vrijdag 29 januari 2010

Gezonde voeding is de manier om mijn lichaam gezond te houden


Voor veel mensen onder ons, zien ze mij als iemand die pillen op de markt wil zetten. Maar ik kijk hier duidelijk anders tegenaan. En wel waarom, zou U zich afkunnen vragen? Het is duidelijk dat er voor mij een boodschap was, die ik bijna tien jaar geleden niet begreep.

Vrijdagmiddag 7juni 2000 viel ik van mijn paard en brak mijn rug. Snel nog even paardrijden, voordat ik mijn werk voor die dag zou hervatten. ´s Avonds werd het druk in ons restaurant dus ik had veel voorbereidingen te treffen. Maar in 1 seconde zag mijn wereld door het lullige valletje van mijn paard mijn leven er totaal anders uit. Ik heb de eerste vijf jaar veel afmoeten zien, met alle gevolgen van dien. Maar dat bespaar ik U in deze blog liever.

De strijd van mijzelf om beter te worden
Ik voerde ieder uur van de dag strijd met mezelf. Ik wilde maar liefst één ding, en dat was een gezond lichaam. Door het breken van mijn rug, was er nog veel meer mis met mijn lichaam als dat ik zelf voor mogelijk hield. Ik heb vele therapieën ondervonden, en heb bij vele therapeuten, warmte en liefde gekregen wat ik op dat moment zo hard nodig had.

Maar mijn gezondheid ging stapje voor stapje vooruit. Totdat mijn gezondheid stagneerde. Ik moest volgens artsen maar met mijn beperkingen en pijn blijven leven. En deze situatie gewoon maar accepteren dat het nu eenmaal zo was. Niets aan te doen!
Ik kwam uiteindelijk via, via in contact met hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen. Ik geloofde er helemaal niets van, dat deze gezonde voeding mijn leven kon veranderen. Maar ik pakte iedere strohalm met beide handen vast, en ik ging deze gezonde voedingsproducten eten. En na enkele maanden concludeerde ik dat ik stapje voor stapje opknapte. Met als gevolg een lichaam met minder en soms helemaal geen pijn. Hierdoor kwam ik gewoon lekkerder in mijn vel te zitten.

Het kruidenvrouwtje, de pillen meid veel van deze woorden heb ik al vaak gehoord. Maar voor mij was het de manier om mijn lichaam te genezen, en om mijn lichaam gezond te houden. Lieve mensen gezonde voeding is een deel van mijn genezingsproces. Er zijn nu eenmaal vele wegen die naar Rome leiden.

We zouden ons minder zorgen maken over wat anderen van ons denken als we ons realiseren hoe weinig ze dat doen. – Ethel Barrett
Met deze wijze woorden van Ethel Barrett wil ik afsluiten, want de wereld werkt nu eenmaal zo, wat er ook met jou gezondheid gebeurd, de wereld draait dag en nacht gewoon door. Ik heb dit aan mijn eigen lijf ondervonden.

Nieuwe inzichten over gezonde voeding en water zouden veel mensen jong en oud kunnen helpen om een nieuwe weg in te slaan naar een betere gezondheid.

Liefs Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

woensdag 27 januari 2010

Gezonde voeding kan ook Uw vliegreis prettiger maken






Een jetlag…… je komt er niet onderuit na een lange vliegreis. Dagelijks hebben honderdduizenden luchtreizigers last van een jetlag.
Kunnen wij zelf iets tegen een jetlag doen?
Zeer zeker kunt U iets tegen een jetlag doen.

Tips tegen een Jetlag:
•Gezonde voeding ( Hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen) kunnen U helpen om minder /geen last te hebben van een jetlag.
•Je horloge al bij het vertrek verzetten naar de nieuwe tijdzone, kan helpen.
• Zorgen voor een goede lichaamsconditie (goede nachtrust, gezonde voeding, soms medicatie) is ook essentieel.
•Oostwaarts vliegen geeft meer problemen dan westwaarts vliegen.
•Bij oost waartse vluchten kiest men best voor een dagvlucht. Op die manier kan men een (korte) dag afronden met een stevige nachtrust.
•Als men toch ’s nachts moet vliegen, en men komt aan in de vroege ochtend, dan is het nuttig om onmiddellijk enkele uren te rusten, dan op te staan en wakker te blijven tot het volgens de nieuwe tijdzone nacht wordt.

Zoals ik U al vertelde kunnen we zelf veel tegen een jetlag doen, en vaak hoor ik toch mensen klagen over de lange reis en de gevolgen hiervan. Sinds ik naar Amerika vliegt neem ik altijd gezonde voeding (hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen) mee op reis. Twee gezonde producten die ik niet wil missen in mijn handbagage.

Sure2Endure™ zorgt voor een betere zuurstofopname, waardoor ik geen last meer heeft van zere vermoeiende benen tijdens een lange vlucht. Ook zorgt deze voeding ervoor dat de vitaliteit en het herstelvermogen van het lichaam na de vlucht sneller herstelt. En wat ik ook neem altijd als ik terug komt vliegen uit Amerika en het wordt nacht neem ik één soms twee zakjes gezonde voeding Sleep-Tite ™ in. Deze gezonde voeding zorgt ervoor dat als ik eenmaal tijdens de vlucht slaapt dat ik uitgerust waker wordt na zo´n lange vliegreis. Deze gezonde voeding zorgt ervoor dat bij een gezonde slaap heb je vijf stadia, als het goed is aaneengesloten fasen die het lichaam nodig heeft om geheel tot rust te komen.

Resultaat met gezonde voeding
Door deze twee producten in te nemen als ik ga vliegen zorg ik ervoor dat ik bijna/geen last heeft van een jetlag. En als ik eenmaal terug bent van vakantie/zakenreis voel ik mij de andere dag gewoon fit. En sta ik niet voor verrassingen met mijn lichaam want ik kan gewoon mijn werk doen wat ik normaal ook doe op een dag. Is dat niet lekker?
Voor meer informatie over gezonde voeding klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

maandag 25 januari 2010

Bent U al een tijdje depressief kies gezonde voeding kan U hier bij helpen















Een depressie wat kunnen wij hier aan doen?
Het is nooit fijn als U niet lekker in je vel zit. Zeker als dit een langere tijd aanhoudt. Vele mensen gaan voor dit probleem naar een huisarts en krijgen dan na enig onderzoek een medicijn voor geschreven. Vaak is dit Ritalin®, Prozac® of een ander middel. Maar vaak zien we dat deze producten er juist voor zorgen dat de serotonine aanmaak in je hersenen stil gelegd worden. U wordt verslaafd aan deze medicijnen met alle gevolgen van dien.

Recente onderzoeken hebben aangewezen dat Sint Janskruid en sporten effectiever zijn dan al deze medicijnen. D.m.v. gezonde voeding(hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen Satieté®) kunt U er zelf voor zorgen dat U je gewoon beter kan voelen.

Gezonde voeding tegen depressie
Satieté bevat een elkaar aanvullend mengsel van kruiden en aminozuren dat de gezonde regulering van de neurotransmitter serotonine bevordert, een gezonde eetlust ondersteunt en een gezonde bloedsuikerspiegel handhaaft. Ook zorgt deze gezonde voeding ervoor dat bestrijding van vermoeidheid wordt tegengegaan. En het product kan U energieniveau verhogen, en bloedsuikerspiegels stabiliseren, en de eetlust reguleren en de onbedwingbare trek in suiker verminderen.
Daarom eet ik deze gezonde voeding, omdat ik weet dat ik hierdoor beter in mijn vel zit. Het is een product wat U niet gelijk vanaf dag één zegt wauw daar merk ik iets van. Maar door langdurig gebruik zult U merken dat U zich gewoon beter zult gaan voelen!

Problemen zijn een onlosmakelijk onderdeel van het leven. Als je ermee geconfronteerd wordt, kijk ze dan recht in de ogen en zeg dat ze U nooit zullen verslaan.

Sommige mensen kunnen de oplossing niet zien. Anderen kunnen het probleem niet zien.
–G.K. Chesterton
Ik wens iedereen een goede gezonde toekomst toe!
Dit product kunt U verkrijgen door hier te klikken
Liefs Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige