maandag 21 september 2009

Wilt U effect met afslanken, kies dan voor gezonde voeding











Miljoenen mensen opzoek om af te vallen
Veel mensen zijn op zoek naar een snelle oplossing voor hun overgewicht. Over de hele wereld zijn miljoenen mensen op zoek naar een manier om af te vallen. Er zijn honderden verschillende afslankproducten: drankjes, pleisters, crème, afslankthee en nog veel meer. Het lijkt er niet op dat er veel mensen door deze producten te gebruiken, daadwerkelijk van hun overgewicht afkomen. Als je om je heen kijkt, zijn er nog steeds veel te veel mensen met overgewicht. Waarom werken deze producten niet, en hoe komt dat nu?
Wanneer U op internet aan het google bent met de woorden afslanken of afvallen, vindt U verschillende websites over afslankproducten en trainingsprogramma´s met bijzondere resultaten. Er zijn producten die beloven zichtbaar resultaat te creëren binnen 2 weken, en andere producten maken U wijs dat U een slank lichaam krijgt wel binnen product Y één week. Kan dit wel? Of is dit je reinste onzin!

Zijn de effecten van supersnel afvallen blijvend?
Er zijn vele verschillende manieren om af te vallen. En als U dat graag wilt is er niets mis mee om U hier eens goed in te verdiepen. In veel gevallen moet je op repen, drankjes of shakes leven, in andere gevallen mag je zelfs bijna helemaal niets eten. Vaak zien we ook dat mensen dit maar kort vol houden, omdat ze graag ook hun behoefte hebben aan vast voedsel. Sommige van deze middelen om af te vallen beloven U dat U in twee weken al geweldige resultaten zult zien. Dit is natuurlijk heel aantrekkelijk wie wilt dit nu niet!

Ja, natuurlijk! Als U aan een dergelijk dieet begint kunt U er vrijwel zeker van zijn dat U binnen twee, drie weken inderdaad afvalt. U zult ongetwijfeld kilo´s lichter zijn, waardoor U super te vreden bent. Maar pas op, er staat U een onaangename verrassing te wachten… en dat wordt U nu eenmaal nooit verteld!

Afvallen en daarna dubbel zoveel aankomen…
Nadat U zoveel afgevallen bent komt U plotseling tot de ontdekking dat U weer aankomt. Niet alleen komt U terug op Uw oude gewicht, U wordt zelfs zwaarder! En dat is het grootste gevaar van snel afslanken. Nadat U je plateau bereikt heeft, val U niet verder meer af, en door de vele bijwerkingen van deze producten komt U zelfs weer aan. Eén van de bijwerkingen van diverse diëten waarbij U snel afvalt is, dat U weinig of niets eet waardoor U stofwisseling trager wordt. De hersenen krijgen het signaal dat er een voedselcrisis op handen is en schakelen over op de zogenaamde hongermodus. Wanneer het lichaam in deze modus is, vertraagt de stofwisseling. Wanneer je dus na je dieet weer normaal gaat eten is je lichaam nog steeds in de hongermodus. Je stofwisseling is nog traag en de calorieën die je binnenkrijgt worden dus niet verbrand maar omgezet in vet.


De kilo´s die er door de loop der jaren bij U zijn aangekomen, moeten ook de kans krijgen er op een natuurlijke manier weer af te gaan.

Afvallen begint met gezond eten en meer bewegen, in combinatie met een natuurlijk voedingssupplement BioLean II® en BioLean Free®dit zijn producten die U lichaam in balans brengen.

Deze manier van afvallen gaat op een natuurlijke manier, waardoor we vaak zien dat mensen eerst zwaarder worden. Schrik niet, dit is alleen maar goed, want U kweekt spieren, en spieren wegen nu eenmaal zwaarder dan vet. Daarna gaat U op een natuurlijke manier vet verbranden. Met als gevolg dat U de eetlust reguleert, gewichtsverlies bevordert, energie en alertheid verhoogt, de lipolyse of vetafbraak bevorderen, een betere verhouding tussen spiermassa en vetpercentage bereiken, met de juiste lichaamsbeweging, en de stofwisselingssnelheid of thermogenese versterken.

Voor meer informatie betreffende deze producten klik hier

Ik wens U veel succes, op de weg naar een gezond lichaam te creëren, of te behouden.
Ik kies daarom bewust iedere dag voor gezonde voeding, BioLeanII® en BioLean Free®

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten