maandag 11 januari 2010

Gezonde voeding de oplossing voor een nieuwe wereld!



Wist U dat er groeiende kritiek is op de macht van farmaceuten?
Mexicaanse griep 'loze pandemie'

In Europa groeit de kritiek op de macht die geneesmiddelenbedrijven hebben uitgeoefend bij het uitroepen van een wereldwijde uitbraak van Mexicaanse griep. Het parlement van de Raad van Europa vindt dat experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die uiteindelijk een pandemie van Mexicaanse griep uitriep, zich te veel hebben laten leiden door farmaceutische ondernemingen met directe belangen bij vaccins en andere geneesmiddelen tegen het H1N1-virus.
Dit is geen klein bericht wat ik afgelopen week in de telegraaf las.

Grootste medische schandaal van deze eeuw
De raad van Europa, waarin 47 Europese landen zitting hebben, wil dat later deze maand een onderzoek en een spoeddebat worden gehouden naar de opmerkelijke knieval van de WHO voor de geneesmiddelenindustrie. De Duitse parlementsvoorzitter van de raad, Wolfgang Wodarg, noemt het uitroepen van de 'loze pandemie' één van de grootste medische schandalen van deze eeuw. "Het uitroepen van een alarmerende pandemie mag nooit worden beïnvloed door medicijnverkopers", stelt hij. De tekst van een ontwerpresolutie die tijdens het aanstaande spoeddebat waarschijnlijk de steun krijgt van veruit de meeste van de 47 landen, ademt eveneens die uiterst kritische geest. De resolutie stelt onder meer dat miljoenen gezonde mensen wereldwijd nodeloos zijn blootgesteld aan onbekende neveneffecten van griepvaccins die onvoldoende waren getest.

Een oproep aan de raad van Europa kijk eens door een andere bril naar gezonde voeding?
Wist U dat gezonde voeding (d.m.v. hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen) er voor kan zorgen dat een mensenleven er heel anders zal kunnen uitzien? Vele mensen komen te overlijden door verkeerd medicijnen gebruik en vaccinaties. Tijd om eens rond te kijken, waar er voor ieder mens winst te behalen is wat betreffende hun gezondheid. Gezonde voeding, beweging, lichamelijk en geestelijk in balans zijn de punten waar het allemaal om draait de afgelopen jaren. Maar wat doen wij met al die te korten aan voedingsstoffen in ons lichaam? Help ieder mens en maak ze bewust wat gezonde voeding (d.m.v. hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen) kan betekenen voor hun lichaam. We zien maar al te veel om ons heen mensen met hart-en vaatziekten, suikerziekte, kanker enz. Kijk eens door een andere bril naar gezonde voeding, en laat een mens weer gezond leven! Samenwerking van de medische wereld met de wereld van gezonde voeding kan er voor zorgen dat veel mensen levens gered kunnen worden.
En vergeet niet op een gezonde natuurlijke manier!
Gezonde voeding daar kunnen we in deze eeuw mee thuis komen!

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten