vrijdag 7 augustus 2009

Zwaarlijvige Britse militairen zijn een probleem / gezonde voeding kan zorgen voor extra power!


LONDEN (ANP) - De top van het Britse leger maakt zich toenemend zorgen over de zwaarlijvigheid onder de militairen. Dat meldde de zondagkrant The Observer. Volgens een memo van het leger worden de oorlogsinspanningen in het zuiden van Afghanistan gehinderd door het aantal militairen dat te dik is.

Er zijn op dit moment 3860 Britse militairen niet inzetbaar, terwijl ruim 8100 maar deels inzetbaar is. Het is niet bekend hoeveel van hen niet ingezet kunnen worden omdat ze aan obesitas lijden. Het is in ieder geval wel een teken dat er iets in de samenleving beter maar kan veranderen. Gezonde voeding, meer bewegen, in combinatie met een psychologische coach kan veel problemen voorkomen.

Lichamelijke training een probleem
Het probleem is onder meer ontstaan omdat er veel te weinig aan lichamelijke training wordt gedaan. Veel eenheden binnen het leger halen tegenwoordig de basis vereiste van twee tot drie uur lichamelijke training per week niet meer. Het memo kondigt stappen aan om deze praktijk te veranderen.

Militairen die oorlogsinspanningen moeten leveren zijn beter af met gezonde voeding in combinatie met training!
Geef de militairen weer extra power. Als we tegenwoordig naar de benzinepomp rijden met onze auto, denken we van tevoren al na, welke benzine die wij in onze gouden koe willen doen. Een auto zoals de gouden koe, is bij ons heilig. Dus we voorzien deze dan ook vaak van de beste brandstof die er is. Voor veel mensen is dit al de POWER brandstof! Maar voor ons eigen lichaam vinden we het heel gewoon, dat we extra POWER MOETEN LEVEREN! Alleen doen de meeste mensen weinig aan hun gezondheid, als het gaat om EXTRA POWER NU en IN DE TOEKOMST te kunnen blijven leveren met ons lichaam.

Gezonde voeding helpt U een handje aan EXTRA POWER!
Een gezond lichaam vraagt om gezonde voeding, voldoende water, voldoende beweging maar ook voldoende ontspanning. Bij veel mensen zien we dat dit niet in balans is. Dus dit geldt ook voor de Britse militairen. Maar ook in ons land bevinden deze problemen. Alleen we staan er nog te weinig bij stil in onze samenleving. Er zijn natuurlijk voldoende diëten die U kunt helpen om een aantal kilo´s kwijt te raken. Maar vaak zien we bij diëten dat mensen na een aantal maanden gewoon weer op een oude gewicht terug zijn of nog erger nog meer kilo´s te ervaren aan hun lichaam, nadat ze gestopt zijn met lijnen. Een probleem, een groot probleem totdat het lijnen een op sessie wordt voor veel mensen.

Natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit kunnen zorgen voor verbetering in Uw gezondheid.
De eerste vraag die ik U dan zal stellen is: Vindt U je gezondheid belangrijk? Natuurlijk, antwoorden de meeste mensen dit is het allerbelangrijkste in mijn leven. Maar waarom doen we dan zo weinig aan onze gezondheid. Als er meer mensen na zouden denken over hun gezondheid als ze nog gezond zijn, dan zouden er minder patiënten zijn met hart- en vaatziekten, suikerziekten, COPD, obesitas en zo kunnen we nog wel een aantal welvaartziektes opnoemen. Natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit kunnen Uw gezondheid aanzienlijk verbeteren. Alleen de vraag is wat wilt U? Geef de militairen POWER (door natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit), in combinatie met training en er zullen zeker meer militairen ingezet kunnen worden bij de oorlogsinspanningen in Afghanistan of waar ook ter wereld. Voor meer informatie betreffende natuurlijke voedingssuppletie klik hier:

Winrgy de POWER die iedereen dagelijks kan gebruiken.
Begin eens met een natuurlijke energie drank, en laat alle alcohol houdende, suikerlimonades eens een weekje staan. Drink veel water, en op zijn tijd de Winrgy. U zult aan Uw eigen lichaam gaan ervaren dat het werkt. Het werkt voor iedereen. Alleen welke mensen staan voor een verandering open?

Inzetbare militairen verhogen:

Door gedachten- acties –te veranderen hierdoor zullen er andere resultaten komen!
Een les die ik de afgelopen jaren geleerd heeft is: Als ik andere resultaten wilde, moest ik opnieuw bepalen wie ik was en mijn committent om het geen wat ik wilde behalen moest verhogen. Toen mijn gedachten en mijn houding eenmaal veranderden, veranderden mijn acties en toen ook mijn resultaten. Dit geldt voor alles in ons leven.

Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Door gezonde voeding, water en training kunnen meer militairen ingezet worden!

Militairen zet hem op jullie zijn kanjers! Laat jullie niet klein krijgen in welke omstandigheden jullie ook zitten. Een vredesmissie begint met je zelf! Wees lief voor je zelf en zorg goed voor je lichaam. Dan zal al het andere werk wat jullie verrichten makkelijker gaan. Liefde maakt het leven niet makkelijker, maar geeft wel betekenis aan het leven. Liefde is spiritueel, maar soms ook pijnlijk. Iedere keer als ik iets doet wat mij zwaar valt, en dat ik pijn lijdt en wil stoppen, dan denk ik aan mijn oprechte liefde voor mijn man, kind en dieren. Hierdoor vindt ik de moed om door te gaan! Twee of drie uur pijn levert een langer en gelukkiger leven op met de persoon van wie U houdt, dus zorg dat U de pijn doorstaat. Dit geldt voor Uw werk maar zeker ook voor Uw gezondheid. Als er geen liefde op deze aardbol was, zouden we niet door de pijn en frustratie, die zo vaak samengaan met werken, afvallen en gezondheid heen kunnen gaan. Iedereen die denkt dat liefde makkelijk is, heeft nog nooit echte liefde gekend.
Dit geldt ook voor Uw gezondheid.

Weet waarom U wilt afvallen, weet waarom U gezonde natuurlijke voedingssuplementen van hoogwaardige kwaliteit wilt eten. Als het resultaat om de hoek komt kijken, weet ik dat U de liefde voor Uw lichaam zelf gevonden heeft.
Veel Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

zondag 2 augustus 2009

Gezonde voeding kan er voor zorgen de Mexicaanse Griep buiten Uw deur te houden!



Nieuwe Influenza A (H1N1), ook wel de Mexicaanse griep genoemd, lijkt in het najaar ons land te gaan teisteren.

Geen paniek voor de pandemie Mexicaanse Griep
Het griepvirus is inmiddels uitgeroepen tot een pandemie en er zijn schattingen dat in oktober meer dan 30% van alle Nederlanders besmet zullen zijn. Hoewel de exacte ontwikkeling van het virus lastig te voorspellen zal zijn, is het toch raadzaam een aantal extra maatregelen uit voorzorg te nemen.

Ieder lichaam kan extra weerstand gebruiken!
Uw lichaam heeft een optimale weerstand wanneer het dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. We verschillen echter op veel manieren van elkaar, ook wat onze behoefte aan vitamines betreft. Om ervoor te zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt, is het belangrijk om van een hoogwaardige kwaliteit een voedingssupplement te gebruiken. Phyto-Vite is een hoogwaardig voedingssupplement wat een krachtige bundeling van alle bekende antioxidanten bezit, geeft daarom de beste ondersteuning van uw weerstand.
Een product wat U beter maar altijd kunt innemen, naast U dagelijkse voeding om Uw weerstand in balans te houden.

Voor meer informatie over Phyto-Vite klik hier

Nieuwe Influenza A (H1N1), ofwel de Mexicaanse griep, is een zeer besmettelijk virus. U kunt nooit helemaal voorkomen dat u besmet wordt. Wel kunt u de kans op besmetting verkleinen. Het griepvirus verspreidt zich vooral via de lucht door hoesten, niezen of praten. U kunt besmet worden door het virus in te ademen en via de handen. Hieronder een paar tips om toe te passen, zodat U de kans op besmetting verkleint.

Tips om verspreiding van de Mexicaanse griep te voorkomen.

Tip 1: Was regelmatig uw handen.
Het virus kan op uw handen komen als u een voorwerp aanraakt of iemand een hand geeft. Was daarom regelmatig uw handen. Droog uw handen met een papieren handdoekje of een keukenrol. Gooi het papier daarna meteen in de vuilnisbak.

Tip 2: Raak zo min mogelijk uw ogen, neus en mond aan.
Het virus kan op uw handen komen als u een voorwerp aanraakt of iemand een hand geeft. Via uw handen kan het virus in uw ogen, neus of mond komen.

Tip 3: Gebruik zakdoekjes tijdens het hoesten of niezen.
Gebruik een zakdoekje of een ander papiertje om in te hoesten of te niezen. Gooi het papiertje daarna meteen in de vuilnisbak.

Tip 4: Maak regelmatig schoon.
Maak harde oppervlakken en voorwerpen zoals keukenapparatuur en deurklinken regelmatig schoon. Doe dit met een normaal schoonmaakproduct.

Tip 5: Zorg dat u in een goede conditie bent.
Doordat u in een goede conditie bent, heeft een kleinere kans dat het griepvirus bij u toe kan slaan. Slaap dus voldoende, beweeg regelmatig en zorg voor een gezonde voeding.

Tip 6: Gebruik de twee voedingssupplement van hoogwaardige kwaliteit waarover U gelezen heeft.

Tip 7: Voorkom contact met mensen die griep hebben.
Moet u in de directe omgeving van een grieppatiënt zijn? Doe dat dan zo kort mogelijk en was na het bezoek uw handen.

Een nieuwe generatie celtherapie kan er voor zorgen dat U goed beschermd bent tegen de Mexicaanse Griep.
Het tweede hoogwaardige voedingssupplement waar al tientallen jaren onderzoek naar is gedaan is het product van de Dr. Peter Stephan lijn. Protector® is een product wat door de gespecialiseerde arts, lid van onder meer de New York Academy of Science is ontwikkeld. Dr. Peter Stephan ontwikkelde een nieuwe generatie celtherapie. Wat vroeger in klinieken als orgaanheilzame injectie werd toegediend, is nu verkrijgbaar als voedingssupplement.

Protector® is Werken aan Uw weerstand
Gezond leven is een samenspel van factoren die we veelal zelf kunnen sturen. Ontspanning, goede voeding, voldoende slaap en lichamelijke beweging zijn de bekendste factoren die wij kennen. Naast een matig uiterst laag gebruik van alcoholhoudende dranken, vermijden van verzadigde vetconsumptie en niet roken. Al deze factoren komen ten goede aan het peil van Uw weerstand tegen ziektes en kwalen.

Protector® heeft bij wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het zorgt voor een goede weerstand, er voor zorgt dat het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel wordt ondersteund, en ingrediënten helpen tientallen belangrijke voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid en werking van hart en bloedvaten.

Voor meer informatie over Protector® klik hier
Zorg goed voor Uw afweermechanisme, en laat de Mexicaanse Griep buiten Uw deur.

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige