maandag 5 oktober 2009

Sexleven van Gerrit weer super dankzij gezonde voeding

Helpt gezonde voeding tegen `ouderdomskwaaltjes´?
De meeste `ouderdomskwaaltjes´zijn samen te vatten in één zin: het gaat allemaal wat trager. Gerrit zijn ejaculatie is veel minder fel dan vroeger. Kan dat te maken hebben met zijn leeftijd? Ja, natuurlijk. Gerrit zijn leeftijd heeft een invloed op zijn seksueel functioneren, dus ook op zijn ejaculatie. Seks is voor een belangrijk stuk een kwestie van biologie. Vanaf dan daalt bij de meeste mannen namelijk de productie van sekshormonen. Anders dan bij vrouwen, die door een tijdelijke menopauze gaan, gebeurd zoiets zeer geleidelijk.

Slechts een heel kleine groep van mannen, minder dan 5 procent, krijgt last van een `penopauze´: ze zijn moe en geïrriteerd, verliezen hun zin in seks, hebben moeite om zich te concentreren. Zoiets kan meestal worden verholpen door een behandeling met testosteron.
Maar ook de andere 95 procent ervaart met de loop der jaren meer en meer dat ze geen 25 meer zijn. Alles gaat wat trager, dus ook het seksleven. Het duurt voor oudere mannen bijvoorbeeld langer om opgewonden te raken en een erectie te krijgen. Ze hebben ook meer directe stimulatie nodig. Het is niet meer voldoende om gewoon aan seks te denken of een blote borst te zien, ze zullen hun erectie soms een handje moeten (laten) helpen. Gelukkig is Gerrit niet alleen het probleem, ook al praten we vaak niet over dit probleem. De erecties zijn over het algemeen ook minder stevig, en de penis is wat minder opgericht. Tijdens het vrijen is de spierspanning minder, omdat met de ouderdom het volume en de kracht van de spieren afnemen. Dus het is ook logisch dat de hoeveelheid zaad en de intensiteit van je ejaculatie af neemt. Nadat je bent klaargekomen duurt het ook langer voor je opnieuw toe bent aan seks.

In welke mate mannen al die dingen meemaken, verschilt. Veel hangt af van de leeftijd. Iemand van 70 zal er meer last van hebben dan iemand van 50. Maar ook de levensstijl speelt mee. Mannen die te veel drinken, roken, overgewicht hebben, weinig bewegen, hoge bloeddruk, overgewerkt zijn hebben sowieso al meer seksuele problemen, en de leeftijd maakt die alleen maar erger.
Zelfs de beste seksuele relatie heeft zo nu en dan eens een check-up nodig. Denk nu al na over manieren om jullie seksleven wat opwindender te maken. Voor Gerrit speelde hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen hierin een belangrijke rol.

Gerrit is twee natuurlijk voedingssupplement gaan eten, wat er voor zorgde dat hij meer energie kreeg vanuit zijn buik. Hierdoor kreeg Gerrit een betere doorbloeding in de onderbuik, en dit is nu eenmaal het centrum van onze energie. Gerrit kwam er na een aantal weken achter, dat hij zijn libido verhoogde. Zijn mentale en seksuele energie doordat hij zich beter voelde ging omhoog. Waar Gerrit ook achter kwam, dat was dat zijn spermagetal en zijn plasmatestosterongehalte omhoog ging.

Voor Gerrit geen dag meer zonder zijn twee hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen.Gerrit is tevreden, hij voelt zich weer meer waard in bed. Zijn vrouw knikt tevreden. Vaak is seks voor oudere mensen een onderwerp van laten we dat maar vermijden.
Maar het is juist heel belangrijk, om ook op latere leeftijd van elkaar te kunnen genieten.
Bron: Bedankt Gerrit, voor je open en eerlijkheid.
Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige

1 opmerking: