dinsdag 14 april 2009

Door gezonde voeding is mijn stofwisseling op orde

Stofwisseling op orde

Veel meer mensen dan we beseffen, kampen met ingewand problemen. Voor omstanders vaak een verborgen kwaal, maar voor betrokkenen uitermate vervelend. Een trage of juist (te) snelle stofwisseling, brandend maagzuur, moeilijke stoelgang, het kan in bepaalde omstandigheden (visite, theaterbezoek, sportclub, zakendiner) tot ergerlijke situaties leiden. Nog afgezien van de pijn waarmee darmproblemen gepaard kunnen gaan.


Maria, had een probleem. Zei zag er altijd tegen op, om naar een verjaardag te gaan, boodschappen te gaan doen. Want als ze even weg was, moest ze al weer naar toilet.

Ze bleef steeds meer thuis, en ze liet haar man de boodschappen doen. Want ze kon haar probleem niet meer verborgen houden voor haar man. Maria had al decennia lang met de darmkwaal rond gelopen en al veel geprobeerd. Artsen, specialisten, medicatie het hielp allemaal niets.

Uiteindelijk na vele ellendige jaren, kwam Maria in contact met een product. Ze kon het bijna niet geloven, maar het werkte. Ze geloofde haar eigen ingewanden niet: geen vastzittende ontlasting, geen krampen meer, haar stofwisseling werd weer zoals het hoort.

Bij Maria is het een vast onderdeel geworden van haar dagelijkse eetpatroon.

Ze hoeft er maar één per dag in te nemen en het blijft super gaan met Maria.

Maria verteld mij dan ook:,, Normaal werkende darmen, ik had er al bijna niet meer in geloofd!”

Het lijkt voor Maria bijna een sprookje, maar gelukkig is dit de dagelijkse waarheid, dat ze zich in heel veel jaren niet zo goed gevoeld heeft.

En het mooie hiervan is, Maria gaat zelf weer boodschappen doen, op visite enz.
Maria en ik lachen wel eens hierom, zij gaat haar dagen inhalen van toen ze vroeger op toilet zat.

Rekenmaar, dat Maria dan nog veel van huis is.

Gezonde voeding het is er echt, zoekt en U zult vinden!

Bron: Bedankt Maria voor je verhaal

Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten