vrijdag 14 augustus 2009

Help U te wapen tegen de Mexicaanse griep door middel van werkfruit en een gezond natuurlijke voedingssupplement


Help U te wapen tegen de Mexicaanse griep door middel van werkfruit en een gezond natuurlijke voedingssupplement

De landelijke campagne werkfruit krijgt een flinke steun in de rug
De landelijke campagne werkfruit die bijna twee jaar geleden gestart is door Paul Rosenmöller van het Convenant Overgewicht, krijgt een flinke steun in de rug door de dreigende Mexicaanse griep.
Tot deze verrassende uitkomst komt de website http://www.werkfruitonline.nl/
Dit centraal informatiepunt voor de landelijke campagne werkfruit, constateert de laatste 3 weken een toename van 50% in het dagelijks aantal offerte aanvragen.

De run op werkfruit door dreigende Mexicaanse griep is los gebarsten, maar is dit preventief voldoende voor U lichaam?
Laten we gewoon beginnen bij de grond waarop ons fruit geteeld wordt. De grond waarop wij leven is de afgelopen decennia verschraald, je zou ook kunnen zeggen uitgeput. Intensieve landbouwmethoden, in combinatie met lucht- en watervervuiling, hebben de kwaliteit van ons `gezonde´voedsel aanzienlijk ingeperkt. De situatie is dermate ernstig dat wij wel genoodzaakt zijn om onze dagelijkse voeding aan te vullen met mineralen en vitaminen die voor het grootste deel uit onze groenten en fruit verdwenen zijn.

De industrie zit ook niet stil
De industrie zit natuurlijk ook niet stil. Een groot farmaceutisch concern onderzoekt voortdurend de terugloop van vitamines en mineralen en andere bouwstoffen in fruit en groenten. De reden hiervan is dat zo die firma nu al medicijnen kan ontwikkelen voor ziekten die onherroepelijk ontstaan als gevolg van de gebrekkige voedingswaarde van al dat `gezonde´eten.

Wist U dat er ook bedrijven zijn die preventie voor Uw lichaam voorop zetten?
Preventief U dagelijks voeden met de juiste voedingssupplementen kan er voor zorgen dat U meer bestand bent tegen de gevolgen van onze welvaartziektes. Een preventieve aanpak voor Uw lichaam is het mooiste cadeau wat U en Uw familie kan geven, voor een optimale gezondheid.
Businesshealthservice is de toekomst!
klik hier voor meer informatie als U Uw gezondheid belangrijk vindt.
Medicijnen beïnvloeden de celstofwisseling
Amerikanen zijn de grootste afnemers van medicijnen maar in Europa zijn er ook heel veel mensen die dagelijks een handvol medicijnen eten. Medicijnen beïnvloeden de celstofwisseling en daardoor ook de opname van vitaminen en mineralen remmen.
Er is veel kwaliteitsverschil in de opname van voedingssupplementen. Ik geef altijd het vergelijk aan met een auto. We hebben hele dure auto´s en goedkopere auto´s. Beide categorie auto´s brengt ons naar de plek van bestemming waar we willen wezen. Alleen de kwaliteit van de rit is het verschil. Los van smaak kleur, grote, snelheid, driedeurs, vierdeurs enz. ,want over smaak valt niet te twisten.

Een optimale voeding, voor optimale gezondheid
Kijk naar mensen die snel een makkelijke hap halen. Junkfood voeding geeft geen energie, maar heeft juist energie nodig om door het lichaam verwerkt te kunnen worden. Zo simpel is het eigenlijk. Hoe meer ongezonde voeding je dagelijks eet, hoe meer kwalen en ziektes zich openbaren. Er bestaat een sterk vermoeden, gebaseerd op onderzoeken en feiten, dat ook in Nederland hooguit een half procent van de bevolking een optimaal voedingspatroon heeft!

Phyto-Vite® kan U een handje helpen om een optimale gezondheid te handhaven:
•Een gezond immuunsysteem stimuleren
•Een gezonde bloedsomloop stimuleren
•Een gezonde hersenfunctie ondersteunen
•Vrije radicalen neutraliseren
•De cognitieve functies verbeteren
Extra weerstand door dagelijks Phyto-Vite® te eten, helpt U te wapenen tegen de Mexicaanse Griep.
Zorg goed voor Uw lichaam, U bent het waard!

Om meer te weten over Phyto-Vite® klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten