vrijdag 9 oktober 2009

Soepele gewrichten en gezond kraakbeen door gezonde voeding


De conditie van Uw lichaam kan U op peil krijgen door voldoende beweging en een goed voedingspatroon, met voldoende variatie, mineralen en vitamines. Als we een soepel lichaam hebben voelen we ons immers energieker en krachtiger. We zeggen dan vaak ook zie hij of zij eens stralen!

Als we onze gewrichten soepel en veerkrachtig willen houden is het belangrijk om goed voor ons lichaam te zorgen. Het is belangrijk dat tussen de gewrichten voldoende gezond kraakbeen blijft zitten. Bij het ouder worden en bij stijve en stramme gewrichten, kan een hoogwaardig natuurlijk voedingssupplement bijdragen aan de soepelheid van spieren en gewrichten. Maar ook wie fit is en dat wil blijven houdt zich in beweging met ondersteuning van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen.

Leefregels voor gezonde soepele gewrichten:
•Drink veel water (minimaal 1,5 liter per dag).
•Let op Uw houding en wissel deze regelmatig af.
•Eet goed, regelmatig en vooral gezond en denk aan Uw lichaamsbeweging maar ook aan U welverdiende rust!

Ik heb mijn leven terug gekregen mede dankzij hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. Ik had zoveel pijn, dat doktoren zeiden:,, U, moet hier maar mee zien te leven!” Gezonde voeding is voor mij de juiste oplossing gebleken in het proces van genezing! Meer over mijn leven kunt U lezen klik hier

Ik wens U een soepele en gezonde toekomst toe!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

donderdag 8 oktober 2009

Gezonde voeding helpt mee aan Uw VITALITEIT

Wie gezond leeft en gezonde voeding tot zich neemt zal zich vitaler voelen en er beter uitzien. Glanzend haar, sterke nagels, frisse huid en een energieke uitstraling worden bevorderd door een gezond levenspatroon. Vitaliteit krijgt U door voldoende beweging en de juiste voedingsstoffen voor Uw lichaam.
Herinnert U zich nog hoe vitaliteit bij U voelt? Veel mensen zeggen dat ze zich goed voelen, maar hun lichaamstaal wijst duidelijk op minder vitaliteit.

Om Uw vitaliteit weer op peil te krijgen, daar kunt U zelf veel aan doen.
•Doseer lichaamsbeweging ( wissel activiteit en rust af)
•Neem bij zittend werk ieder half uur beweging.
•Drink veel water ( minimaal 1,5 liter per dag).
•Stimuleer Uw hersenen regelmatig met een denkoefening dat houdt Uw hersens jong!
•Eet goed, regelmatig en gezond en bedenk dat schoonheid van binnenuit werkt.

Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een complete voeding.

Voedingssupplementen zijn een aanvulling op Uw dagelijkse voeding
Voor meer informatie betreffende hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen klik hierEr zijn veel verschillende soorten voedingssupplementen te koop. Maar weet dat het niet alleen om de inhoud van het product gaat, maar het verschil zit juist in de juiste samenstelling van stoffen die de producten zo bijzonder maken!

Drijf mee op de golven van de veranderde tijd! En kies voor VITALITEIT in Uw LEVEN!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

woensdag 7 oktober 2009

Gezonde voeding kan U helpen bij brandwonden en doorleggen.
















Wie ooit in zijn leven te maken gehad heeft met brandwonden, weet hoe pijnlijk dit kan zijn. En dan nog niet te bedenken, hoe je huid eruit zal zien als de pijn is verdwenen. Alle vragen, onzekerheden over uiterlijk, zit de brandwond niet in het zicht, of kunnen we ooit weer zo leven als we zouden willen leven. Allemaal vragen die door het hoofd spoken van mensen die ooit deze lijdensweg en pijn hebben moeten doorstaan. Waarom ik een stukje schrijf over gezonde voeding en brandwonden en doorleggen is, omdat er veel goede resultaten zijn geboekt met twee producten ( ProXtreme™ en Elasticity®)bij mensen die brandwonden hadden of in hun familie oudere mensen die doorleg problemen kregen. Eerst een klein stukje wat U het best kan doen als U in aanraking komt met brandwonden!

Eerste hulp bij brandwonden Eerst water, de rest komt later!

Blussen

Als iemand zich verbrandt, is het belangrijk dat je de betrokkene onmiddellijk weghaalt van de warmtebron of deze uitschakelt.
• Wanneer de kleding vlam heeft gevat, dek je het slachtoffer af met een jas, deken of doek.
• Je kunt de persoon ook over de grond rollen of de brandende kleding met water doven.
• Twee dingen kan je beter niet doen: dek het slachtoffer nooit af met synthetische stoffen en vermijd dat hij bewegingen (bv lopen) maakt die het vuur kunnen aanwakkeren.
Verwijder het slachtoffer van de warmtebron
Eerst water, de rest komt later

Koel de brandwonde onmiddellijk en minstens 20 minuten onder fris water.
De huid is méér dan zomaar een vel.
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam.
Ze voorkomt uitdroging, beschermt tegen schadelijke stoffen, helpt de lichaamstemperatuur te regelen en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen.
Bij een ernstige verbranding vallen al die functies weg.
Voor veel meer informatie klik hier
Maar als we bij het brandwondencentrum zijn geweest of misschien nog in het ziekenhuis liggen, kunnen we al veel doen met gezonde voeding. ProXtreme™ is een multi-proteïne die een wetenschappelijk mengsel bevat van wei- en eiwitconcentraten. Deze uitgebalanceerde combinatie van diverse eiwitbronnen verschaft 25 gram eiwit per portie en slechts drie gram of minder koolhydraten.
ProXtreme™ levert een ideale verhouding van essentiële en niet-essentiële aminozuren in de gemakkelijkst te verteren vorm en levert tegelijkertijd een hoog gehalte van de aminozuren met zijketens (BCCA´s)
Ter verhoging van de opname en de verteerbaarheid zijn de eiwitten in ProXtreme™ enzymatisch voorverteerd. Deze eiwitten worden verder met wei-eiweit bewerkt om verknoping tot een minimum te beperken.

Voor meer informatie over ProXtreme™ en Elasticity® klik hier

Brandwonden laten we onze huid mooi helen!
“Laat Uw medicijn Uw voedsel zijn,
Laat Uw voedsel Uw medicijn zijn!”


Voor alle mensen die in een situatie zitten, die met brandwonden te maken hebben, of ooit mee te maken hebben gehad, kies bewust voor gezonde voeding. Geef het slachtoffer gezonde voeding om de huid te helen van binnenuit, het is een cadeautje aan het slachtoffer en het slachtoffer zou U later zeer dankbaar zijn!

Voor alle brandwonden slachtoffers wil ik nog een tekst mee geven van Stephen Covey
Geef mij de moed om te veranderen wat ik kan veranderen,
Het inzicht te accepteren wat ik niet kan veranderen,
En de wijsheid om het verschil te zien!”

Veel Liefs,
Monique
Ervaringsdeskundige

dinsdag 6 oktober 2009

Kies voor LEVEN, kies BEWUST voor GEZONDE VOEDING!

Lieve mensen,
Ik wil U dit bericht niet onthouden, omdat het tijd wordt voor bewustwording van onze eigen gezondheid!

Iedere werkdag kan U wel iets lezen over gezonde voeding, maar helaas zien we nog veel dat mensen niet bewust zijn, wat gezonde voeding voor hun lichaam kan betekenen. Als ik om mij heen kijkt, dan zijn er veel mensen die kiezen voor vaccineren! Maar vaak zien we om ons heen dat veel van deze mensen zich totaal niet bewust zijn van de gevolgen van vaccineren. Alles begint bij een eerste stap en dat is bewustwording van Uw eigen gezondheid! Denk na over U en Uw kinderen hun leven! Ik hoop dat U de tijd neemt om dit rapport te lezen! Wat U met deze informatie doet is aan U!

“Wat wij weten is een druppel,
Wat wij niet weten een oceaan!”
Bewust en aandachtig zijn! Het beste verwachten! Je uitdaging omhelzen!


Zorg dat Uw gezondheid in de beste handen is,……..Uw eigen handen!
Ik wens U allen een gezonde toekomst toe, met een enorme bewustwording wat gezonde voeding voor Uw lichaam kan betekenen.
Veel Liefs
Monique Ervaringsdeskundige


Internationaal (pro-) vaccin congres deze week in Singnapore, Elsevier in betrokken, proces tegen de Nederlandse Staat, uitholling van onze democratie tot zelfs opzij schuiven! Wat zit er in Vaccins ? Wat zijn alternatieven !

Je zelf immuun proberen te maken voor ziekten is prima. Wat er aan extra stoffen bij de huidige vaccinaties in zit is rommel en zijn stoffen met ongezonde neveneffecten.

Vaccins worden geproduceerd door een industrie met grote financiële belangen en vergaande bevoegdheden. Juridisch zijn zij goed ingedekt. Deze industrie is niet of nauwelijks aansprakelijk voor de gevolgen en zij informeren u onvolledig!

Voor meer informatie tav de diverse onderwerpen:
https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/Home

U bent aansprakelijk. En u blijft ook zitten met de gevolgen! In Engeland zijn een paar duizend kinderen er ernstig aan toe als gevolg van de vaccinaties. En er zijn tientallen andere voorbeelden waar het is misgegaan. U kunt uw immuunsysteem en dat van uw kinderen op een natuurlijke manier goed stimuleren en ondersteunen. Doe dat dan ook!

Stel vragen over achtergrond en verantwoordelijkheid en hoe het kan dat men geleidelijk aan het proberen is de wet en de bevoegdheden van leger en politie steeds verder op te rekken ten nadele van uw rechten. Men wil zelfs de grondwet opschorten bij een uitbraak en niet geschoold personeel de bevoegdheid geven (gedwongen) u te vaccineren. 'Vervelend' voor de industrie is dat deze door steeds meer mensen worden aangewezen als bron voor de diverse uitbraken van griepvirussen. Worden wij vergiftigd ? Ook gemeenten en medische instellingen zijn intussen geinformeerd en in actie gebracht om u te overtuigen van het nut van vaccinatie.

U ziet aan de affaire rondom Ab Osterhaus hoe ver de belangen gaan. Komt het ministerie nu op voor uw belang ? Nee, dhr Osterhaus wordt beschermd. Maar er wordt nog steeds geen openheid van zaken gegeven. 'Hij moet wat minder op de tv' melde het AD bij monde van de tweede kamer in de krant van 1 oktober 2009. Dhr Osterhaus doet tests voor nieuwe griepvaccins via zijn eigen bedrijf en is groot promoter van vaccinatie. Zijn bedrijf Viroclinics doet testen voor de hele wereld en een van de opdrachtgevers is GlaxoSmithKlein GSK een van de grootste vaccinproducenten ter wereld en ook als bedrijf een belangrijke speler en promotor bij het Internationale vaccininstituut ! Tevens de bepaler en belangrijke leverancier van vaccins voor Nederland. Ook uitgeverij Elsevier is hier in betrokken. (Zie: Vaccine en ScienceDirect Link)

Een aantal vaccinproducerende bedrijven hebben deze herfst een nieuw wereldwijd congres over vaccins. Zou de pers en diverse andere mensen daar ook naar toe willen gaan en heel kritische vragen gaan stellen ?! 4 tot 6 Oktober in Singapore in het Ritz Carlton Hotel. Voor meer informatie over dit congres item en de betrokken bedrijven::
https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/Home/de-bedrijven-betrokken-bij-inentingen---en-waar-u-ook-van-koopt
www.vaccinecongress.com Link

Kan hier een parlementaire onderzoekscommissie naar kijken ?! CDA kamerlid Janneke Schermers heeft het in de zelfde krant nog eens over de rol van Osterhaus om het kabinet te adviseren ! Zo kort zijn de lijntjes. Een man of 5 lijkt voor te koken en te bepalen wat er gebeurde voor de hele bevolking en tweede kamer met verstrekkende gevolgen zonder openheid te geven !

GlaxoSmithKleine won ook recentelijk een kort geding waarbij de andere partij aangaf een beter vaccin te hebben. Toch hoefde de procedure van de rechter niet over. Wat was de rol van onze minister en de heer Osterhaus op de achtergrond in deze procedure?
Op welke gronden en met welke argumenten zijn deze vaccins geaxepteerd ? Er is intussen een kort geding lopende tegen de Nederlandse staat. Inzet; stoppen met deze handelswijze en openheid. https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/kort-geding-tegen-de-nederlandse-staat


Ook in Belgie loopt het zelfde. De overheid als een ongezond gesloten organisatie.

Diverse vaccin producerende bedrijven zijn actief over de halve wereld en zij leveren vaccins in meer dan 50 landen ! U ziet de dollertekens. Uw gezondheid ? Er is een wereldwijde lobby gaande voor vaccins en de motivatie gaat over geld. Zij stellen vaccinaties als methode centraal en hebben dat als doel.

Al eerder hebben derdewereld organisaties aan de bel getrokken vanwege de onverantwoordelijke werkwijze rakende aan experimenten in tal van derdewereldlanden! Het experiment is nu hier.

Waarom wordt u niet geïnformeerd over het opbouwen - ondersteunen en optimaal laten functioneren van uw eigen afweersysteem en ook andere methoden voor bescherming ? Een taak voor de overheid ?!

Er zijn ook andere praktische alternatieven zoals een spray voor neus en mond en zoals eerder genoemd, het werken aan een optimale gezondheid. Het huidige beleid maakt ons meer en meer afhankelijk van de farmaceutische industrie. Begrijpt u waarom de kosten van onze gezondheidszorg blijven stijgen?

Wordt wakker voordat het te laat is ! De stoffen in vaccins kunnen nog jaren later schade veroorzaken in uw lichaam.

Vraag om natuurlijk geproduceerde stoffen en methoden om u te beschermen en om stoffen welke niet afkomstig zijn van een bedrijf- multinational waar het met name gaat om winst. Neem alle stappen om uw natuurlijke afweer en die van uw kinderen zo gezond als mogelijk te maken.
Zie wat er gaande is en hoe er gebruik wordt gemaakt van angsten en misbruik van macht.

In België is de grondwet aangepast en kunnen mensen ook door niet medisch personeel gevaccineerd worden onder dwang! Ook in Nederland lijkt de ontwikkeling deze kent uit te gaan. De grondwet wordt daarbij buiten werking gesteld zo is de bedoeling. Nog steeds is het uw lichaam. Nog steeds is er geen openheid over wat er in zit en de alternatieven.

U zou toch meer keuze krijgen in deze zorg?
Bekijk de feiten en verdiep u er in in het belang van uw eigen gezondheid en die van uw kinderen! De tijd is nu.
Diverse mensen hebben aanklachten ingediend tegen de medische wereld en de verantwoordelijke overheden ! Het verzoek is aan iedereen om een klacht in te dienen omdat dit zo niet kan en mag.

Zeker is dat er nu of later een epidemie komt met alle gevolgen vandien, Het gaat om uw vrijheid en gezondheid en die van uw kinderen... en ouders!
U bent verantwoordelijk en zekerheid is niet te koop. Neem uw verantwoordelijkheid en help om deze wereld van en voor een gezonde samenleving te maken in harmonie met de en onze eigen natuur.

De overheidsinformatie is verre van volledig. Dat wil zeggen; eenzijdig en door de industrie gekleurd !
De integriteit van onze overheid en grote industriële belangen staan hier op het spel !
Ten koste van u ?

De grote vraag is wie zijn de verantwoordelijken en kunnen zij per direct op non-actief worden gesteld ?!

Voor meer informatie:
https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/Home/de-tijd/vaccinaties
of via NBAnatuurlijk@gmail.com

Geef deze informatie graag aan anderen door!


Meer over Dhr Osterhaus: Argos deed een onderzoek Link en nog meer is er in de onderstaande aanwijzingen te vinden !
'Ab Osterhaus, de regeringsadviseur die in Nederland al maandenlang paniek zaait over de mogelijk verregaande epidemische en dodelijke gevolgen van Mexicaanse griep, blijkt aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkt aan de ontwikkeling van vaccins tegen die griep. En als het ligt aan zijn andere deeltijdwerkgever, de universiteit van Rotterdam, wordt hij daar schatrijk mee.'

Het gaat met name om de bedrijven er achter. Hij is slechts een pion ! Er achter zit een enorme lobby van bedrijven, GSK voorop. Zij hebben binnenkort het 3e internationale congres over vaccins (het 1e was in Nederland en let op de betrokken mensen) en voor vaccins bestaat een internationale pro lobby organisatie ! GlaxoSmithKleine GSK is hierin een belangrijk bedrijf. .Een vestiging in Zeist en in Belgie bij welke laatste de entstoffen zouden worden geproduceerd en waar het volgens bronnen een rommeltje zou zijn. De inspectie schijnt laatst ook al eens bij dit bedrijf te zijn binnengevallen.

En; er was recent een proces van een ander bedrijf - een kort geding, met als inzet dat het andere bedirjf een beter vaccin had ! De rechter vond het niet nodig dat de minister de procedure over zou doen.
En let op de verbanden naar het baarmoederhalsvaccin !

Voor meer details:
https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/Home/de-bedrijven-betrokken-bij-inentingen---en-waar-u-ook-van-koopt

of
https://sites.google.com/site/informationpagessyntaxnba/Home/de-tijd/vaccinaties

Denken wij ook even aan China, Brazilie en andere landen waar de vaccinaties intussen begonnen zijn ?! Een schone taak voor de overheid om die landen te informeren over wat hier aan de hand is ! Ongetwijfeld is het daar erger met nog minder democratie......



Homepage Syntax NBA Link
Information Pages Syntax NBA Link


Wat zit er in Vaccins ?
Deze informatie komt via een arts uit Amerika. www.mercola.com

Stukje vertaald uit de petitie met google vertaalprogramma. Duidelijk wordt hier dat de ingredienten van het griepvacin per definitie niet onze gezondheid dienen. In tegendeel. Zij vormen een levensgevaarlijke mix die ons wordt voorgeschoteld als heilzaam:


LIJST VAN VACCIN FILLERS: Officieel beheerd door design met elk vaccin voor het publiek --

In aanvulling op de virale en bacteriële RNA of DNA dat deel uitmaakt van de vaccins, hier zijn de vulstoffen:

aluminiumhydroxide
aluminium fosfaat
ammoniumsulfaat
amfotericine B
dierlijke weefsels: bloed van varkens, paard bloed, konijn hersenen,
nier hond, aap nier,
chick embryo, eieren, kip, eend ei
kalveren (runderen) serum
betapropiolactone
fetal bovine serum
formaldehyde
formaline
gelatine
glycerol
menselijke diploïde cellen (afkomstig van menselijke foetus weefsel)
gehydroliseerde gelatine
mononatriumglutamaat (MSG)
neomycine
neomycine sulfate
fenolrood indicator
fenoxyethanol (antivries)
kalium difosfaat
kalium monofosfaat
polymyxine B
polysorbaat 20
polysorbaat 80
varkens (varkens) pancreas van caseïne hydrolysaat
residuele MRC5 eiwitten
sorbitol
sacharose
thimerosal (kwik)
tri (n) butylphosphate,
VERO cellen, een doorlopende lijn van cellen aap nier
gewassen schapen rode bloedcellen


* Deze gegevens zijn beschikbaar via: www.mercola.com
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx

Deze additieven worden gegeven zonder publiek kennis of toestemming. Merck, een monster farmaceutische reus in de VS produceert de overgrote meerderheid van het vaccin supplies en zij zijn beschermd tegen vervolging door federale wetten opgelegd door de voormalige regering-Bush.

Met uw koopgedrag bepaalde u altijd wie er in de markt de baas is !
Een goed moment om veel bewuster te gaan kopen.


Analyse van het vaccin vulstoffen:

1) aluminium (twee varianten) - rechtstreeks verband houden met ziekte van Alzheimer

2) ammoniumsulfaat - een anorganische chemische verbinding gebruikt, een meststof en "eiwit Purifier"; bekend nier en leverschade, gastro-intestinale disfuncties veroorzaken

3) amfotericine B - een "antischimmel ontsmettingsmiddel", schaadt de urinewegen, darmen, hart-functies

4) teruggesluisd dierlijk weefsel (meerdere) - de bouwstenen van Mad Cow Disease

5) FORMALDEHYDE - gebruikt als "een conserveermiddel & ontsmettingsmiddel", bekend om kanker te veroorzaken, chronische bronchitis, irritatie van de ogen bij blootstelling aan het immuunsysteem van het lichaam

6) MSG - nu bekend is kanker veroorzaken bij de mens, ook in verband met obesitas

7) PHENOL - een zeer giftige ontsmettingsmiddel kleurstof, toegeschreven aan lever, nieren, hart en schade aan de luchtwegen

8) PHENOXYETHANOL (antivries) - bewezen aan extreme neurotoxische bijwerkingen

9) Thimerosal (kwik) - een neurotoxine gekoppeld aan psychologische, neurologische en immunologische problemen. Zenuwstelsel schade, nierziekten, geboorteafwijkingen, gebitsproblemen, stemmingswisselingen, mentale veranderingen, hallucinaties, geheugenverlies, schade aan de zenuwen en het onvermogen om zich te concentreren kan optreden. Symptomen omvatten ook bevingen, verlies van de huid gevoeligheid, onduidelijke spraak en, in zeldzame gevallen zelfs de dood en verlamming. Dit additief alleen was de katalysator voor een andere recente Class Action Lawsuit georganiseerd door moeders van kinderen geboren met Autisme en de vele aanverwante gedragsstoornissen verbonden. Autisme is nu op niveaus die zich nog nooit eerder gezien in de geschiedenis, 1 op 67. Het gemiddelde gebruik tot 1 in 20.000.




Eventuele alternatieven voor vaccins:

MMS: Wondernbaarlijk middel ter voorkoming en bestrijding van ernstige ziekten zoals kanker, aids en malaria. Ook een mexikaans griepje kan het makkelijk de baas. Voor meer informatie kijk op http://verandering2012.nl/pageID_8127527.html

Colloïdaal Zilver - super natuurlijk antibioticum, helpt bij preventie van ziekte Morgellans, tellers barium schade van chem-trails
http://www.rense.com/CS/cs1.htm

Biologische Oil of Oregano - balies schadelijke bacteriën
http://www.rense.com/general38/fight.htm

Organic Coconut Oil - natuurlijke detoxifier, anti schimmel agent
http://www.naturalnews.com/z026433_coconut_oil_health_moisturizer.html

Noni Juice - fantastische product, het leven gever, herstelt de pijnappelklier geneutraliseerd door blootstelling aan fluoride
http://www.consumerhealth.org/articles/display.cfm?ID=19990303205600

Vlierbes Juice - vergelijkbare voordelen te Nonisap
http://www.raysahelian.com/elderberry.html

Amlodipine - anti-virale, anti-Anthrax
http://www.pharmacy-and-drugs.com/reviews/Amlodipine.html

Colostrom - balies Hermoragic Fever / Flu
http://www.lifescript.com/Health/Alternative-Therapies/Supplements/Colostrum_Supplement.aspx

Biologische Apple Cider Vinegar - vermindert hoge bloeddruk, herstelt alkalische evenwicht in lichaam
http://www.rense.com/1.mpicons/acidalka.htm

Biologische Probiotische Yoghurt - herbouwt bacteriën verloren in proces van reiniging

Biologische Knoflook - anti schimmel agent

Comfry - Nature's Best herstelrecht voor snijwonden, liesons, huiduitslag & sub cutane infecties

Tea Tree Oil - actueel, voeg dalen tot Fluoride gratis uw Tom tandpasta uit te roeien bacteriële opbouw in de mond, ook goed voor het haar

Steranijs - natuurlijke anti virale bescherming
http://news.nationalgeographic.com/news/2005/11/1128_051128_star_anise.html

Culevit - kanker vechter / natuurlijke behandeling alternatief voor chemotherapie, het best gebruikt in combinatie met Noni Juice
http://healing.fit-leader.com/catalogue/drugs_1.shtml # 3
http://www.cancerprev.org/Meetings/2004/Symposia/991/410

Astaxanthine - wonder anti-oxidant en anti-inflammatoire nutriënt
koning van de carotenoïden
http://www.naturalnews.com/026325.html
http://www.naturalnews.com/023177.html
http://www.naturalnews.com/book_Natural_Astaxanthin_King_of_the_Carotenoids.html

4 DIEVEN AZIJN: home verhelpen (Natural antisepticum / anti-schimmel / anti-bacteriële actueel)

COMBINE INGREDIËNTEN-lavendel, rozemarijn, salie, tijm, Rue & Peppermint
ADD-Organic Apple Cider Vinegar
Marineer mengsel in glazen pot gedurende 6 weken, daarna stam inhoud. Voila.

CAYENNE PEPPER ZALF: Natuurlijke pijnstiller

ADD-mespuntje cayennepeper 1 ounce bijenwas of reuzel
BLEND in heet water, de inhoud van toepassing op lokaal pijnlijke gebied

Water Filter Info
http://www.nutrimedical.com/products.jhtml?method=productlist&vendors.id=46
http://infowars-shop.stores.yahoo.net/belithclwa.html
http://www.rense.com/general79/lex.htm

Het vaccin Resistance campagne heeft een krachtige steun voor professionals in de medische industrie. Enkele van onze supporters:

Dr William R. Deagle MD, ABFP, AAPM, SSPM, ACOEM, CIME, ACO -www.nutrimedical.com, www.clayandiron.com
Bevel tegen gedwongen Vaccinaties
http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=121da8941cfb26c2&attid=0.1&disp=vah&zw

Dr Andrew Moulden PhD, BA, MA Schepper van Brainguardmd.com, voorzitter van de Class Action Suit Against Vaccine Manufacturers

Dr Mayer Eisenstein MD, JD, MPH, auteur van 'vaccineren niet Before You Educate! "

Dr Barbara Minton, Natural Health Redacteur van 'Natural Nieuws'
http://www.naturalnews.com/z026496_NaturalNews_vaccination_the_WHO.html

Joyce Riley, host van The Power Hour / Genesis Netwerk
http://www.thepowerhour.com/news.htm #

David Icke / David Icke.com
http://www.davidicke.com/content/blogcategory/30/82/

Dr Daniel Ellis - Minnesota

Paula Jackson - Registered Nurse

Uitgegeven op Zaterdag 03 oktober 2009 om 03:45:15

maandag 5 oktober 2009

Sexleven van Gerrit weer super dankzij gezonde voeding

Helpt gezonde voeding tegen `ouderdomskwaaltjes´?
De meeste `ouderdomskwaaltjes´zijn samen te vatten in één zin: het gaat allemaal wat trager. Gerrit zijn ejaculatie is veel minder fel dan vroeger. Kan dat te maken hebben met zijn leeftijd? Ja, natuurlijk. Gerrit zijn leeftijd heeft een invloed op zijn seksueel functioneren, dus ook op zijn ejaculatie. Seks is voor een belangrijk stuk een kwestie van biologie. Vanaf dan daalt bij de meeste mannen namelijk de productie van sekshormonen. Anders dan bij vrouwen, die door een tijdelijke menopauze gaan, gebeurd zoiets zeer geleidelijk.

Slechts een heel kleine groep van mannen, minder dan 5 procent, krijgt last van een `penopauze´: ze zijn moe en geïrriteerd, verliezen hun zin in seks, hebben moeite om zich te concentreren. Zoiets kan meestal worden verholpen door een behandeling met testosteron.
Maar ook de andere 95 procent ervaart met de loop der jaren meer en meer dat ze geen 25 meer zijn. Alles gaat wat trager, dus ook het seksleven. Het duurt voor oudere mannen bijvoorbeeld langer om opgewonden te raken en een erectie te krijgen. Ze hebben ook meer directe stimulatie nodig. Het is niet meer voldoende om gewoon aan seks te denken of een blote borst te zien, ze zullen hun erectie soms een handje moeten (laten) helpen. Gelukkig is Gerrit niet alleen het probleem, ook al praten we vaak niet over dit probleem. De erecties zijn over het algemeen ook minder stevig, en de penis is wat minder opgericht. Tijdens het vrijen is de spierspanning minder, omdat met de ouderdom het volume en de kracht van de spieren afnemen. Dus het is ook logisch dat de hoeveelheid zaad en de intensiteit van je ejaculatie af neemt. Nadat je bent klaargekomen duurt het ook langer voor je opnieuw toe bent aan seks.

In welke mate mannen al die dingen meemaken, verschilt. Veel hangt af van de leeftijd. Iemand van 70 zal er meer last van hebben dan iemand van 50. Maar ook de levensstijl speelt mee. Mannen die te veel drinken, roken, overgewicht hebben, weinig bewegen, hoge bloeddruk, overgewerkt zijn hebben sowieso al meer seksuele problemen, en de leeftijd maakt die alleen maar erger.
Zelfs de beste seksuele relatie heeft zo nu en dan eens een check-up nodig. Denk nu al na over manieren om jullie seksleven wat opwindender te maken. Voor Gerrit speelde hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen hierin een belangrijke rol.

Gerrit is twee natuurlijk voedingssupplement gaan eten, wat er voor zorgde dat hij meer energie kreeg vanuit zijn buik. Hierdoor kreeg Gerrit een betere doorbloeding in de onderbuik, en dit is nu eenmaal het centrum van onze energie. Gerrit kwam er na een aantal weken achter, dat hij zijn libido verhoogde. Zijn mentale en seksuele energie doordat hij zich beter voelde ging omhoog. Waar Gerrit ook achter kwam, dat was dat zijn spermagetal en zijn plasmatestosterongehalte omhoog ging.

Voor Gerrit geen dag meer zonder zijn twee hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen.Gerrit is tevreden, hij voelt zich weer meer waard in bed. Zijn vrouw knikt tevreden. Vaak is seks voor oudere mensen een onderwerp van laten we dat maar vermijden.
Maar het is juist heel belangrijk, om ook op latere leeftijd van elkaar te kunnen genieten.
Bron: Bedankt Gerrit, voor je open en eerlijkheid.
Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige