vrijdag 8 januari 2010

Gezonde voeding belangrijker als dat U misschien denkt!

Wist U dat gezonde voeding belangrijker is voor de gezondheid van de mens als dat U misschien wel denkt?

Hoe zit het met U lifestyle?
Iedereen heeft een ander dagindeling, neem nu het werk, het eetpatroon, de ontspanning maar denk vooral ook aan uw rust! En hoe zit het met Uw verzorging voor Uw lichaam? Neemt U de tijd om eens lekker te koken, heerlijk te ontspannen en gewoon even niets doen?
In deze hectische samenleving ontbreekt het hier nogal eens aan bij veel mensen.
Hierdoor zien we steeds meer mensen in problemen raken, stress het is een doodskiller als U niet uitkijkt.

Meer ziekten op jongere leeftijd
Er treden steeds meer ziekten op jongere leeftijd op. In de vijftiger jaren was het uitzondering als mensen rond hun zestigste kanker kregen of een hartinfarct. Tegenwoordig is het krijgen van deze ziekten rond het veertigste levensjaar geen uitzondering meer. Reden te meer om eens goed na te denken over U lifestyle en Uw voedingspatroon.

Er zijn talloze jongere mensen met hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, diabetes en nemen moeheid, spierpijnen in nek en de schoudergordel steeds meer toe. En kijk eens naar de jeugd hoeveel kinderen hebben tegenwoordig ADHD en vele jongeren zijn depressief. Helaas zien we dit probleem ook bij de jeugd ieder jaar nog toenemen.

Probleem bij vele soorten ziekten: vitaminen mineralen tekorten
Welvaart is niet de enige oorzaak van het toenemend aantal ziekten. Voeding heeft daar ook mee te maken. "Er zitten veel minder voedingsstoffen in ons eten. Het vitaminen- en mineralengehalte in groenten en fruit is gemiddeld met vijftig procent gedaald sinds de jaren vijftig, sommige zelfs met tachtig procent." Landbouwproducten worden met kunstmest in sneltreinvaart gekweekt waardoor ze geen tijd meer hebben vitaminen en mineralen in zich op te nemen. Veel buitenlandse appelsoorten worden in de koelkast gestopt om te kleuren en via een oliebad glans te krijgen. Vaak komen ze na een jaar pas op de markt.

In een pakje soep zit vaak ook geen of nauwelijks de voedingstoffen die een mensenlichaam hard nodig heeft om gezond te blijven. Er zit nu eenmaal veel kleurstoffen, zouten, smaakmakers, conserveringsmiddelen en dergelijke in een pakje soep. Wist U dat er ook kleurstoffen aan kaas worden toegevoegd? En dat er antivries in bakoliƫn en bakboter zit. Vaak zijn wij hier als consument niet van bewust, met alle grote gevolgen voor ons lichaam.

Een lichaam is een levend organisme
"Ons lichaam is een levend organisme, dat vraagt om gezonde voeding en niet om allerlei kunstmatige, chemische zaken. Ons lichaam heeft niets aan al deze zaken niets aan en het is bovendien zeer schadelijk voor ons lichaam, met talloze ziekten als gevolg!

"Ik vergelijk processen die zich afspelen in ons lichaam wel eens met het bouwen van een huis: als je voor het bouwen alles hebt, behalve cement, dan komt er geen huis. Zo is ook ons lichaam; mist het lichaam essentiƫle stoffen, dan lopen deze niet zoals zou moeten en ontstaan er klachten."

Wie met klachten naar de huisarts gaat wordt in negentig procent van de gevallen ook nog eens behandeld met tabletten op chemische basis. Terwijl de klachten vaak juist zijn ontstaan door chemische toevoegingen.

Het is belangrijk dat mensen zich bewust worden waar de klacht vandaan komt, zodat zij zelf hun klacht kunnen oplossen. Gezonde voeding is hier een heel groot onderdeel van. We moeten terug naar de tijd van meer verse groenten, fruit, noten enz. Maar dan nog zitten er te weinig vitaminen en mineralen in ons voedsel. Een basis van een gezonde voeding begint met dagelijks U bij supplementeren met een hoogwaardig natuurlijke product. Phyto-vite® is een voedingsupplement van hoge kwaliteit dat gechelateerde mineralen en vitamines en een scala aan antioxidanten bevat. Het antioxidanten scala dat door Phyto-Vite ® wordt geleverd, is zowel veelomvattend als gevarieerd.
Wees U zich meer bewust van wat U iedere dag eet!

Lieve mensen besef dat het niet alleen om de inhoud van het product gaat, maar de juiste samenstelling van stoffen is het geen wat het product Phyto-Vite® zo bijzonder maakt.
Informeert U zich, zolang U gezond bent.
Gezonde voeding kan een fantastische bijdrage leveren aan een optimale gezondheid voor jong en oud!

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten