vrijdag 8 januari 2010

Het belang van gezonde voeding voor Uw hart




Mijn hart tikt van passie om mensen inzicht tegeven betreffende gezonde voeding
Vrijdag 8 januari 2010
Er is nog maar een week om in het nieuwe jaar 2010 en als ik om mij heen kijk in mijn familie en vriendenkring is er deze week al een hoop gebeurd.

Mijn moeder moest afgelopen week terug naar het ziekenhuis voor haar hart. Zij had medicijnen voor haar hart, maar ze werd daar misselijk van, en ze kon bijna geen adem meer krijgen bij de minst geringste inspanning. Niet echt een pretje voor haar, maar zo bang als ze is, luistert ze met veel geloof naar haar artsen. Die het met haar ook niet meer echt weten. De ene arts zegt door gaan met de medicijnen en de andere arts zegt onmiddellijk stoppen. Wat moet je hier nu mee als leek!

Mijn vader is ook hartpatiënt en heeft vorig jaar het zelfde mee gemaakt met zijn medicijnen. Hij werd ook naar van zijn medicijnen maar hij besloot om er zelf dan maar minder in te nemen. Gelukkig pakte dit goed uit, en met mijn vader gaat het momenteel redelijk goed .

Mijn buurman is nog geen jaar geleden gekatheteriseerd en heeft al weer last van verstoppingen. Ook met hem gaat het helaas niet zo als het wezen moet, maar de buurman mag over twee weken terug komen om te kijken, wat ze met hem gaan doen in het ziekenhuis.

Een andere kennis van mij, heeft het al jaren aan zijn hart, maar hij plaste bloed en ging naar de huisarts. Niets om je ongerust over te maken. Maar deze meneer stapte in de auto en reed naar Duitsland voor een Prescan onderzoek. Hieruit kwam voort dat hij snel naar een hartspecialist was en die moest hem verder onderzoeken. Gelukkig vrijdag 8 januari kon hij terecht in het ziekenhuis maar ik weet nog niet hoe het gegaan is in het ziekenhuis. Wel weet ik dat Prescan hem verschillende voedingsupplementen voorschreef voor een gezonder hart te optimaliseren. Eindelijk eens positief nieuws over voedingsupplementen.

Deze meneer kwam gelijk de zelfde dag naar ons, en kwam om de hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen. Wat ik en mijn man al jaren verkondigde werd nu bevestigd door een arts in een witte jas. Fijn, want met gezonde voeding kan U je hart op een gezonde manier ondersteunen.

En dan is het twee januari ´s avonds om 19.45uur overlijdt mijn schoonzusje haar vader op 77 jarige leeftijd. Zomaar plotseling als een donderslag bij heldere hemel. Een gezonde man, en opeens hou zijn hart er mee op. Alle lof voor de ambulance broeders zij hebben hem nog gereanimeerd maar het mocht niet meer baten. Een mensenleven is opeens snel voorbij en wij staan als buitenstaanders machteloos.

Zorg goed voor Uw hart en kies bewust voor gezonde voeding
Ik heb al vele verhalen geschreven over gezonde voeding, maar laten we er met elkaar voor zorgen dat mensen met een passie over gezonde voeding worden gehoord. Het is belangrijk voor ieder levend wezen op deze aardbol dat we gezonde voeding binnen krijgen. Kies voor gezonde voeding (naast U dagelijkse gezonde maaltijden aanvullen met hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen) als U nog gezond bent.

Ik raad iedereen aan die meer wil weten over het ware gezicht van de farmaceutische industrie het boek te kopen van: Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Als U dit boek gelezen heeft, begrijpt U misschien waarom gezonde voeding een goed alternatief is voor Uw lichaam. Op de link van mijn blog kunt U het boek bestellen via succesboeken.

Ik wil niemand bang maken, of mensen weg houden bij artsen. Laat u bloeddruk regelmatig meten bij Uw huisart. Artsen redden mensenlevens maar een betere samenwerking met gezonde voeding zou zeer zeker op zijn plaats zijn in onze huidge gezondheidszorg.

Verder wens ik iedereen een fijn weekend toe! Dit verhaal is vandaag extra voor mijn blog, omdat ik vond dat ik dit met heel de wereld moet delen. Gezonde voeding we kunnen er in mijn optiek niet snel genoeg mee beginnen voordat het te laat is.
Ieder mensenleven telt, en ieder mens is uniek laten we daarom goed voor elkaar zorgen!
Veel liefs
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Gezonde voeding belangrijker als dat U misschien denkt!

Wist U dat gezonde voeding belangrijker is voor de gezondheid van de mens als dat U misschien wel denkt?

Hoe zit het met U lifestyle?
Iedereen heeft een ander dagindeling, neem nu het werk, het eetpatroon, de ontspanning maar denk vooral ook aan uw rust! En hoe zit het met Uw verzorging voor Uw lichaam? Neemt U de tijd om eens lekker te koken, heerlijk te ontspannen en gewoon even niets doen?
In deze hectische samenleving ontbreekt het hier nogal eens aan bij veel mensen.
Hierdoor zien we steeds meer mensen in problemen raken, stress het is een doodskiller als U niet uitkijkt.

Meer ziekten op jongere leeftijd
Er treden steeds meer ziekten op jongere leeftijd op. In de vijftiger jaren was het uitzondering als mensen rond hun zestigste kanker kregen of een hartinfarct. Tegenwoordig is het krijgen van deze ziekten rond het veertigste levensjaar geen uitzondering meer. Reden te meer om eens goed na te denken over U lifestyle en Uw voedingspatroon.

Er zijn talloze jongere mensen met hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, diabetes en nemen moeheid, spierpijnen in nek en de schoudergordel steeds meer toe. En kijk eens naar de jeugd hoeveel kinderen hebben tegenwoordig ADHD en vele jongeren zijn depressief. Helaas zien we dit probleem ook bij de jeugd ieder jaar nog toenemen.

Probleem bij vele soorten ziekten: vitaminen mineralen tekorten
Welvaart is niet de enige oorzaak van het toenemend aantal ziekten. Voeding heeft daar ook mee te maken. "Er zitten veel minder voedingsstoffen in ons eten. Het vitaminen- en mineralengehalte in groenten en fruit is gemiddeld met vijftig procent gedaald sinds de jaren vijftig, sommige zelfs met tachtig procent." Landbouwproducten worden met kunstmest in sneltreinvaart gekweekt waardoor ze geen tijd meer hebben vitaminen en mineralen in zich op te nemen. Veel buitenlandse appelsoorten worden in de koelkast gestopt om te kleuren en via een oliebad glans te krijgen. Vaak komen ze na een jaar pas op de markt.

In een pakje soep zit vaak ook geen of nauwelijks de voedingstoffen die een mensenlichaam hard nodig heeft om gezond te blijven. Er zit nu eenmaal veel kleurstoffen, zouten, smaakmakers, conserveringsmiddelen en dergelijke in een pakje soep. Wist U dat er ook kleurstoffen aan kaas worden toegevoegd? En dat er antivries in bakoliën en bakboter zit. Vaak zijn wij hier als consument niet van bewust, met alle grote gevolgen voor ons lichaam.

Een lichaam is een levend organisme
"Ons lichaam is een levend organisme, dat vraagt om gezonde voeding en niet om allerlei kunstmatige, chemische zaken. Ons lichaam heeft niets aan al deze zaken niets aan en het is bovendien zeer schadelijk voor ons lichaam, met talloze ziekten als gevolg!

"Ik vergelijk processen die zich afspelen in ons lichaam wel eens met het bouwen van een huis: als je voor het bouwen alles hebt, behalve cement, dan komt er geen huis. Zo is ook ons lichaam; mist het lichaam essentiële stoffen, dan lopen deze niet zoals zou moeten en ontstaan er klachten."

Wie met klachten naar de huisarts gaat wordt in negentig procent van de gevallen ook nog eens behandeld met tabletten op chemische basis. Terwijl de klachten vaak juist zijn ontstaan door chemische toevoegingen.

Het is belangrijk dat mensen zich bewust worden waar de klacht vandaan komt, zodat zij zelf hun klacht kunnen oplossen. Gezonde voeding is hier een heel groot onderdeel van. We moeten terug naar de tijd van meer verse groenten, fruit, noten enz. Maar dan nog zitten er te weinig vitaminen en mineralen in ons voedsel. Een basis van een gezonde voeding begint met dagelijks U bij supplementeren met een hoogwaardig natuurlijke product. Phyto-vite® is een voedingsupplement van hoge kwaliteit dat gechelateerde mineralen en vitamines en een scala aan antioxidanten bevat. Het antioxidanten scala dat door Phyto-Vite ® wordt geleverd, is zowel veelomvattend als gevarieerd.
Wees U zich meer bewust van wat U iedere dag eet!

Lieve mensen besef dat het niet alleen om de inhoud van het product gaat, maar de juiste samenstelling van stoffen is het geen wat het product Phyto-Vite® zo bijzonder maakt.
Informeert U zich, zolang U gezond bent.
Gezonde voeding kan een fantastische bijdrage leveren aan een optimale gezondheid voor jong en oud!

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

woensdag 6 januari 2010

Vertrouwen in gezonde voeding de manier om af te vallen in 2010









Iedereen heeft de feestdagen weer doorstaan en voor veel mensen is deze tijd gelukkig weer achter de rug. Al dat heerlijke eten heeft tenslotte ook zijn keer zijde van de medaille. Vele mensen willen zo graag slank worden. Het nieuwe jaar is weer begonnen en de meeste mensen hebben weer goede voornemens! Veel mensen zijn de afgelopen maand(en) wel een aantal kilo('s) aangekomen. Uit onderzoek is gebleken dat wel 46% van de mensen hét goede voornemen hebben om af te vallen. Een dikke wollen trui doet het laagje winterspek verstoppen, maar o wee straks komt de zomer er weer aan. En dan willen we allemaal liever maatje 40 hebben als maatje 52. Laten we wel even eerlijk zijn. Omdat langzaam afvallen een beter en blijvender resultaat geeft is het goed om nu te beginnen!

Vertrouwen in gezonde voeding is de juiste manier om kilo´s kwijt te raken
Wanneer krijgt een mens vertrouwen in gezonde voeding om af te vallen? De enige manier is om een product consequent naast Uw dagelijkse maaltijden te eten. Maar vaak zien we om ons heen, dat mensen graag weer een jojo dieet doen, met alle lichamelijke gevolgen van dien.

Kunt U het verhaal van de adelaar en zijn vertrouwen?
Het is de geest van het vliegen die we aanspreken, de vrijheid ondersteunt te worden door dat wat niet gezien wordt. Als de jonge adelaar voor het eerst opvliegt van haar nest, vertrouwt ze erop dat de lucht haar kan optillen, haar kan vasthouden en haar kan brengen naar de plek waar ze heen moet. Behalve haar instinct heeft ze geen reden te geloven dat de lucht dat kan. Ze heeft haar leven geleefd met haar poten op het nest, op de rotsen. De adelaar had geen reden te geloven dat ze veilig was toen ze sprong. En toch waagde ze de stap de lucht en het zonlicht in; en ziedaar, ze vond een vrijheid en een kracht, en een sierlijke schoonheid die ze niet kende.

Wilt U ook die sierlijke schoonheid net als deze adelaar?
Kies dan bewust voor gezonde voeding. Tijd om af te vallen. Het zonlicht in dat wat ongezien is, wenkt U om te springen. Behalve Uw vertrouwen heeft U geen reden te geloven dat U, in plaats van neer te storten, de vrijheid van de hemel gegeven zal worden. U hebt de werktuigen. U hebt de vleugels. U hebt de zachte wind. Wat wilt U nog meer? Wilt U oud worden terwijl U op Uw grillige randje staat met de gedachte waarom lukt het mij toch nooit om slanker te worden en te blijven? Altijd maar opletten op Uw eetpatroon en zwoegen bij de sportschool om af te vallen? Het is tijd om de juiste stappen te ondernemen om af te vallen. Want in die daad van vertrouwen in BioLeanII® en BioLean Free® wordt alle kracht geboren. Afvallen gebeurt niet als U niets onderneemt. De beste balans met Uw lichaam bereikt U door gewoon in actie te komen!
Vertrouwen in gezonde voeding en de versnelling van het afval proces is: ACCELERATOR™ en LIPOTRIM™

Liefs Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

maandag 4 januari 2010

Gezonde voeding zal in 2010 een steeds belangrijkere rol gaan spelen!
















Het is maandagochtend 4 januari 2010. Ik wil vanaf deze plek iedereen een gelukkig, maar vooral een gezond 2010 toe wensen. En dat U leven in 2010 vol met passie mag zitten. volg de weg van Uw hart, en doe de dingen die U denkt dat U moet doen en waar U in gelooft!

Mijn leven in 2010 zal weer vol met passie zitten, betreffende gezonde voeding voor mensen maar ook het houden van dieren. Mijn leven is sinds onze verhuizing in 2007 heel erg veranderd. Van twee honden en een paard, ging ik naar twee paarden, twee alpaca´s en een poes. Aangezien mijn alpaca nu zwanger is, en in juni/juli ik mijn eerste cria (jonge alpaca) in mijn armen zal sluiten is mijn geluk compleet. Wat is er mooier om een nieuw leven op aarde te zien komen.

Maar zoals ik afgelopen jaar dagelijks een stukje schreef op mijn blog over het belang van gezonde voeding in een mensen leven, geldt dit zeker ook voor dieren. Als je kijk, hoe uitgebalanceerd mijn alpaca´s gezonde voeding krijgen in de vorm van alpaca brokjes, maar ook de rest van mijn dieren krijgt uitgebalanceerde brokjes wil ik er voor pleiten dat ook mensen de mogelijkheid krijgen om gezonde voeding (in de vorm van hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen) te kunnen kopen. Gezonde voeding is nu eenmaal voor mens en dier de weg naar een bewuster gezonder leven!

Terug blik naar 2009
Sandy (Berner Sennenhond) het wonder van 2009
In 2009 heb ik een stuk gepubliceerd op mijn blog, wat gezonde voeding voor mijn Berner Sennenhond heeft betekend. Ik kan U vertellen, als ik mijn hond geen hoogwaardige natuurlijke visolie had gegeven, dan was mijn hond al begraven. Maar dankzij mijn vaste overtuiging dat ook voor mijn hond deze visolie heel erg goed was, heb ik mijn hond in een nieuwe kans van leven gegeven. Voor veel mensen die het probleem van Sandy( Berner Sennenhond) gezien hebben, hoe mijn hond er aan toe was, deze mensen zien nu in dat gezonde voeding voor mens en dier een deel van de oplossing is voor een gezond leven!

Belang van gezonde voeding in onze maatschappij
Het belang van gezonde voeding wordt vaak onderschat in onze maatschappij. Als we ziek worden, dan gaan we naar de dokter en krijgen dan al snel een medicijn voorgeschreven. In sommige gevallen kan het ook niet anders, maar als we nog niet ziek zijn moeten we ons lichaam goed preventief voeden. Jaren geleden als je gezond voeding at denk hierbij aan verse groenten, pasta´s, aardappelen, vis, vlees, noten en zuivel dan zorgde je goed voor je lichaam.
Tegenwoordig zit niet alle vitamines en mineralen meer in ons hedendaagse voedsel. Dus we moeten onze maaltijden aanvullen op een verstandige gezonde manier. Hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen kunnen er voor zorgen dat U voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt waar Uw lichaam dringend omvraagt. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we zuinig zijn op ons lichaam. De eerste stap naar een gezond lichaam begint met bewustwording wat voor belangrijke rol in een mensenleven speelt!gezonde voeding

Ik wil al mijn trouwe lezers van afgelopen jaar bedanken, voor het lezen van mijn verhalen. En ik hoop vanuit het diepst van mijn hart, dat onze maatschappij dit jaar daadwerkelijk in gaat zien dat gezonde voeding voor mens en dier de sleutel is naar een gezonder leven in onze maatschappij.

Liefs Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige