donderdag 17 september 2009

Gezonde voeding (visolie) en Q 10 beter als dagelijks een aspirine voor het hart










Dagelijks aspirine slikkek slecht voor gezondheid.
Een Brits onderzoek meldt dat het dagelijks slikken van aspirine schadelijker is voor de gezondheid en weegt niet op tegen de voordelen die het product heeft.Er zijn veel gezonde mensen die dagelijks aspirine innemen om het risico op hartaanvallen te verkleinen maar nu is gebleken dat zij hier niet verstandig aan doen.

De directeur van de Britse Hartstichting verteld:
Jaren geleden werd juist een dagelijks gebruik van een kleine dosis aspirine aanbevolen om het risico op bloedstolsels te verminderen. De aspirine moest voorkomen dat er minder hartinfarcten en beroertes zouden zijn. Maar uit het nieuwe onderzoek blijkt een verhoogd risico op bloedingen, dat bij gezonde patiënten zwaarder kan worden gewogen dan het verminderde risico op hart- en vaatziektes.
Patiënten die al een hartinfarct of een beroerte hebben gehad, kunnen wel baat hebben bij een dagelijkse dosis aspirine om herhaling te voorkomen.

Gezonde voeding zorg goed voor je hart!
Hou je hart vast want dit zijn harde feiten.


Feiten
Jaarlijks krijgen zo´n 28.000 mensen een acuut hartinfarct. In Europa sterven elk jaar twee miljoen mensen aan hartziekten. Gemiddeld hebben 675.000 mensen een coronaire hartziekten. Dit zijn aandoeningen die worden veroorzaakt door afwijkingen in de kransslagaders (coronairaterieën). We onderscheiden een acuut hartinfarct dit zorgt voor plotseling hevige pijn in de borst die lang aanhoud. En de angina pectoris dit zorgt ervoor minder hevige pijn en kortdurende pijn op de borst. Pijn op de borst is een kenmerk van beide diagnose. De kans op overlijden aan een hartziekte is in Nederland één op drie, waardoor het de meeste jaren de meest voorkomende doodsoorzaak is. Deskundige zien preventie ook als enige manier om werkelijk iets aan het probleem te doen.

Dokters die zich met het hart bezighouden, slagen er steeds beter in hun patiënten in leven te houden. Maar nu zijn wij aan de beurt. Want we kunnen zelf het verschil maken. Tussen leven en dood.

“Te veel mensen onderschatten hun risico op een hartinfarct en nemen onvoldoende maatregelen om die te voorkomen.” Daardoor sterven er te veel mensen onnodig en vroegtijdig aan een infarct. Veel mensen denken dat het vooral een ziekte van de oude dag is. Ze denken dat het behandelbaar is, dat er een vangnet is. En dat ze zelf niets kunnen doen.”

Al jaren geven hartdokters medicijnen. Ze behandelen vernauwingen van de kransslagader, leggen een steunhart aan, repareren aangeboren afwijkingen en doen soms zelfs een harttransplantatie.

Preventief U zelf voeden met gezonde voedingssuplementen en de tips die door de cardiologen worden gegeven, kan U er zelf voor zorgen dat er minder doden in de toekomst te betreuren zijn.

Voor meer informatie betreffende visolie klik hier

Voor meer informatie betreffende Q 10 klik hier
Dit bericht wordt morgen vervolgd:
Bedankt voor U aandacht!
Met veel liefs

Monique
Ervaringsdeskundige

1 opmerking: