg belasten, te weinig beweging, stress of een depressie zijn de meest voorkomende oorzaken van rugpijn. Samen met een geschikte fysieke activiteit en natuurlijke voedingssuplementen kan een deel van de rugpijn verzachten en dus snel verbeteren. En vaak ook helemaal genezen.

Jaap had al jaren last van rugpijn. Hij was al naar de fysiotherapeut geweest, later naar een mensendieck therapeut ( houdingstherapeut), maar hij was al jaren daar mee klaar. Tot dat hij op een dag van een vriend een potje gezonde voeding Flexibiliteit kreeg. Jaap geloofde er niet veel van, maar omdat hij al jaren last van zijn onderrug had, besloot hij toch maar dit product een kans te geven.
Zijn vriend vertelde hem:,, Hiermee krijg je gezonde gewrichten, en het is voeding tot op het bot!” Jaap had nooit gedacht dat zijn vriend die werktuigbouwkundige is van beroep dat hij verstand had van voeding. Nee, zij zijn vriend dat hoeft ook niet. De productlijn van Dr. Peter Stephan is uniek in de wereld. Deze gespecialiseerde arts, lid van onder meer de New York Academy of Science, ontwikkelde door jarenlang onderzoek een nieuwe generatie celtherapie. Gezonde voeding wat ieder lichaam graag wil krijgen.

Mijn vriend kon er uren over praten. Wat vroeger in klinieken als orgaan-heilzame injectie werd toegediend, is nu verkrijgbaar als voedingssupplement. Zo ontstond een uniek elftal capsules met werkzame plantaardige stoffen. Waarvan Flexibility er één van is.
Ik kon mijn oren niet geloven, waarom hadden artsen of therapeuten mij hier nooit over verteld.
Maar alle mensen die deze producten eten, hebben er baat bij. Flexibility kan helpen bij het in stand houden van gezonde gewrichten en de bijbehorende weke delen.
Zorgen voor een maximale gezondheid van de botten door toegenomen behoud van calcium en magnesium.
De soepelheid van de gewrichten bevorderen waardoor eventuele pijn en stramheid verminderd wordt en spierkrampen verzachten.
Na een enkele week voelde Jaap al verandering in zijn onderrug. Er ging een nieuwe wereld voor hem open. Als je eerst uit je werk komt, en dan eigenlijk geen zin meer hebt om iets te doen, omdat je altijd last van je onderrug heeft, dan begrijp je dat er nieuwe kansen kwamen voor Jaap.
Jaap ging weer vaker sporten, werkte ´s avonds weer graag in zijn groenten tuin.
Wie had dit kunnen denken, maar voor Jaap is het nu weer heel normaal.
Pijn ben je snel vergeten, als het lichamelijk weer goed met je gaat.
Maar zijn Flexibiliteit vergeet hij geen moment want zonder is geen optie.
Jaap beseft maar al tegoed als je ouder wordt, dat je je lichaam goed moet verzorgen d.m.v. gezonde voeding.

Niet alleen de buitenkant, maar als je de binnenkant goed voedt, dan komt de buitenkant van je lijf vanzelf weer tot zijn recht.
Bron: Jaap bedankt voor je verhaal.
Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige

donderdag 1 oktober 2009

Huismijt verdwenen dankzij gezonde voeding een nieuw leven gekregen

Huismijt verdwenen, een nieuw leven gekregen

Marlies 22 jaar heeft heel haar leven al last van allergieën. Mijn moeder kwam in contact met de buurvrouw, en ze zei:,, Ik heb gezonde voeding wat misschien Marlies kan helpen bij het verdwijnen van haar allergieën.”

Mijn moeder zei:,, Nou kom maar op met die gezonde voeding, we hebben al zoveel geprobeerd om haar allergieën onder controle te krijgen maar wat nooit gelukt is.”
Maar kom maar op met het goedje, want je weet maar nooit!
Enzo kwam ik in aanraking met het product Phyto-Vite.
Ik had vroeger veel last van allergie voor stof en huismijt. Als ik in een stoffige omgeving was, kreeg ik direct tranende rode ogen en begon ook nog eens flink te niezen.
Als ik bij een vriendin ging logeren, moest ik altijd hoezen meenemen voor mijn bed en dekbed.

Sinds ik Phyto-Vite gebruik, dit is een natuurlijke vitaminen en mineralen voedingssupplement heb ik veel minder last van mijn allergie.
En als ik nu ga logeren kan ik mijn hoezen en dekbed lekker thuis laten.
Dit is heel veel jaren anders geweest.
Een bijkomend voordeel is dat ik ook nooit meer aften in mijn mond heeft, en dat was voor Phyto-Vite vaak wel het geval.
Phyto-Vite is dus niet alleen een product voor oudere mensen, maar zelfs voor iemand die in de bloei van haar leven is, heeft het product zijn vruchten afgeworpen.

Geen dag meer zonder Phyto-Vite want doordat ik geen rode ogen meer heeft kan ik ook mijn ogen eindelijk weer eens mooi opmaken. En dat wil je toch ook als je jong bent.
Nu kan ik mijn gezicht weer opmaken, door gezonde voeding, de juiste verzorging voor de binnenkant van mijn lichaam.

Marlies bedankt voor je mooie verhaal wat jij mij stuurde.
Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige

woensdag 30 september 2009

Dik door stress, en wat kan gezonde voeding daar aan doen

Aanleg voor overgewicht
Regelmatig zie je, bijvoorbeeld op tv of in de krant, dat stress een `dikmaker´is. Is dat echt zo?
Wanneer je veel stress hebt, lichamelijk of psychisch, maakt je lichaam stresshormonen aan. Dat is normaal, maar wanneer je te veel stress hebt, kan dat schadelijk zijn voor je gezondheid. Je kunt bovendien meer of minder gevoelig zijn voor het schadelijke effect van deze stresshormonen op je lichaam en geest. Dat is genetisch bepaald.
Als je hier gevoelig voor bent, kan dit leiden tot een ongunstige lichaamssamenstelling, zoals meer vet en minder spieren. Sommige variaties in genetische aanleg kunnen ook nog eens tot een te hoog cholesterolgehalte en een hogere bloeddruk leiden.

Ongevoelig voor stress kan dat ook?
Ja zeker, ongeveer 10 procent van de mensen is juist relatief ongevoelig voor stress. Zij hebben een gezondere stofwisseling. Dat is onder andere te zien aan een lager cholesterolgehalte en minder `verklikkereiwit´dat de mate van dichtslibben van de aderen aangeeft. Zij hebben minder kans op het krijgen van bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en suikerziekten.
Je ziet dus dat je aanleg voor overgewicht kan hebben. Maar let op: het wil namelijk niet zeggen dat je ook overgewicht hoeft te krijgen. Als je gezond leeft en eet, verminder je natuurlijk de risico´s aanzienlijk. Uiteindelijk is het in grote mate nog altijd je eigen levensstijl die bepalend is of je daadwerkelijk overgewicht krijgt.

Wat kunnen we zelf tegen overgewicht doen?
Gezond eten blijft natuurlijk belangrijk, dus niet teveel vettigheid, zoals gebak, snoep, koek enzovoort. Een gezond gewicht heeft ook te maken met voldoende lichaamsbeweging. Ook moeten we denken in deze drukke maatschappij om op tijd onze welverdiende rust te nemen. En willen we helemaal goed voor ons lichaam zorgen, dan kunnen we beter een natuurlijk voedingssupplement in nemen naast onze dagelijkse gezonde voeding. Hierdoor krijgt U de beste balans in Uw lichaam.

Stressmanagement
Overspannenheid, burn-out, het zijn begrippen van deze tijd. Orgaanspecifieke voeding kan veel goed doen om de balans en daarmee het rustgevoel te hervinden. Ik zat zelf jaren door mijn werk flink onder de stress, maar ik had geen overgewicht. Maar uiteindelijk was wel mijn lichaam opgebrand. Ik stond ´s ochtends op en was al doodmoe. Totdat ik het product aangereikt kreeg van mijn man. Hij had gehoord dat het product zijn dienst in de maatschappij al bewezen had. Ik ben het gaan eten naast mijn gewone dagelijkse voeding, en na een aantal weken ging ik verschil merken in mijn lichaam. Ik kon weer lekker slapen, en had veel minder last van stress. Waarom had ik nooit eerder van dit product gehoord? Zouden er niet meer mensen met stress rond lopen dacht ik nog? Toen ik op controle ging bij de dokter een aantal maanden later, was mijn cholesterol in het bloed geweldig, en de doktor zei Monique wat zie je er ontspannen uit. Ja, ik wist hoe het kwam, en daarom lieve mensen. Er is zit veel meer in gezonde voeding, dan dat wij zelf voor mogelijk houden. Vaak is het de onwetendheid van de mens, dat we niet in actie komen.

Maar willen we daadwerkelijk van ons lijden worden verlost, kom dan in actie.
Hoe maakt niet uit, maar ga ieder geval iets proberen.
Het is je eigen leven, en dat heb je zelf in de hand!


Ik heb er van geleerd, ik weet als geen ander wat stress met je lichaam kan doen.
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

dinsdag 29 september 2009

Voor meer rendement in Uw onderneming kies dan bewust voor GEZONDE VOEDING

Beste mensen,

Of U nu zakenvrouw of zakenman bent, we weten allemaal als een werknemer ziek wordt, wat het kost voor het bedrijf.
We zien al veel op de werkvloer dat we de werknemers bloot stellen aan medische keuringen, sportschool en fruit op de werkvloer.

Maar er is meer wat U voor U zelf en Uw werknemers kan doen.
Als gezondheid belangrijk voor U is, en U wilt nog meer rendement in Uw onderneming kies dan BEWUST VOOR GEZONDE VOEDING!

Als U gezondeheid NU belangrijk vindt, maar U kijkt wel verder voor de TOEKOMST voor Uw onderneming kies dan NU PREVENTIEF VOOR GEZONDE VOEDING!

Gezonde voeding heeft mijn leven als ondernemer totaal veranderd!
GEZONDE VOEDING DAAR KUNNEN WE MEE THUIS KOMEN!

Voor meer informatie betreffende gezonde voeding klik hier

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

maandag 28 september 2009

Minder vetopname dankzij gezonde voeding









Vetophoping rond de organen is bedreigender voor de gezondheid dan wat overmatig onderhuids vet.
`Te veel aan orgaanvet is bepalend voor typische overgewichtsklachten.
Van de mensen zonder overgewicht heeft 40 tot 50% toch te maken met vetophoping rond de organen en dat is bedreigender voor de gezondheid dan wat overmatig onderhuids vet.
Dat stelde de Britse professor Jimmy Bell van het Imperial College in Londen op 4 maart in Arnhem tijdens een symposium in het kader van het 40-jarige vakgroep Humane Voeding van de Wageningen Universiteit.
Professor Jimmy Bell is heeft zich gespecialiseerd in onderzoek naar obesitas. Hij stelde vast dat mensen met een normaal gewicht toch nog vaak last hadden van klachten die typisch horen bij overgewicht, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 of een hoge bloeddruk.
Via MRI-scans en biopsies werd duidelijk dat veel deze mensen wel te maken hebben met een te veel aan opgeslagen vet rond de organen.

Het advies richting mensen met of zonder overgewicht is wat professor Jimmy Bell betreft het zelfde. Hij raadt iedereen aan voldoende te bewegen. Dat zorgt er namelijk ook voor dat de hoeveelheid opgeslagen vet rond de organen afneemt.

Voldoende beweging, een natuurlijk voedingssupplement die er voor zorgt dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft, de eetlust reguleert, gewichtsverlies bevorderd en de vetvrije lichaamsmassa bevorderen.

Een product dat LIPOTRIM wordt genoemd.
Een aanrader voor iedereen die op een natuurlijke manier hem/haar lichaam gezond wilt houden.

Doordat ik mijn rug brak en mijn lichaam niet meer goed functioneerde ging ik nadenken.
Ik was nooit te dik, nooit gerookt, nooit gedronken, maar ook mijn lichaam was op.
En ik was nog maar 33 jaar oud.
Door revalidatie, therapeuten, goede voedingssuppletie en beweging ben ik weer de oude Monique van vroeger.
Vaak zijn we er zelf niet van bewust, dat ons lichaam toch hapert.
We vinden veel van onze kwaaltjes gewoon normaal, want die heeft een familie lid, buurvrouw, collega toch ook?

Lieve mensen, gaat U gewoonte patroon veranderen, of U nu dik of dun bent.
Zorg goed voor U zelf, daar heeft U nu en later dubbel en dwars profeit van.
Het is een cadeautje aan je zelf, wat U nu uitpakt, en later dubbel en dwars uitbetaald krijgt!”
Het is de moeite waard!


Liefs
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige