vrijdag 8 januari 2010

Het belang van gezonde voeding voor Uw hart




Mijn hart tikt van passie om mensen inzicht tegeven betreffende gezonde voeding
Vrijdag 8 januari 2010
Er is nog maar een week om in het nieuwe jaar 2010 en als ik om mij heen kijk in mijn familie en vriendenkring is er deze week al een hoop gebeurd.

Mijn moeder moest afgelopen week terug naar het ziekenhuis voor haar hart. Zij had medicijnen voor haar hart, maar ze werd daar misselijk van, en ze kon bijna geen adem meer krijgen bij de minst geringste inspanning. Niet echt een pretje voor haar, maar zo bang als ze is, luistert ze met veel geloof naar haar artsen. Die het met haar ook niet meer echt weten. De ene arts zegt door gaan met de medicijnen en de andere arts zegt onmiddellijk stoppen. Wat moet je hier nu mee als leek!

Mijn vader is ook hartpatiƫnt en heeft vorig jaar het zelfde mee gemaakt met zijn medicijnen. Hij werd ook naar van zijn medicijnen maar hij besloot om er zelf dan maar minder in te nemen. Gelukkig pakte dit goed uit, en met mijn vader gaat het momenteel redelijk goed .

Mijn buurman is nog geen jaar geleden gekatheteriseerd en heeft al weer last van verstoppingen. Ook met hem gaat het helaas niet zo als het wezen moet, maar de buurman mag over twee weken terug komen om te kijken, wat ze met hem gaan doen in het ziekenhuis.

Een andere kennis van mij, heeft het al jaren aan zijn hart, maar hij plaste bloed en ging naar de huisarts. Niets om je ongerust over te maken. Maar deze meneer stapte in de auto en reed naar Duitsland voor een Prescan onderzoek. Hieruit kwam voort dat hij snel naar een hartspecialist was en die moest hem verder onderzoeken. Gelukkig vrijdag 8 januari kon hij terecht in het ziekenhuis maar ik weet nog niet hoe het gegaan is in het ziekenhuis. Wel weet ik dat Prescan hem verschillende voedingsupplementen voorschreef voor een gezonder hart te optimaliseren. Eindelijk eens positief nieuws over voedingsupplementen.

Deze meneer kwam gelijk de zelfde dag naar ons, en kwam om de hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen. Wat ik en mijn man al jaren verkondigde werd nu bevestigd door een arts in een witte jas. Fijn, want met gezonde voeding kan U je hart op een gezonde manier ondersteunen.

En dan is het twee januari ´s avonds om 19.45uur overlijdt mijn schoonzusje haar vader op 77 jarige leeftijd. Zomaar plotseling als een donderslag bij heldere hemel. Een gezonde man, en opeens hou zijn hart er mee op. Alle lof voor de ambulance broeders zij hebben hem nog gereanimeerd maar het mocht niet meer baten. Een mensenleven is opeens snel voorbij en wij staan als buitenstaanders machteloos.

Zorg goed voor Uw hart en kies bewust voor gezonde voeding
Ik heb al vele verhalen geschreven over gezonde voeding, maar laten we er met elkaar voor zorgen dat mensen met een passie over gezonde voeding worden gehoord. Het is belangrijk voor ieder levend wezen op deze aardbol dat we gezonde voeding binnen krijgen. Kies voor gezonde voeding (naast U dagelijkse gezonde maaltijden aanvullen met hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen) als U nog gezond bent.

Ik raad iedereen aan die meer wil weten over het ware gezicht van de farmaceutische industrie het boek te kopen van: Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Als U dit boek gelezen heeft, begrijpt U misschien waarom gezonde voeding een goed alternatief is voor Uw lichaam. Op de link van mijn blog kunt U het boek bestellen via succesboeken.

Ik wil niemand bang maken, of mensen weg houden bij artsen. Laat u bloeddruk regelmatig meten bij Uw huisart. Artsen redden mensenlevens maar een betere samenwerking met gezonde voeding zou zeer zeker op zijn plaats zijn in onze huidge gezondheidszorg.

Verder wens ik iedereen een fijn weekend toe! Dit verhaal is vandaag extra voor mijn blog, omdat ik vond dat ik dit met heel de wereld moet delen. Gezonde voeding we kunnen er in mijn optiek niet snel genoeg mee beginnen voordat het te laat is.
Ieder mensenleven telt, en ieder mens is uniek laten we daarom goed voor elkaar zorgen!
Veel liefs
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten