maandag 10 augustus 2009

Laat je niet om de tuin leiden, maar kies bewust voor gezonde voeding.




Lees de tekst en vorm Uw eigen mening.
Een bericht wat ik onder ogen kreeg via internet. Natuurlijk publiceer ik al geruime tijd heel veel informatie betreffende gezonde voeding, en dat we met elkaar beter bewuster zouden gaan kijken naar onze voeding en ons leefpatroon. Dr. Russel Blaylock schrijft het volgende ik hoop dat U tijd vrij wilt maken, om dit eens aandachtig door te lezen. Hierdoor krijg U waarschijnlijk een andere kijk, op alle verhalen die ik de afgelopen tijd gepubliceerd heeft.

HET VACCIN KAN GEVAARLIJKER ZIJN DAN DE VARKENSGRIEP!
Dr. Russell Blaylock 7 Juli 2009

Vertaling Guido Jonkers en Frans Langenkamp.

Het originele nieuwsartikel in het Engels vind je onder de volgende link:
http://www.newsmax.com/health/vaccine_swine_flu/2009/07/07/232717.html

De uitbraak van de Mexicaanse varkensgriep, die begin dit jaar uiteindelijk 4910 Mexicaanse burgers infecteerde, leidde tot 85 doden. Tegen de tijd dat deze griep de VS bereikte, veroorzaakte deze slechts milde gevallen van griep-achtige gevallen.

Vanwege het intense luchtverkeer falen van volksgezondheidsofficials om vluchten uit Mexico onder controle te houden, slaagde het virus erin zich wereldwijd te verspreiden. Ondanks de voorspellingen van enorme aantallen doden en het arriveren van de Dag des Oordeels, bleef het virus zich uiten in een relatief milde vorm, iets dat in feite elk jaar gebeurt met griepepidemieën. En wereldwijd staat de teller op dit moment op 311 doden, die voortkwamen uit 70.893 griepgevallen. In de Verenigde Staten hebben 27.717 gevallen hiervan geleid tot 127 doden. Hoewel natuurlijk elke dode te betreuren is, geven deze cijfers geen aanleiding voor draconische overheidsmaatregelen.

Het is hierbij goed om te weten dat het CDC (Center for Disease Control) in de VS met hulp van de media, ons continue voorhouden dat er per jaar 36000 mensen aan de griep sterven, een cijfer waarvan is aangetoond dat het een leugen is. In dit geval hebben we het over 300+ doden door de Mexicaanse griep over de hele wereld!

Het virus blijft een raadsel voor de virologen. In het april 2009 nummer van het tijdschrift NATURE, wordt een viroloog als volgt geciteerd: Waar dit virus in hemelsnaam al deze genen vandaan heeft gehaald, weten we niet.

Na een intensieve analyse van dit virus blijkt dat het huidige virus het OORSPRONKELIJKE H1N1-GRIEPVIRUS UIT 1918 in zich draagt, het Aziatische vogelgriepvirus, en maar liefst 2 nieuwe virus-genen (H3N2) uit Eurazië. Het debat over de mogelijkheid dat dit virus gefabriceerd is geworden door genetische engineering gaat nog steeds voort.

En natuurlijk is de farmaceutische industrie, de vaccinsmakers onder hen, verwikkeld in een concurrentie strijd over wie het eerste vaccin produceert. De twee grootste concurrenten op dit terrein zijn BAXTER Pharmaceuticals en NOVARTIS Pharmaceuticals. Van deze laatste weten we dat het onlangs het vaccinbedrijf Chiron over heeft genomen. Een bedrijf dat onlangs in een groot schandaal was verwikkeld. Beide bedrijven - Baxter en Novartis - hebben overeenkomsten gesloten met de WHO (World Health Organisation) om een vaccin te produceren voor/tegen de zogenaamde pandemie.

Het vaccine van Baxter, genaamd Celvapan, kreeg zgn. ‘fast track approval’, versnelde goedkeuring. Baxter heeft hierbij gebruik gemaakt van een nieuwe technologie (Vero-cell-technology) waarbij gebruik wordt gemaakt van op kweek gezette cellen van de Afrikaanse groene aap. Ditzelfde dierlijke celweefsel is de drager van een aantal vaccin-verontreinigers, inclusief het Hiv-virus.

De firma Baxter is al in verband gebracht met twee schandalen, waarbij dodelijke slachtoffers te betreuren vielen. Het eerste van deze twee gevallen vond plaats in 2006, toen hemophiliac componenten verontreinigd waren met het Hiv-virus en geïnjecteerd werden in 10.000-den mensen, waaronder 1000-den kinderen. Baxter ging gewoon door met het vrijgeven van dit Hiv-verontreinigde vaccin, ook nadat de contaminatie met het HIV virus bekend was!

Het tweede geval vond onlangs plaats, toen ontdekt werd dat Baxter een vaccin tegen het wintergriepvirus had vrijgegeven aan maar liefst 18 landen, dat verontreinigd bleek te zijn met het vogelgriepvirus. Dit had een echte wereldpandemie kunnen veroorzaken. Gelukkig ontdekten alerte laboranten in Tsjechië deze dodelijke verontreiniging en trokken aan de handrem, voordat een wereldwijde ramp zich kon voltrekken.

Ondanks deze twee dodelijke gebeurtenissen, blijft de WHO volharden in haar overeenkomst met de firma Baxter om het vaccine te produceren tegen de zgn. wereldpandemie.

Novartis, de tweede mededinger, heeft ook een contract met het WHO kunnen afsluiten voor een pandemie-vaccin. En het lijkt erop alsof Novartis het contract heeft binnengehaald, omdat hun vaccin bijna gereed is.

Maar wat zo huiveringwekkend is, is dat deze pandemie-vaccins ingrediënten in zich dragen, de zgn. immuun-toevoegingen, waarvan verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat ze zeer schadelijke effecten hebben op het auto immuunsysteem van mensen. Zij produceren onder andere Reuma, Multiple sclerose en Lupus.

Wetenschappelijk onderzoek bij dieren heeft aangetoond, dat deze toevoegingen in de vaccins dodelijke zijn. Uit een van deze studies, waarbij deze stof speciaal op 14 proefdieren werd getest, bleek dat slechts een proefdier had overleefd. Een herhaling van de test leverde hetzelfde dodelijke resultaat op.

Wat is het dodelijke ingrediënt?
Dit is een stof genaamd Squaline, een olieachtige stof. Het genoemde bedrijf Chiron, is niet alleen fabrikant van het dodelijke antrax-vaccin, maar maakt ook de vaccin-toevoeging MF-59, die de stof Squaline in zich heeft, waar we ons ernstig zorgen over moeten maken. Uit een aantal studies blijkt dat Squaline alle bovengenoemde auto-immuunziekten kan veroorzaken.

Deze hulpstof MF-59 wordt gebruikt in een aantal vaccins, inclusief het Tetanus-vaccin en het Difterie-vaccin. Ook deze vaccins worden vaak in verband gebracht met ernstige neveneffecten.

Ik heb een aantal onderzoeken bestudeerd aangaande deze vaccin-toevoeging en iets ontdekt dat zeer interessant is. Verschillende studies op menselijke proefpersonen melden dat de toevoeging MF-59 een veilige toevoeging is. Maar toen ik nakeek wie deze studies had uitgevoerd, kwam ik – zonder me te verbazen - erachter, dat dit verricht werd door NOVARTIS Pharmaceutical Company in samenwerking met de CHIRON pharmaceutical company, de twee bedrijven die onlangs zijn gefuseerd. Deze onderzoeken werden gepubliceerd in prestigieuze medische tijdschriften.

Wat voor mij natuurlijk ook geen verrassing was, dat ik ook veel onderzoeken tegenkwam, die waren uitgevoerd door onafhankelijke LABORATORIA en ONDERZOEKSINSTITUTEN die allemaal aantonen dat MF-59 een gevaarlijke stof is, die auto-immuunziekten veroorzaakt, zoals hierboven beschreven.

De stof Squaline wordt sterk in verband gebracht met het Golf-Oorlog-syndroom. In augustus 1991, gaf Anthony Principi, de secretaris voor Veteranenzaken toe, dat soldaten die gevaccineerd waren tussen 1990 en 1991 met het genoemde antrax-vaccin een verhoogd risico hadden van maar liefst 200% om de dodelijke ziekte ALS (amyotrophic lateral sclerosis) te krijgen. Deze soldaten leden (en lijden) aan een veelvoud van slopende en levensverkortende ziekten, zoals Polyarteritis Nodosa, Multiple Sclerosis (MS), Lupus, Transverse Myelitis (een zenuwziekte, veroorzaakt door een ontsteking aan het ruggenmerg), Endocarditis (ontsteking van het weefsel van de binnenkant van de hartkamers), Optic Neuritis waarbij blindheid ontstaat en tot slot Glomerulonephritis (een soort nierziekte).

Omdat dit hoofdbestanddeel van MF-59, Squaline, hyperimmuun reacties en auto-immuunreacties kan veroorzaken, schuilt het echte gevaar in het langdurige activeren van de immuuncellen in de hersenen, de zgn. microglia. De langdurige prikkeling van deze cellen, wordt in verband gebracht met MS, Alzheimer, Parkinson, ALS en mogelijk vaccin-gerelateerde hersenvliesontsteking. Het is aangetoond dat de activering van het systemische immuunsysteem van mensen, zoals dat gebeurt bij vaccinaties, tegelijkertijd de microglia in de hersenen snel activeert, waardoor deze ontstoken raken. Deze ontsteking in de hersenen kan lang aanhouden.

Wat de meeste mensen niet weten, zelfs de dokters niet die de vaccins aanprijzen, is dat de meeste studies die uitgevoerd worden door farmaceutische bedrijven, de gevaccineerden slechts 1 of 2 weken volgen. De meeste van de hierboven genoemde reacties manifesteren zich echter pas na maanden of soms zelfs na jaren!

Het is duidelijk dat de vaccinfabrikanten miljarden dollars winst gaan opstrijken van deze, door de WHO/overheden-gepromote pandemie. Novartis, de fabrikant van het nieuwe varkensgriepvaccin, liet onlangs weten dat ze dit vaccin niet gratis ter beschikking stelt aan arme landen; iedereen moet betalen, aldus Novartis.

Bedenk alsjeblieft, dat wanneer je het vaccin eenmaal in je lichaam hebt, je weinig kunt doen om jezelf te beschermen, tenminste niet met conventionele medicijnen. Het betekent dat je een leven tegemoet gaat van debiliterende ziekten en een vroege dood.

Er bestaan veel veiliger manieren zijn om jezelf te beschermen tegen dit griepvirus, zoals hogere doses Vitamine D3, immuunsysteem versterkende supplementen en een gezonde voeding.
Juli 2009, Dr. Russell Blaylock.

Google zelf maar eens dan lees je er nog meer over, denk dus na als je de prik zou laten zetten....
Als U hier bent op deze plaats heeft U waarschijnlijk heel het bericht gelezen betreffende het vaccin tegen varkensgriep. Gezonde voeding, en immuunsysteem versterkende supplementen kunnen U ook bij deze griep beschermen. Als U kiest voor versterkende supplementen kies dan bewust voor hoogwaardige voedingssupplementen. Er is veel op de markt te koop, veel producten met het placebo effect. Hierdoor zijn ze vaak goedkoop (gaat zeker ook niet altijd op), maar wat U ervoor moet betalen is vaak nog te duur omdat ze hun werk niet doen! Kies daarom voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Maak een eerlijke vergelijking en kijk dan wat voor product het beste bij U past. We vergelijken een Mercedes auto ook niet met een Lelijke Eend! Hoewel ik dit wel leuke auto´s vindt ( jeugd centiment), en ik weinig of geen verstand heeft van auto´s weet ik wel dat het comfort van een Mercedes beter is dan van een lelijke eend. Dit geldt ook voor voedingssuppletie.

Zorg dat U Uw lichaam iedere dag een goede verzorging geeft, zodat U gesteld staat als de griep eraan komt.
Nieuwe Influenza A (H1N1), ook wel de Mexicaanse griep genoemd, lijkt in het najaar ons land te gaan teisteren, zorg daarom voor voldoende vitaminen en antioxidanten in Uw lichaam. Zodat U gewapend bent tegen deze griep.

Geen paniek voor de pandemie Mexicaanse Griep
Het griepvirus is inmiddels uitgeroepen tot een pandemie en er zijn schattingen dat in oktober meer dan 30% van alle Nederlanders besmet zullen zijn. Hoewel de exacte ontwikkeling van het virus lastig te voorspellen zal zijn, is het toch raadzaam een aantal extra maatregelen uit voorzorg te nemen.

Ieder lichaam kan extra weerstand gebruiken!
Uw lichaam heeft een optimale weerstand wanneer het dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. We verschillen echter op veel manieren van elkaar, ook wat onze behoefte aan vitamines betreft. Om ervoor te zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt, is het belangrijk om van een hoogwaardige kwaliteit een voedingssupplement te gebruiken. Phyto-Vite is een hoogwaardig voedingssupplement wat een krachtige bundeling van alle bekende antioxidanten bezit, geeft daarom de beste ondersteuning van uw weerstand.
Een product wat U beter maar altijd kunt innemen, naast U dagelijkse voeding om Uw weerstand in balans te houden.
Voor meer informatie over Phyto-Vite klik hier

Nieuwe Influenza A (H1N1), ofwel de Mexicaanse griep, is een zeer besmettelijk virus. U kunt nooit helemaal voorkomen dat u besmet wordt. Wel kunt u de kans op besmetting verkleinen. Het griepvirus verspreidt zich vooral via de lucht door hoesten, niezen of praten. U kunt besmet worden door het virus in te ademen en via de handen.

Een nieuwe generatie celtherapie kan er voor zorgen dat U goed beschermd bent tegen de Mexicaanse Griep.
Het tweede hoogwaardige voedingssupplement waar al tientallen jaren onderzoek naar is gedaan is het product van de Dr. Peter Stephan lijn. Protector® is een product wat door de gespecialiseerde arts, lid van onder meer de New York Academy of Science is ontwikkeld. Dr. Peter Stephan ontwikkelde een nieuwe generatie celtherapie. Wat vroeger in klinieken als orgaanheilzame injectie werd toegediend, is nu verkrijgbaar als voedingssupplement.

Protector® is Werken aan Uw weerstand
Gezond leven is een samenspel van factoren die we veelal zelf kunnen sturen. Ontspanning, goede voeding, voldoende slaap en lichamelijke beweging zijn de bekendste factoren die wij kennen. Naast een matig uiterst laag gebruik van alcoholhoudende dranken, vermijden van verzadigde vetconsumptie en niet roken. Al deze factoren komen ten goede aan het peil van Uw weerstand tegen ziektes en kwalen. Protector® heeft bij wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het zorgt voor een goede weerstand, er voor zorgt dat het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel wordt ondersteund, en ingrediënten helpen tientallen belangrijke voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid en werking van hart en bloedvaten.
Voor meer informatie over Protector® klik hier

Zorg goed voor Uw afweermechanisme, en laat de Mexicaanse Griep buiten Uw deur.
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige
“WAT WIJ WETEN IS EEN DRUPPEL,
WAT WIJ NIET WETEN EEN OCEAAN!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten