vrijdag 18 september 2009

Vervolg: Gezonde voeding beter als dagelijks een aspirine voor het hart

















Al jaren geven hartdokters medicijnen. Ze behandelen vernauwingen van de kransslagader, leggen een steunhart aan, repareren aangeboren afwijkingen en doen soms zelfs een harttransplantatie.

WinOmeg3complex™ is een sterk gezuiverde 88% omega-3-ethylestersupplement van farmaceutische klasse. Deze natuurzuivere visolie is wetenschappelijk samengesteld ter bevordering van een gezonder hart, een betere gemoedsgesteldheid, gezondere gewrichten, cognitieve helderheid, verbeterde vertering en emotioneel welzijn.
Preventief U zelf voeden met gezonde voedingssuplementen en de tips die door de cardiologen worden gegeven, kan U er zelf voor zorgen dat er minder doden in de toekomst te betreuren zijn.
Een visolie van goede kwaliteit dat is de WinOmeg3complex™ kijkt U maar naar de verhouding 3,3:1 Dit is een verhouding die volgens deskundige een optimale bijdrage aan de gezondheid levert.
Visolie met de verhouding 3,3:1 kan een gezond hart bevorderen, gezonde en flexibele gewrichten ondersteunen, de cognitieve functies verbeteren, ontstekingreacties verminderen en het emotionele welzijn verbeteren en stemmingswisselingen verminderen.

Voorkomen is beter dan genezen!
Welke keuze U ook maakt, het is Uw leven.

Maar wees dankbaar dat ook in nood de cardiologen blijven vechten voor Uw leven!

Maar het mooiste geschenk voor alle cardiologen zou zijn: Als U met de dokter meedenkt dan kunnen we met elkaar de strijd tegen hart & vaatziekten winnen.”


Voor meer informatie betreffende visolie klik hier

Voor meer informatie betreffende Q10 klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

donderdag 17 september 2009

Gezonde voeding (visolie) en Q 10 beter als dagelijks een aspirine voor het hart










Dagelijks aspirine slikkek slecht voor gezondheid.
Een Brits onderzoek meldt dat het dagelijks slikken van aspirine schadelijker is voor de gezondheid en weegt niet op tegen de voordelen die het product heeft.Er zijn veel gezonde mensen die dagelijks aspirine innemen om het risico op hartaanvallen te verkleinen maar nu is gebleken dat zij hier niet verstandig aan doen.

De directeur van de Britse Hartstichting verteld:
Jaren geleden werd juist een dagelijks gebruik van een kleine dosis aspirine aanbevolen om het risico op bloedstolsels te verminderen. De aspirine moest voorkomen dat er minder hartinfarcten en beroertes zouden zijn. Maar uit het nieuwe onderzoek blijkt een verhoogd risico op bloedingen, dat bij gezonde patiënten zwaarder kan worden gewogen dan het verminderde risico op hart- en vaatziektes.
Patiënten die al een hartinfarct of een beroerte hebben gehad, kunnen wel baat hebben bij een dagelijkse dosis aspirine om herhaling te voorkomen.

Gezonde voeding zorg goed voor je hart!
Hou je hart vast want dit zijn harde feiten.


Feiten
Jaarlijks krijgen zo´n 28.000 mensen een acuut hartinfarct. In Europa sterven elk jaar twee miljoen mensen aan hartziekten. Gemiddeld hebben 675.000 mensen een coronaire hartziekten. Dit zijn aandoeningen die worden veroorzaakt door afwijkingen in de kransslagaders (coronairaterieën). We onderscheiden een acuut hartinfarct dit zorgt voor plotseling hevige pijn in de borst die lang aanhoud. En de angina pectoris dit zorgt ervoor minder hevige pijn en kortdurende pijn op de borst. Pijn op de borst is een kenmerk van beide diagnose. De kans op overlijden aan een hartziekte is in Nederland één op drie, waardoor het de meeste jaren de meest voorkomende doodsoorzaak is. Deskundige zien preventie ook als enige manier om werkelijk iets aan het probleem te doen.

Dokters die zich met het hart bezighouden, slagen er steeds beter in hun patiënten in leven te houden. Maar nu zijn wij aan de beurt. Want we kunnen zelf het verschil maken. Tussen leven en dood.

“Te veel mensen onderschatten hun risico op een hartinfarct en nemen onvoldoende maatregelen om die te voorkomen.” Daardoor sterven er te veel mensen onnodig en vroegtijdig aan een infarct. Veel mensen denken dat het vooral een ziekte van de oude dag is. Ze denken dat het behandelbaar is, dat er een vangnet is. En dat ze zelf niets kunnen doen.”

Al jaren geven hartdokters medicijnen. Ze behandelen vernauwingen van de kransslagader, leggen een steunhart aan, repareren aangeboren afwijkingen en doen soms zelfs een harttransplantatie.

Preventief U zelf voeden met gezonde voedingssuplementen en de tips die door de cardiologen worden gegeven, kan U er zelf voor zorgen dat er minder doden in de toekomst te betreuren zijn.

Voor meer informatie betreffende visolie klik hier

Voor meer informatie betreffende Q 10 klik hier
Dit bericht wordt morgen vervolgd:
Bedankt voor U aandacht!
Met veel liefs

Monique
Ervaringsdeskundige

woensdag 16 september 2009

Gezonde voeding en water de basis voor een gezond afweersysteem












Hoe komen er cellen voor transplantatie?
Het onderzoek naar genezing van diabetes type 1 gaat tegenwoordig snel. Het Diabetes Fonds zet er nog meer vaart achter.

Een bedrag van bijna twee miljoen euro gaat naar onderzoek waarin Nederland en België samenwerken om nieuwe manieren te vinden voor celtransplantatie. Het gaat om de cellen die insuline aanmaken. Die zijn bij diabetes type 1 vernield door het afweersysteem.

Transplantatie van cellen die insuline aanmaken kan al, maar heel beperkt. Het heeft nog grote nadelen. Zo zit het afweersysteem nog in de weg, dat de nieuwe cellen wil aanvallen. Maar zodra de technieken beter worden en we ook het afweersysteem kunnen aanleren om nieuwe cellen met rust te laten, willen we ook meer mensen kunnen helpen.

Er zijn nu veel te weinig donoren voor cellen die insuline maken. Daarom gaan de nieuwe projecten over manieren om uit een paar cellen een heleboel te maken, in een laboratorium. Bijvoorbeeld uit cellen van het beenmerg, of uit cellen uit de alvleesklier die nog kunnen veranderen in cellen die insuline aanmaken.

Belangrijk is om de cellen te kunnen 'kweken' en vermeerderen, maar ook dat ze zich daarna goed blijven gedragen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze blijven doorgroeien tot iets kwaadaardigs.

En daar laten we het niet bij: andere onderzoekers willen celtransplantatie verbeteren met een soort mini-verpakking voor de cellen. Die verpakking moet ervoor zorgen dat het afweersysteem de insuline makende cellen met rust laat.
Bron: Diabetes Fonds

Het is altijd weer mooi om te lezen, hoe een fonds opzoek is naar miljoenen om nieuwe onderzoeken te gaan doen. Alleen ik begrijp vaak niet, dat als er al veel onderzoeken zijn verricht door andere doktoren waarom er met deze kennis weinig of niets wordt gedaan.

Een gezond afweersysteemEen gezond afweersysteem dat wilt ieder mens. Maar waarom geven we met elkaar vaak geen kennis door, hoe mensen hun afweersysteem gezond kunnen houden? Water het goedkoopste medicijn. Voor je gezondheid, voor genezing voor je leven. “Je bent niet ziek, je hebt dorst!” Geschreven door Dr. F. Batmanghelidj. Op mijn blog aan de linkerkant staat een link naar succesboeken daar kunt U het boek bestellen. Dr. F Batmanghelidj zegt ook in zijn boek: Geen enkele lezer, vooral degenen die kort geleden een ernstige ziekte hebben doorgemaakt en zij die onder controle staan van een arts, of degenen met een ernstige nieraandoening, zou gebruik mogen maken van deze informatie zonder overleg met zijn behandelende arts of huisarts. Raadpleeg te allen tijde U arts, en vertel hem over het boek. Zo kunnen we met elkaar de informatie verspreiden die voor iedereen van levensbelang is!

Een gezond afweersysteem behoudt je door gezonde voeding
Phyto-Vite® voorkomt oxidatieschade in ons lichaam. Phyto-Vite® is een voedingssupplement van hoge kwaliteit dat gechelateerde mineralen, vitamines en een scala aan antioxidanten bevat. Het antioxidantenscala dat door Phyto-Vite wordt geleverd, is zowel veelomvattend als gevarieerd.

Voor meer informatie betreffend Phyto-Vite® klik hier
Gezonde voeding en water daar kunnen we mee thuis komen!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

dinsdag 15 september 2009

Verdiep U in Uw gezondheid en kies voor gezonde voeding Teken vandaag nog Teken+de+ petitie

Lieve mensen allemaal,
Heel graag jullie aandacht voor het onderstaande bericht.

De overheid is steeds meer natuurlijke geneesmiddelen en biologische voeding
aan het verbieden. Eind 2009 zou deze zogenoemde 'Codex Alimentarius' regel
in gaan. Maar als er 1 miljoen handtekeningen zijn dan wordt dit eerst
bespreekbaar gemaakt. Weinig mensen weten hiervan omdat het niet in het
reguliere nieuws te vinden is. Dus voordat we het weten gaat deze regel
sluipsgewijs al in en heeft u alleen nog de keuze uit giftig bespoten
voedsel en chemisch/synthetische medicijnen. En dan is het te laat!

Er gaat het gerucht dat het wel meevalt, maar dat is niet waar: in sommige
landen zijn al bedrijven failliet of failliet aan het gaan. Een producent
van natuurlijke shampoo e.d. mag officieel zijn producten nog wel maken maar
niet meer verkopen! Het is dus menens.

Voorbeelden van de nieuwe regels:
- geen natuurlijke vitaminen meer in baby- en kindervoeding (zogenaamde
voedselveiligheid).
- een groot deel van alle antroposofische geneesmiddelen (en ook van andere
natuurlijke middelen, zoals ayurvedische) valt buiten de toegestane
samenstelling en wordt dus verboden (de enige reden is dat de
registratiecriteria zo zijn opgesteld dat deze middelen erbuiten vallen).

Vreemd genoeg worden juist de meest natuurlijke middelen verboden. Weet u
ook waarom?
Er zijn niet genoeg politieke partijen die tegen de bemoeizucht van de
overheid in actie willen komen. Maar bij 1 miljoen handtekeningen is de EU
verplicht te luisteren. Daarom is het ontzettend belangrijk dat veel mensen
deze actie (Eliant) gaan steunen met handtekeningen.

Eliant is een antroposofisch initiatief
Eliant is een antroposofisch initiatief, maar de zaak waar zij voor strijden
is veel breder. Het gaat niet alleen om alternatieve geneeskunst en
babyvoeding maar om de vraag in hoeverre wij toestaan dat de overheid (in
dit geval de EU) onze vrije keuze beperkt.
Tot nu toe is dit medium onze enige kracht om hiertegen wat te doen.
Dus: vertel het door vertel het door!
Vul je naam en email in om de 1 miljoen te halen zodat het bespreekbaar
gemaakt wordt.
Klik hier voor het tekenen van de petitie
Stuur deze email a.u.b. door aan mensen waarvan je denkt dat ze dit initiatief
een warm hart toedragen.

Een gezond leven, begint met veel water drinken, gezonde voeding en lichamelijk en geestelijk in balans zijn!

Maar als ons leven wordt verstoord door de overheid d.m.v. natuurlijke geneesmiddelen en biologische voeding te verbieden kunnen wij er zeker van zijn, dat wij onze laatste jaren van ons leven, leven met pijn en volop medicijnen.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat de nieuwe generatie net als wij de afgelopen jaren vrije keus kunnen hebben in natuurlijke geneesmiddelen en biologische voeding.

Daar heeft de nieuwe generatie recht op!

Zorg er voor dat het niet gaat gebeuren dat sluipsgewijs onze nieuwe generatie alleen nog de keuze heeft uit giftige bespoten voedsel en chemisch/synthetische medicijnen.

Voor dat je het weet sterven er nog meer mensen en dan is het te laat!
Het lot van onze nieuwe generatie ligt in Uw handen!

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

maandag 14 september 2009

De kracht van gezonde voeding



Lieve mensen,

Bent U ook vaak aan het vechten met Uw gezondheid?



Vechten tegen Uw gezondheid?
Dit kan zijn dat U last heeft van Uw spieren, verkoudheid, griep, reuma wat voor ziekten dan ook!
Dat kost ons veel kracht en energie, waardoor wij als mens totaal van uitgeput raken!

Werken aan....een goede gezondheid!

Dat gaat gepaard met ongekende resultaten.

Wilt U ook werken aan een goede gezondheid, door middel van gezonde voeding.
Klik dan hier

Ik wil U niet bang maken, alleen maar attent.
Als U Uw lichaam niet voorziet van gezonde voeding, dan gaat dit uiteindelijk gepaard met lichamelijke gevolgen.
Twee bijzondere producten die U zeker niet mag missen voor een gezond leven: één ervan is de visolie, deze heeft ervoor gezorgt dat ik weer een gezonde rug kreeg!
Phyto-vite is een product wat niemand op deze wereld mag missen!
Een antioxidant die zijn weerga niet kent.

Je kunt alleen maar vanuit jezelf leven en het leven beleven.
Jij bent het middelpunt van het universum.

Maar zorg dan ieder geval dat wanneer U vanuit jezelf leeft, Uw lichaam de voeding geeft die het iedere dag nodig heeft!

Ik wens U een gelukkig, voorspoedig maar vooral een gezonde leven toe!
Veel liefs
Monique
Ervaringsdeskundige