woensdag 6 januari 2010

Vertrouwen in gezonde voeding de manier om af te vallen in 2010









Iedereen heeft de feestdagen weer doorstaan en voor veel mensen is deze tijd gelukkig weer achter de rug. Al dat heerlijke eten heeft tenslotte ook zijn keer zijde van de medaille. Vele mensen willen zo graag slank worden. Het nieuwe jaar is weer begonnen en de meeste mensen hebben weer goede voornemens! Veel mensen zijn de afgelopen maand(en) wel een aantal kilo('s) aangekomen. Uit onderzoek is gebleken dat wel 46% van de mensen hét goede voornemen hebben om af te vallen. Een dikke wollen trui doet het laagje winterspek verstoppen, maar o wee straks komt de zomer er weer aan. En dan willen we allemaal liever maatje 40 hebben als maatje 52. Laten we wel even eerlijk zijn. Omdat langzaam afvallen een beter en blijvender resultaat geeft is het goed om nu te beginnen!

Vertrouwen in gezonde voeding is de juiste manier om kilo´s kwijt te raken
Wanneer krijgt een mens vertrouwen in gezonde voeding om af te vallen? De enige manier is om een product consequent naast Uw dagelijkse maaltijden te eten. Maar vaak zien we om ons heen, dat mensen graag weer een jojo dieet doen, met alle lichamelijke gevolgen van dien.

Kunt U het verhaal van de adelaar en zijn vertrouwen?
Het is de geest van het vliegen die we aanspreken, de vrijheid ondersteunt te worden door dat wat niet gezien wordt. Als de jonge adelaar voor het eerst opvliegt van haar nest, vertrouwt ze erop dat de lucht haar kan optillen, haar kan vasthouden en haar kan brengen naar de plek waar ze heen moet. Behalve haar instinct heeft ze geen reden te geloven dat de lucht dat kan. Ze heeft haar leven geleefd met haar poten op het nest, op de rotsen. De adelaar had geen reden te geloven dat ze veilig was toen ze sprong. En toch waagde ze de stap de lucht en het zonlicht in; en ziedaar, ze vond een vrijheid en een kracht, en een sierlijke schoonheid die ze niet kende.

Wilt U ook die sierlijke schoonheid net als deze adelaar?
Kies dan bewust voor gezonde voeding. Tijd om af te vallen. Het zonlicht in dat wat ongezien is, wenkt U om te springen. Behalve Uw vertrouwen heeft U geen reden te geloven dat U, in plaats van neer te storten, de vrijheid van de hemel gegeven zal worden. U hebt de werktuigen. U hebt de vleugels. U hebt de zachte wind. Wat wilt U nog meer? Wilt U oud worden terwijl U op Uw grillige randje staat met de gedachte waarom lukt het mij toch nooit om slanker te worden en te blijven? Altijd maar opletten op Uw eetpatroon en zwoegen bij de sportschool om af te vallen? Het is tijd om de juiste stappen te ondernemen om af te vallen. Want in die daad van vertrouwen in BioLeanII® en BioLean Free® wordt alle kracht geboren. Afvallen gebeurt niet als U niets onderneemt. De beste balans met Uw lichaam bereikt U door gewoon in actie te komen!
Vertrouwen in gezonde voeding en de versnelling van het afval proces is: ACCELERATOR™ en LIPOTRIM™

Liefs Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten