zaterdag 11 april 2009

Ieder mens en ieder bedrijf is bijzonder

Het is bijna Pasen.
Weer eens even de tijd, om eens dichter bij ons zelf tekomen.
Even onthaasten, en tijd voor je zelf in deze hectische wereld.
Ik wens iedereen een fijne Pasen, en rust maar eens lekker een paar daagjes uit.
Dit komt een mens ten goede, en we krijgen vaak als we tot rust komen meer inzicht in ons zelf en ons leven.

Ieder mens en ieder bedrijf is bijzonder!

Ieder mens is bijzonder. Een coachpraktijk heeft als doel een bijdrage te kunnen leveren aan uw herstel, welbevinden, ontdekken, ontwikkelen en groei van uw bijzonderheid.

Dit lukt het beste als wij in balans zijn. Wanneer er disbalans is kan zich dit uiten in vele vormen. Zowel op intellect (psyche) als lichamelijk niveau. Zoals een burn-out, onvrede op het werk en/of in privé, relatieproblemen enz.

Maar ook in nekpijn, rugklachten, vage klachten, allergieën tot zelfs aanwijsbare ziekten. Een coachpraktijk richt zich in de begeleiding op bewuste- en onbewuste processen waardoor het zelfhelend vermogen op lichamelijk en mentaal niveau wordt aangezet. Het resultaat hiervan zal zijn dat u zich gezonder gaat voelen, weer in uw kracht komt en zo de regie over uw leven weer zelf in de hand kunt en durft te nemen.

Ieder bedrijf is bijzonder. Voor het bedrijfsleven geldt: als uw individuele medewerker(ster), uw team of de organisatie onvoldoende functioneert, zal dit zichtbaar worden in de eindresultaten. Door het wegnemen van deze disbalans kan men weer het beste van zichzelf geven aan het team waarin iemand werkt, het team aan de organisatie en de organisatie aan zijn klanten. Daag je zelf als mens en organisatie uit om met ander ogen naar je zelf en de wereld te kijken. Niet van buiten opgelegd veranderen, maar transformatie van binnenuit is het doel. Centraal staat de eigenmogelijkheden, eigen verantwoording nemen en het zelfhelend vermogen van de mens.

Dit in combinatie met je zelf goed voeden, doet wonderen!

Hoe vaak zien we op de werkvloer niet, dat we in de middag al moe zijn. Waar komt dat door, soms zitten we niet lekker in ons vel, de druk op de werkvloer, werk en thuissituatie voor veel dames toch te zwaar belast. Dan kan het geen kwaad als U en Uw personeel op een gezonde manier natuurlijke voedingssupplementen tot U neemt. Ja, maar dan horen we vaak, dat was vroeger ook niet het geval en dat kunnen we ons personeel niet verplichten. Nee, natuurlijk niet. Maar de meeste mensen die gezond oud willen worden, zullen met dit nieuwe voorstel zeker blij zijn.

De wereld verandert, verandert U mee? Ieder mens en ieder bedrijf is bijzonder.

De sleutel naar gezondheid en succes zit aan de binnenkant.

Ik kan hier zelf over mee praten. Door mijn ongeluk, ben ik ook bij een coachpraktijk gekomen,door coaching en natuurlijke voedingssuppletie heb ik mijn leven terug gekregen. Dit is wat ik met heel de wereld wil delen.

Laten we zuinig op de mens en ons bedrijf zijn, want we zijn daadwerkelijk bijzonder!

Groetjes van Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten