vrijdag 18 september 2009

Vervolg: Gezonde voeding beter als dagelijks een aspirine voor het hart

















Al jaren geven hartdokters medicijnen. Ze behandelen vernauwingen van de kransslagader, leggen een steunhart aan, repareren aangeboren afwijkingen en doen soms zelfs een harttransplantatie.

WinOmeg3complex™ is een sterk gezuiverde 88% omega-3-ethylestersupplement van farmaceutische klasse. Deze natuurzuivere visolie is wetenschappelijk samengesteld ter bevordering van een gezonder hart, een betere gemoedsgesteldheid, gezondere gewrichten, cognitieve helderheid, verbeterde vertering en emotioneel welzijn.
Preventief U zelf voeden met gezonde voedingssuplementen en de tips die door de cardiologen worden gegeven, kan U er zelf voor zorgen dat er minder doden in de toekomst te betreuren zijn.
Een visolie van goede kwaliteit dat is de WinOmeg3complex™ kijkt U maar naar de verhouding 3,3:1 Dit is een verhouding die volgens deskundige een optimale bijdrage aan de gezondheid levert.
Visolie met de verhouding 3,3:1 kan een gezond hart bevorderen, gezonde en flexibele gewrichten ondersteunen, de cognitieve functies verbeteren, ontstekingreacties verminderen en het emotionele welzijn verbeteren en stemmingswisselingen verminderen.

Voorkomen is beter dan genezen!
Welke keuze U ook maakt, het is Uw leven.

Maar wees dankbaar dat ook in nood de cardiologen blijven vechten voor Uw leven!

Maar het mooiste geschenk voor alle cardiologen zou zijn: Als U met de dokter meedenkt dan kunnen we met elkaar de strijd tegen hart & vaatziekten winnen.”


Voor meer informatie betreffende visolie klik hier

Voor meer informatie betreffende Q10 klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten