donderdag 30 juli 2009

Gezonde voeding en water de oplossing tegen overgewicht

Overgewicht kost Amerikanen 147 miljard dollar
Het aantal Amerikanen dat aan overgewicht leidt, neemt nog steeds fors toe. Maar ook in Europa zien we deze trend doorzetten. Hoe komt dit toch, en wat kunnen we hier zelf tegen doen. De oplossing ligt binnen handbereik, het enige wat U zou kunnen doen is om de oplossing aan te pakken.

Verlaging ziektekosten door gezonde voeding en het drinken van water
Sinds 1998 leidde dat tot een stijging van 89 procent in uitgaven voor behandeling van aan obesitas gerelateerde ziektes zoals diabetes, hartziektes en gewrichtsontstekingen. Deze nemen bijna 10 procent van alle medische uitgaven voor hun rekening. Het gaat om ongeveer 147 miljard dollar (103 miljard euro). Als je het snel zegt, valt het misschien voor U wel mee, maar als deze trend zo door blijft zetten, kunnen straks maar weinig mensen meer de ziektekosten betalen. Daarom is het noodzakelijk dat mensen ingaan zien, dat ze iets aan hun gezondheid beter zouden kunnen gaan doen. Maar de keus ligt te allen tijde bij U zelf. Gezonde voeding zoals visolie is een natuurlijke ontstekingsremmer. Visolie kan er voor zorgen dat U een gezond hart bevorderd, gezonde en flexibele gewrichten ondersteunt, emotioneel welzijn verbeterd en stemmingswisselingen verminderen, cognitieve functies verbeteren en ontstekingsreacties verminderen.
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!

Van de meer dan 300 miljoen Amerikanen kampt meer dan 26 procent met obesitas. In Nederland heeft ongeveer 11 procent van de bevolking ernstig overgewicht. Men spreekt van obesitas wanneer iemand een body mass index (BMI) heeft van 30 of meer. Zorg dat Uw lichaam op een natuurlijke manier in balans is. Natuurlijke voeding kan U daar bij helpen. Voor meer informatie klik hier.

Vraag: Waarom weet mijn arts niets van de informatie over water?

Antwoord: Wat ik U nu verteld is nieuwe kennis. Het heeft Dr. F. Batmanghelidj meer dan twintig jaar aan onderzoek en studie gekost om deze informatie boven water te krijgen. Het is nog geen algemene kennis en het wordt nog niet op de medische faculteiten onderwezen. Artsen bevelen het drinken van vloeistoffen aan en gaan ervan uit dat iedere vloeistof die je drinkt, zich als water gedraagt. Dat is wat artsen geleerd hebben op hun medische opleidingen. Ze zijn niet goed geïnformeerd over de wezenlijke functie van water in het menselijke lichaam. Meer hierover in het boek: Water het goedkoopste medicijn voor je gezondheid, voor genezing, voor je leven! (Dit boek kunt U kopen via succesboeken hier staat aan link van aan de rechter kant van mijn blog) En als U dit fantastische boek niet zelf wilt hebben, maar wel een keer wilt lezen, kijk dan eens in de bibliotheek. Het is de moeite waard om meer kennis te bezitten over water! Verder, vloeistoffen, die cafeïne of alcohol bevatten, drogen ons uit en kunnen niet voldoen aan de behoefte van het lichaam aan water.

Winrgy de natuurlijke energie boots!
Iedereen kan wel het verschijnsel midden op de dag, het bekende middagdipje ligt op de loer. We worden moe, en vaak komt dat nadat we lunch pauze hebben gehad. We moeten weer aan de slag op ons werk, in huis, op school enz. Een natuurlijke energie drank die ervoor zorgt, dat U de middag makkelijk door komt. Het liefst zouden we even hazen slaapje doen. Tegenwoordig kunt U dit voorkomen met de Winrgy Sugar Free. Neem op tijd een glas Winrgy Sugar Free. En wede dat U weer bruist van energie.

Winrgy is een stimuleren energie- en mentaal prestatiebevorderend drankje, met een heerlijke citrussmaak boordevol vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat U scherp en sterk blijft- en optimaal kunt werken, winkelen, leren, sporten zonder moe te worden. Een betere prestatie voor U, met minder vechten tegen de vermoeidheid, maar ervaren
Winrgy Sugar Free is een lekker fris product, wat nog goed is voor Uw gezondheid ook. En dat kon ik nu net goed gebruiken. We pakken al snel een glas limonade als we dorst hebben. Ik drink tegenwoordig meer water en als ik voel dat mijn lichaam wel een stootje energie kan gebruiken neem ik een glaasje Wingry Sugar Free.

Tip:
De Winrgy Sugar Free zit in losse zakjes verpakt dus ook nog eens handig mee te nemen. Als U op U werk bent of aan het winkelen, sporten of op school zit. Als U gaat winkelen neem gerust een rust pauze met een lekkere versnapering in een eet/drink gelegenheid. Bestel dan een flesje spa blauw en een roerstaafje. Dan kunt U zelf U heerlijke energie drank bereiden. En rekenmaar dat ze vragen wat het is. Want wie wilt er nu niet boordevol bruisende energie zitten. Dat wil toch iedereen?
Wie zijn lichaam regelmatig belast, beïnvloedt niet alleen zijn energie- en spijsverteringsstofwisseling positief, maar ook zijn hormonenhuishouding en immuunsysteem.

Ik wens U een bruisend en energievol leven toe!
Liefs Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten