vrijdag 14 augustus 2009

Help U te wapen tegen de Mexicaanse griep door middel van werkfruit en een gezond natuurlijke voedingssupplement


Help U te wapen tegen de Mexicaanse griep door middel van werkfruit en een gezond natuurlijke voedingssupplement

De landelijke campagne werkfruit krijgt een flinke steun in de rug
De landelijke campagne werkfruit die bijna twee jaar geleden gestart is door Paul Rosenmöller van het Convenant Overgewicht, krijgt een flinke steun in de rug door de dreigende Mexicaanse griep.
Tot deze verrassende uitkomst komt de website http://www.werkfruitonline.nl/
Dit centraal informatiepunt voor de landelijke campagne werkfruit, constateert de laatste 3 weken een toename van 50% in het dagelijks aantal offerte aanvragen.

De run op werkfruit door dreigende Mexicaanse griep is los gebarsten, maar is dit preventief voldoende voor U lichaam?
Laten we gewoon beginnen bij de grond waarop ons fruit geteeld wordt. De grond waarop wij leven is de afgelopen decennia verschraald, je zou ook kunnen zeggen uitgeput. Intensieve landbouwmethoden, in combinatie met lucht- en watervervuiling, hebben de kwaliteit van ons `gezonde´voedsel aanzienlijk ingeperkt. De situatie is dermate ernstig dat wij wel genoodzaakt zijn om onze dagelijkse voeding aan te vullen met mineralen en vitaminen die voor het grootste deel uit onze groenten en fruit verdwenen zijn.

De industrie zit ook niet stil
De industrie zit natuurlijk ook niet stil. Een groot farmaceutisch concern onderzoekt voortdurend de terugloop van vitamines en mineralen en andere bouwstoffen in fruit en groenten. De reden hiervan is dat zo die firma nu al medicijnen kan ontwikkelen voor ziekten die onherroepelijk ontstaan als gevolg van de gebrekkige voedingswaarde van al dat `gezonde´eten.

Wist U dat er ook bedrijven zijn die preventie voor Uw lichaam voorop zetten?
Preventief U dagelijks voeden met de juiste voedingssupplementen kan er voor zorgen dat U meer bestand bent tegen de gevolgen van onze welvaartziektes. Een preventieve aanpak voor Uw lichaam is het mooiste cadeau wat U en Uw familie kan geven, voor een optimale gezondheid.
Businesshealthservice is de toekomst!
klik hier voor meer informatie als U Uw gezondheid belangrijk vindt.
Medicijnen beïnvloeden de celstofwisseling
Amerikanen zijn de grootste afnemers van medicijnen maar in Europa zijn er ook heel veel mensen die dagelijks een handvol medicijnen eten. Medicijnen beïnvloeden de celstofwisseling en daardoor ook de opname van vitaminen en mineralen remmen.
Er is veel kwaliteitsverschil in de opname van voedingssupplementen. Ik geef altijd het vergelijk aan met een auto. We hebben hele dure auto´s en goedkopere auto´s. Beide categorie auto´s brengt ons naar de plek van bestemming waar we willen wezen. Alleen de kwaliteit van de rit is het verschil. Los van smaak kleur, grote, snelheid, driedeurs, vierdeurs enz. ,want over smaak valt niet te twisten.

Een optimale voeding, voor optimale gezondheid
Kijk naar mensen die snel een makkelijke hap halen. Junkfood voeding geeft geen energie, maar heeft juist energie nodig om door het lichaam verwerkt te kunnen worden. Zo simpel is het eigenlijk. Hoe meer ongezonde voeding je dagelijks eet, hoe meer kwalen en ziektes zich openbaren. Er bestaat een sterk vermoeden, gebaseerd op onderzoeken en feiten, dat ook in Nederland hooguit een half procent van de bevolking een optimaal voedingspatroon heeft!

Phyto-Vite® kan U een handje helpen om een optimale gezondheid te handhaven:
•Een gezond immuunsysteem stimuleren
•Een gezonde bloedsomloop stimuleren
•Een gezonde hersenfunctie ondersteunen
•Vrije radicalen neutraliseren
•De cognitieve functies verbeteren
Extra weerstand door dagelijks Phyto-Vite® te eten, helpt U te wapenen tegen de Mexicaanse Griep.
Zorg goed voor Uw lichaam, U bent het waard!

Om meer te weten over Phyto-Vite® klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

donderdag 13 augustus 2009

Onderzoek na onderzoek, wanneer gaan we kijken naar gezonde voeding voor iedereen in Nederland

Onderzoek na onderzoek, wanneer gaan we kijken naar gezonde voeding voor iedereen in Nederland

GGD onderzoekt gezondheid volwassenen: grote verschillen tussen hoog en laag opgeleiden

CULEMBORG - Laag opgeleiden hebben twee keer zo vaak suikerziekte en een hoge bloeddruk als hoog opgeleiden. Drie keer zo vaak zijn ze psychisch ongezond en beoordelen ze hun eigen gezondheid als matig tot slecht. Laag opgeleiden hebben daarmee een hoger risico op sterfte.
Dit blijkt uit een grootschalig onderzoek van GGD Rivierenland onder volwassenen waarvan sinds deze week de eerste resultaten bekend zijn. Behalve de verschillen in gezondheid tussen hoog en laag opgeleiden zijn er ook grote verschillen in factoren die de gezondheid nadelig beïnvloeden, zoals roken, overgewicht, eenzaamheid en de kans op een depressie. Dit betekent dat lager opgeleiden meer kans hebben op ongezondheid in de (nabije) toekomst.

Een oplossing die om de hoek ligt, maar waar de overheid niet naar kijkt!Als ik dit onderzoek lees word ik hier heel verdrietig van. Natuurlijk kunnen we niet alles voorkomen, maar al zouden we meer met elkaar gaan samenwerken, dan zouden ook de mensen met een lagere opleiding ook gezond kunnen leven. De meeste mensen hier in Nederland zijn inmiddels wel verzekerd. In plaats van alle mensen maar voor een kwaal vol stoppen met medicijnen, denk bij depressie aan antidepressiva daar komen de meeste mensen nooit meer vanaf. Als we nu eens in dit land als patiënt mochten kiezen welke medicijnen of hoogwaardig natuurlijke voedingssupplementen men wilt gebruiken, dan zouden we al meer naar een oplossing komen. Natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit kan de gezondheid van alle mensen dus ook laag opgeleiden mensen aanzienlijk verbeteren. Maar dan moeten deze laag opgeleiden mensen ook de kans krijgen om deze producten te kunnen kopen. Business Health Service biedt een aanvulling voor de oplossing voor werkgevers en overheid!

Belangrijke uitkomsten
Iemands leefstijl bepaalt in hoge mate de levensverwachting. Hoewel slechts 3% de eigen manier van leven ongezond vindt, blijkt uit dit onderzoek dat de leefstijl van veel volwassenen te wensen overlaat. Zo rookt in de regio een kwart van de volwassenen (32% van de jongvolwassenen en 21% van de 50-65-jarigen). Gemiddeld rookt één op de drie laagopgeleiden en één op de zes hoogopgeleiden.
Het aantal volwassenen met overgewicht in deze regio is hoog, 48%. Van de volwassenen met een hbo-diploma of hoger heeft 41% overgewicht, van de mensen met alleen lager beroepsonderwijs heeft 57% overgewicht.
Het voedingsgedrag van veel volwassenen voldoet niet aan de aanbevelingen voor een gezonde voeding: zo eet bijna tweederde niet dagelijks groente en fruit, 72% eet geen twee keer in de week vis en meer dan een kwart ontbijt niet dagelijks. Hoogopgeleiden eten vaker groente en vis en ontbijten vaker.
Van invloed op iemands gezondheid is ook de omgeving. Een goed sociaal netwerk kan als vangnet werken. 40% ervaart eenzaamheid: variërend van 45% van de laagopgeleiden tot 35% van de hoogopgeleiden. Vergelijkbare verschillen zijn er bij het risico op een angststoornis of depressie; dit varieert van 44% bij de laag opgeleiden tot 32% bij de hoog opgeleiden.

Uit het GGD onderzoek blijkt dat lager opgeleiden veel vaker moeite hebben met financieel rondkomen dan de hoger opgeleiden (23% tegenover 10%). Doordat laag opgeleiden minder verdienen is de kans ook groter dat deze mensen niet zo snel een natuurlijk voedingssupplement zullen kopen voor hun gezondheid, met als gevolg dat zij eerder kans hebben op suikerziekte en een hoge bloeddruk en andere ziektes. Terwijl veel mensen inmiddels weten dat er ook wetenschappelijke onderzoeken naar gezonde voeding en hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen zijn gedaan. En dat kan veel betekenen voor de gezondheid van ieder mens. Of je nu laag of hoog opgeleid bent, we hebben allemaal het zelfde recht om gezond te zijn!

Het onderzoek
Het gezondheidsonderzoek onder volwassenen is een grootschalig onderzoek dat GGD Rivierenland in het najaar van 2008, samen met de andere GGD'en in Gelderland en Overijssel, heeft gehouden. Ruim 4.000 volwassenen in deze regio vulden een vragenlijst in, dit kon via internet of schriftelijk.

Hoe verder?
De GGD bespreekt de uitkomsten van dit onderzoek met relevante partijen zoals werkgevers, lokale politiek, woningbouwverenigingen, welzijnsinstellingen en de 1e lijnsgezondheidszorg. De uitkomsten van de enquête kunnen de verschillende partijen helpen om gericht te werken aan het gezonder maken van volwassenen.
Gemeenten gebruiken de resultaten voor het opstellen van lokaal gezondheidsbeleid. Daarom krijgen zij na de zomer een rapport met cijfers over de eigen inwoners. De 9 gemeenten van regio Rivierenland hebben als speerpunt van het regionaal gezondheidsbeleid gekozen voor het terugdringen van gezondheidsverschillen. Andere speerpunten zijn: roken, overgewicht, alcoholmatiging en depressiepreventie.

Alle partijen in gesprek met elkaar, daar is moed voor nodig om daadwerkelijk te veranderen!

Geef mij de moed om te veranderen wat ik kan veranderen,
Het inzicht te accepteren wat ik niet kan veranderen,
En de wijsheid om het verschil te zien!”
-Stephen Covey

Ik wens daarom de GGD en alle andere relevante partijen een goede bespreking toe, met daadwerkelijk ook eens te kijken naar andere oplossingen die al voor handen liggen. Of je nu laag of hoog opgeleid bent, besef lieve mensen één ding:

“Je hoeft geen ander mens te worden, om dingen eens anders aan te pakken!”
GEZONDE VOEDING DAAR KUNNEN WE MEE THUIS KOMEN!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

woensdag 12 augustus 2009

Mijn leven, gezonde voeding natuur en volop genieten van het leven.





Mijn leven wil ik graag delen met meer mensen. Waarom? Omdat mijn leven niet altijd op rolletjes liep. Door deze situatie heb ik de laatste jaren veel geleerd, en ben ik veel te weten gekomen over me zelf. Gezonde voeding is hier een groot deel van, waardoor ik mijn leven terug gekregen hebt. Ik was net als veel andere mensen, ik had het druk, eigen zaak, man, kind, en familie. Ik liep me vaak zelf voorbij, omdat ik het bij iedereen naar zijn zin wilde maken. Dit ging tenslotte ten koste van mijn eigen lichaam. De aftakeling van mijn lichaam ging geleidelijk aan. En als je dan drieëndertig bent, dan moet je toch nog wat jaartjes mee kunnen. Had ik het dan alleen maar gedacht dat mijn lichaam een wrak was? Stelde ik mij eigen aan? Vragen en nog eens vragen, waar ik zelf geen antwoord op had. Totdat ik zeven juni 2000 mijn rug brak na een val van mijn paard. Ons leven van mezelf en dat van mijn man en dochter stond letterlijk en figuurlijk op z´n kop. Maar we hebben het gered met elkaar, ook al moet je niet vragen hoe! Het ware bare tijden, maar we hebben hier allemaal veel van geleerd.

Het leven gaat niet alleen over rozen!
Natuurlijk kwamen ook wij erachter dat het leven niet alleen over rozen gaat. Maar ik wilde na anderhalf jaar therapieën ziekenhuis in, ziekenhuis uit een gezonder lichaam. Totdat ik in aanraking kwam met natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Als U vraagt aan mij, had U daar wat mee? Nou NEE, TOTAAL NIET! Maar mijn besluit stond vast, in het ziekenhuis konden zij mij niet meer verder helpen, dus ik ging op zoek want ik wilde koste wat het koste beter worden!
Hierdoor heb ik mijn eigen weg bewandeld met hobbels en flinke dalen. Maar ik ben hierdoor gevormd en wil NU mensen in laten zien, dat gezonde voeding veel meer voor Uw Lichaam en Geest kan betekenen als dat U misschien wel denkt.

Ik heb nooit gerookt, nooit gedronken, wel hard gewerkt en gesport. En toch was mijn lichaam letterlijk op! Door uiteindelijk zelf aan de bel te trekken, en door te gaan waar andere mensen zeiden dat het onmogelijk was, heb ik mijn gezondheid terug gekregen.

Ik geniet volop van het leven, gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik kan weer genieten van de natuur, voor mijn ongeluk genoot ik nergens meer van. Het leven had mij in de greep. Maar het tij is gekeerd! Alles wat leeft zowel mens als dier blijft voor mij het allerbelangrijkste op deze wereld. We kunnen er met elkaar beter voor zorgen, dat we elkaar inzicht geven, wat goed is en wat minder goed is voor ons lichaam en ons leven. Hierdoor groeien we allemaal, als we willen leren van elkaar. En kunnen we gezond oud worden.

Dit wil helemaal niet zeggen, dat U door moet draaien naar de andere kant. De gulden middenweg is voor veel mensen de juiste weg. Ik geniet ook van een patatje, snoep, chips enz. Maar ik weet dat als ik gezond wil blijven, mijn lichaam moet bij blijven supplementheren. Dit doe ik met hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. En het resultaat aan mijn lichaam is verbluffend. Ik heb me de laatste tien jaar nog nooit zo goed gevoelt als HEDEN!
En reken er maar op, dat ik geniet van de natuur vandaar deze mooie foto!
Ik wens U allen een gezonde toekomst toe!

Voor meer informatie betreffende mijn gezondheid en de producten die ik zelf eet klik hier
De producten die ik koop zijn hier te bestellen
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

dinsdag 11 augustus 2009

Nieuws wat wilt U horen? Wat U misschien nog niet wist over gezonde voeding en een nieuw medicijn.













Een natuurlijk voedingsupplement doet al jaren het zelfde werk als het nieuwe medicijn tegen overgewicht

Nieuw medicijn mogelijk oplossing tegen overgewicht.
Er zijn al vele jaren deskundige mee bezig om een oplossing te vinden die overgewicht tegen kan gaan. Er zijn nu Onderzoekers van de University of Texas in Dallas die denken dat een vijftig jaar geleden in fruitvliegjes ontdekt gen mogelijk nieuwe aanknopingspunten vormt voor de behandeling van overgewicht en diabetes. De onderzoekers denken dat een medicijn van dat gen, de vetopslag in het lichaam kan verminderen. De onderzoekers stelde vast dat het gen zowel bij wormen als bij zoogdieren de vorming en opslag van vetten beïnvloedt. Daarbij werkt het als de volumeschakelaar van een radio, die van ‘vet’ naar ‘mager’ gedraaid kan worden. Het gen komt ook bij mensen voor.

Het gen heet Adp, oftewel adipose (vet). Het is ongeveer 50 jaar geleden ontdekt via een mutatie in een fruitvliegenstam uit Nigeria die regelmatig met voedselgebrek kampt. De onderzoekers onderzochten de eigenschappen van Adp met methoden waar men 50 jaar geleden nog slechts van kon dromen. Zo maten zij de activiteit van het gen in gekweekt vetweefsel van muizen. De dieren met méér Adp hadden duidelijk minder vet in hun vetweefsel. Ook namen ze glucose uit het bloed beter op, wat erop duidt dat zij minder kans lopen diabetes te krijgen. Blokkade van het gen had het tegenovergestelde effect. De studie werd voorlopig afgerond met een gedetailleerd moleculairbiologisch onderzoek van ADP, het eiwit dat onder controle van het gen wordt aangemaakt. Het effect hiervan op de vorming en opslag van vet bleek dosisafhankelijk. Naarmate er minder ADP, en dus minder genactiviteit, was werden de dieren dikker. Een geneesmiddel dat de activiteit van Adp of zijn dikmakende mutatie precies regelt, kan dus het volume van de vorming en opslag van vet bevorderen of afremmen. 2 July 2009 Een natuurlijk voedingssupplement doet al jaren het zelfde werk als het nieuwe medicijn tegen overgewicht. Hoe komt het toch dat artsen dit niet promoten? De wereld verandert, veranderen we mee? Willen we daadwerkelijk een andere kijk krijgen in de gezondheidszorg? Er zijn voldoende mensen die medicijnen eten met bijwerkingen. En helaas zien we ook vaak genoeg dat er mensen overlijden aan medicijnen. Laten we met elkaar in combinatie met gezonde voeding en samenwerking met doktoren de strijd aan gaan tegen overgewicht en obesitas.

Kiest U voor nieuws over een medicijn of wilt U daadwerkelijk weten wat een gezond product met U lichaam kan doen? Als dit zo is, lees dan verder:

Het plantje (garcinia cambogia) wat zijn weerga niet kent
Dit is een plantje wat er voor zorgt dat overtollig vet wat we te veel eten wordt ingekapseld, zodat het overtollige vet niet in ons lichaam wordt opgeslagen, maar ons lichaam op een natuurlijke manier weer verlaat. Een natuurlijke manier is voor ons lichaam de juiste manier.

LipoTrim™ bevat twee dynamische en krachtige ingrediënten die op synergistische wijze de opslag van nieuw vet verminderen en gezonde bloedsuikerspiegels handhaven om bij te dragen aan gewichtsverlies. Extract van garcinia cambogia en chroompolynicotinaat helpen bij het verlagen van de snelheid van lipogenese en helpen bij het handhaven van gezonde bloedsuikerspiegels, vooral als het wordt gebruikt in combinatie met BioLeanII of BioLean Free. De combinatie van deze krachtige ingrediënten helpt de ophoping van lichaamsvet belemmeren en eveneens een eetlustonderdrukkend effect produceren die samen een bijdrage kunnen leveren aan gewichtsverlies. De producten werken in combinatie met een verstandig dieet en matig lichaamsbeweging.

LipoTrim™ kan:
• gewichtsverlies bevorderen
• de bloedsuikerspiegel gezond houden
• de eetlust onderdrukken
• het uithoudingsvermogen verbeteren en herstel na lichaamsbeweging bevorderen
LipoTrim™ is vermeld in de Physicians’ Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, al tientallen jaren het betrouwbare naslagwerk voor zowel verzekering, gezondheidszorg en de farmaceutische industrie.
Lipo Trim ™ een natuurlijk product wat zijn resultaat al jaren bewezen heeft!

De vraag is aan U, kiest U liever voor een medicijn of voor een gezond natuurlijk voedingssupplement.

Als we met elkaar de tijd en moeite nemen aan het besteden van het zoeken naar de zin van gezond leven, zal dat zeker in de toekomst zijn vruchten afwerpen.
Maar ten einde die vruchten te kunnen plukken, kunnen we beter maar beginnen met onze zoektocht naar de zin van gezond leven wanneer alles nog goed gaat.

Veel Liefs
Monique Ervaringsdeskundige

maandag 10 augustus 2009

Laat je niet om de tuin leiden, maar kies bewust voor gezonde voeding.




Lees de tekst en vorm Uw eigen mening.
Een bericht wat ik onder ogen kreeg via internet. Natuurlijk publiceer ik al geruime tijd heel veel informatie betreffende gezonde voeding, en dat we met elkaar beter bewuster zouden gaan kijken naar onze voeding en ons leefpatroon. Dr. Russel Blaylock schrijft het volgende ik hoop dat U tijd vrij wilt maken, om dit eens aandachtig door te lezen. Hierdoor krijg U waarschijnlijk een andere kijk, op alle verhalen die ik de afgelopen tijd gepubliceerd heeft.

HET VACCIN KAN GEVAARLIJKER ZIJN DAN DE VARKENSGRIEP!
Dr. Russell Blaylock 7 Juli 2009

Vertaling Guido Jonkers en Frans Langenkamp.

Het originele nieuwsartikel in het Engels vind je onder de volgende link:
http://www.newsmax.com/health/vaccine_swine_flu/2009/07/07/232717.html

De uitbraak van de Mexicaanse varkensgriep, die begin dit jaar uiteindelijk 4910 Mexicaanse burgers infecteerde, leidde tot 85 doden. Tegen de tijd dat deze griep de VS bereikte, veroorzaakte deze slechts milde gevallen van griep-achtige gevallen.

Vanwege het intense luchtverkeer falen van volksgezondheidsofficials om vluchten uit Mexico onder controle te houden, slaagde het virus erin zich wereldwijd te verspreiden. Ondanks de voorspellingen van enorme aantallen doden en het arriveren van de Dag des Oordeels, bleef het virus zich uiten in een relatief milde vorm, iets dat in feite elk jaar gebeurt met griepepidemieën. En wereldwijd staat de teller op dit moment op 311 doden, die voortkwamen uit 70.893 griepgevallen. In de Verenigde Staten hebben 27.717 gevallen hiervan geleid tot 127 doden. Hoewel natuurlijk elke dode te betreuren is, geven deze cijfers geen aanleiding voor draconische overheidsmaatregelen.

Het is hierbij goed om te weten dat het CDC (Center for Disease Control) in de VS met hulp van de media, ons continue voorhouden dat er per jaar 36000 mensen aan de griep sterven, een cijfer waarvan is aangetoond dat het een leugen is. In dit geval hebben we het over 300+ doden door de Mexicaanse griep over de hele wereld!

Het virus blijft een raadsel voor de virologen. In het april 2009 nummer van het tijdschrift NATURE, wordt een viroloog als volgt geciteerd: Waar dit virus in hemelsnaam al deze genen vandaan heeft gehaald, weten we niet.

Na een intensieve analyse van dit virus blijkt dat het huidige virus het OORSPRONKELIJKE H1N1-GRIEPVIRUS UIT 1918 in zich draagt, het Aziatische vogelgriepvirus, en maar liefst 2 nieuwe virus-genen (H3N2) uit Eurazië. Het debat over de mogelijkheid dat dit virus gefabriceerd is geworden door genetische engineering gaat nog steeds voort.

En natuurlijk is de farmaceutische industrie, de vaccinsmakers onder hen, verwikkeld in een concurrentie strijd over wie het eerste vaccin produceert. De twee grootste concurrenten op dit terrein zijn BAXTER Pharmaceuticals en NOVARTIS Pharmaceuticals. Van deze laatste weten we dat het onlangs het vaccinbedrijf Chiron over heeft genomen. Een bedrijf dat onlangs in een groot schandaal was verwikkeld. Beide bedrijven - Baxter en Novartis - hebben overeenkomsten gesloten met de WHO (World Health Organisation) om een vaccin te produceren voor/tegen de zogenaamde pandemie.

Het vaccine van Baxter, genaamd Celvapan, kreeg zgn. ‘fast track approval’, versnelde goedkeuring. Baxter heeft hierbij gebruik gemaakt van een nieuwe technologie (Vero-cell-technology) waarbij gebruik wordt gemaakt van op kweek gezette cellen van de Afrikaanse groene aap. Ditzelfde dierlijke celweefsel is de drager van een aantal vaccin-verontreinigers, inclusief het Hiv-virus.

De firma Baxter is al in verband gebracht met twee schandalen, waarbij dodelijke slachtoffers te betreuren vielen. Het eerste van deze twee gevallen vond plaats in 2006, toen hemophiliac componenten verontreinigd waren met het Hiv-virus en geïnjecteerd werden in 10.000-den mensen, waaronder 1000-den kinderen. Baxter ging gewoon door met het vrijgeven van dit Hiv-verontreinigde vaccin, ook nadat de contaminatie met het HIV virus bekend was!

Het tweede geval vond onlangs plaats, toen ontdekt werd dat Baxter een vaccin tegen het wintergriepvirus had vrijgegeven aan maar liefst 18 landen, dat verontreinigd bleek te zijn met het vogelgriepvirus. Dit had een echte wereldpandemie kunnen veroorzaken. Gelukkig ontdekten alerte laboranten in Tsjechië deze dodelijke verontreiniging en trokken aan de handrem, voordat een wereldwijde ramp zich kon voltrekken.

Ondanks deze twee dodelijke gebeurtenissen, blijft de WHO volharden in haar overeenkomst met de firma Baxter om het vaccine te produceren tegen de zgn. wereldpandemie.

Novartis, de tweede mededinger, heeft ook een contract met het WHO kunnen afsluiten voor een pandemie-vaccin. En het lijkt erop alsof Novartis het contract heeft binnengehaald, omdat hun vaccin bijna gereed is.

Maar wat zo huiveringwekkend is, is dat deze pandemie-vaccins ingrediënten in zich dragen, de zgn. immuun-toevoegingen, waarvan verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat ze zeer schadelijke effecten hebben op het auto immuunsysteem van mensen. Zij produceren onder andere Reuma, Multiple sclerose en Lupus.

Wetenschappelijk onderzoek bij dieren heeft aangetoond, dat deze toevoegingen in de vaccins dodelijke zijn. Uit een van deze studies, waarbij deze stof speciaal op 14 proefdieren werd getest, bleek dat slechts een proefdier had overleefd. Een herhaling van de test leverde hetzelfde dodelijke resultaat op.

Wat is het dodelijke ingrediënt?
Dit is een stof genaamd Squaline, een olieachtige stof. Het genoemde bedrijf Chiron, is niet alleen fabrikant van het dodelijke antrax-vaccin, maar maakt ook de vaccin-toevoeging MF-59, die de stof Squaline in zich heeft, waar we ons ernstig zorgen over moeten maken. Uit een aantal studies blijkt dat Squaline alle bovengenoemde auto-immuunziekten kan veroorzaken.

Deze hulpstof MF-59 wordt gebruikt in een aantal vaccins, inclusief het Tetanus-vaccin en het Difterie-vaccin. Ook deze vaccins worden vaak in verband gebracht met ernstige neveneffecten.

Ik heb een aantal onderzoeken bestudeerd aangaande deze vaccin-toevoeging en iets ontdekt dat zeer interessant is. Verschillende studies op menselijke proefpersonen melden dat de toevoeging MF-59 een veilige toevoeging is. Maar toen ik nakeek wie deze studies had uitgevoerd, kwam ik – zonder me te verbazen - erachter, dat dit verricht werd door NOVARTIS Pharmaceutical Company in samenwerking met de CHIRON pharmaceutical company, de twee bedrijven die onlangs zijn gefuseerd. Deze onderzoeken werden gepubliceerd in prestigieuze medische tijdschriften.

Wat voor mij natuurlijk ook geen verrassing was, dat ik ook veel onderzoeken tegenkwam, die waren uitgevoerd door onafhankelijke LABORATORIA en ONDERZOEKSINSTITUTEN die allemaal aantonen dat MF-59 een gevaarlijke stof is, die auto-immuunziekten veroorzaakt, zoals hierboven beschreven.

De stof Squaline wordt sterk in verband gebracht met het Golf-Oorlog-syndroom. In augustus 1991, gaf Anthony Principi, de secretaris voor Veteranenzaken toe, dat soldaten die gevaccineerd waren tussen 1990 en 1991 met het genoemde antrax-vaccin een verhoogd risico hadden van maar liefst 200% om de dodelijke ziekte ALS (amyotrophic lateral sclerosis) te krijgen. Deze soldaten leden (en lijden) aan een veelvoud van slopende en levensverkortende ziekten, zoals Polyarteritis Nodosa, Multiple Sclerosis (MS), Lupus, Transverse Myelitis (een zenuwziekte, veroorzaakt door een ontsteking aan het ruggenmerg), Endocarditis (ontsteking van het weefsel van de binnenkant van de hartkamers), Optic Neuritis waarbij blindheid ontstaat en tot slot Glomerulonephritis (een soort nierziekte).

Omdat dit hoofdbestanddeel van MF-59, Squaline, hyperimmuun reacties en auto-immuunreacties kan veroorzaken, schuilt het echte gevaar in het langdurige activeren van de immuuncellen in de hersenen, de zgn. microglia. De langdurige prikkeling van deze cellen, wordt in verband gebracht met MS, Alzheimer, Parkinson, ALS en mogelijk vaccin-gerelateerde hersenvliesontsteking. Het is aangetoond dat de activering van het systemische immuunsysteem van mensen, zoals dat gebeurt bij vaccinaties, tegelijkertijd de microglia in de hersenen snel activeert, waardoor deze ontstoken raken. Deze ontsteking in de hersenen kan lang aanhouden.

Wat de meeste mensen niet weten, zelfs de dokters niet die de vaccins aanprijzen, is dat de meeste studies die uitgevoerd worden door farmaceutische bedrijven, de gevaccineerden slechts 1 of 2 weken volgen. De meeste van de hierboven genoemde reacties manifesteren zich echter pas na maanden of soms zelfs na jaren!

Het is duidelijk dat de vaccinfabrikanten miljarden dollars winst gaan opstrijken van deze, door de WHO/overheden-gepromote pandemie. Novartis, de fabrikant van het nieuwe varkensgriepvaccin, liet onlangs weten dat ze dit vaccin niet gratis ter beschikking stelt aan arme landen; iedereen moet betalen, aldus Novartis.

Bedenk alsjeblieft, dat wanneer je het vaccin eenmaal in je lichaam hebt, je weinig kunt doen om jezelf te beschermen, tenminste niet met conventionele medicijnen. Het betekent dat je een leven tegemoet gaat van debiliterende ziekten en een vroege dood.

Er bestaan veel veiliger manieren zijn om jezelf te beschermen tegen dit griepvirus, zoals hogere doses Vitamine D3, immuunsysteem versterkende supplementen en een gezonde voeding.
Juli 2009, Dr. Russell Blaylock.

Google zelf maar eens dan lees je er nog meer over, denk dus na als je de prik zou laten zetten....
Als U hier bent op deze plaats heeft U waarschijnlijk heel het bericht gelezen betreffende het vaccin tegen varkensgriep. Gezonde voeding, en immuunsysteem versterkende supplementen kunnen U ook bij deze griep beschermen. Als U kiest voor versterkende supplementen kies dan bewust voor hoogwaardige voedingssupplementen. Er is veel op de markt te koop, veel producten met het placebo effect. Hierdoor zijn ze vaak goedkoop (gaat zeker ook niet altijd op), maar wat U ervoor moet betalen is vaak nog te duur omdat ze hun werk niet doen! Kies daarom voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Maak een eerlijke vergelijking en kijk dan wat voor product het beste bij U past. We vergelijken een Mercedes auto ook niet met een Lelijke Eend! Hoewel ik dit wel leuke auto´s vindt ( jeugd centiment), en ik weinig of geen verstand heeft van auto´s weet ik wel dat het comfort van een Mercedes beter is dan van een lelijke eend. Dit geldt ook voor voedingssuppletie.

Zorg dat U Uw lichaam iedere dag een goede verzorging geeft, zodat U gesteld staat als de griep eraan komt.
Nieuwe Influenza A (H1N1), ook wel de Mexicaanse griep genoemd, lijkt in het najaar ons land te gaan teisteren, zorg daarom voor voldoende vitaminen en antioxidanten in Uw lichaam. Zodat U gewapend bent tegen deze griep.

Geen paniek voor de pandemie Mexicaanse Griep
Het griepvirus is inmiddels uitgeroepen tot een pandemie en er zijn schattingen dat in oktober meer dan 30% van alle Nederlanders besmet zullen zijn. Hoewel de exacte ontwikkeling van het virus lastig te voorspellen zal zijn, is het toch raadzaam een aantal extra maatregelen uit voorzorg te nemen.

Ieder lichaam kan extra weerstand gebruiken!
Uw lichaam heeft een optimale weerstand wanneer het dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. We verschillen echter op veel manieren van elkaar, ook wat onze behoefte aan vitamines betreft. Om ervoor te zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt, is het belangrijk om van een hoogwaardige kwaliteit een voedingssupplement te gebruiken. Phyto-Vite is een hoogwaardig voedingssupplement wat een krachtige bundeling van alle bekende antioxidanten bezit, geeft daarom de beste ondersteuning van uw weerstand.
Een product wat U beter maar altijd kunt innemen, naast U dagelijkse voeding om Uw weerstand in balans te houden.
Voor meer informatie over Phyto-Vite klik hier

Nieuwe Influenza A (H1N1), ofwel de Mexicaanse griep, is een zeer besmettelijk virus. U kunt nooit helemaal voorkomen dat u besmet wordt. Wel kunt u de kans op besmetting verkleinen. Het griepvirus verspreidt zich vooral via de lucht door hoesten, niezen of praten. U kunt besmet worden door het virus in te ademen en via de handen.

Een nieuwe generatie celtherapie kan er voor zorgen dat U goed beschermd bent tegen de Mexicaanse Griep.
Het tweede hoogwaardige voedingssupplement waar al tientallen jaren onderzoek naar is gedaan is het product van de Dr. Peter Stephan lijn. Protector® is een product wat door de gespecialiseerde arts, lid van onder meer de New York Academy of Science is ontwikkeld. Dr. Peter Stephan ontwikkelde een nieuwe generatie celtherapie. Wat vroeger in klinieken als orgaanheilzame injectie werd toegediend, is nu verkrijgbaar als voedingssupplement.

Protector® is Werken aan Uw weerstand
Gezond leven is een samenspel van factoren die we veelal zelf kunnen sturen. Ontspanning, goede voeding, voldoende slaap en lichamelijke beweging zijn de bekendste factoren die wij kennen. Naast een matig uiterst laag gebruik van alcoholhoudende dranken, vermijden van verzadigde vetconsumptie en niet roken. Al deze factoren komen ten goede aan het peil van Uw weerstand tegen ziektes en kwalen. Protector® heeft bij wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het zorgt voor een goede weerstand, er voor zorgt dat het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel wordt ondersteund, en ingrediënten helpen tientallen belangrijke voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid en werking van hart en bloedvaten.
Voor meer informatie over Protector® klik hier

Zorg goed voor Uw afweermechanisme, en laat de Mexicaanse Griep buiten Uw deur.
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige
“WAT WIJ WETEN IS EEN DRUPPEL,
WAT WIJ NIET WETEN EEN OCEAAN!"