vrijdag 11 december 2009

Stap voor stap naar de leefwijze met gezonde voeding



Al neem je maar babystapjes dan ben je op de goede weg

De meeste mensen onder ons hebben wel een van de uitdrukking gehoord: “Iedere grote reis begint met de eerste stap!” Ik zou persoonlijk zelf deze uitdrukking iets willen aanpassen. Ik zou daarvoor in de plaats zeggen: “Elke grote reis begint met een babystapje!” Waarom dat ik dit zeg, iedere verandering die wij als mens doorvoeren, begint altijd met een eerste stap aan bewustwording.

Veel mensen maken De Grote Sprong Vooruit om dan na een aantal maanden weer te stoppen met hun nieuwe leefwijze. De bewustwording wat gezonde voeding met hun lichaam doet, is voor veel mensen mooi, maar ze vervallen snel weer in hun oude leefpatroon.

We kennen allemaal mensen in onze naaste omgeving die absoluut niet fit zijn en dan plotseling besluiten om te gaan diëten en zo snel mogelijk 20 soms 30 kilo willen kwijtraken, en weer op conditie willen komen. Ze gaan twee of sommige wel opeens vier uur naar de sportschool in de week en joggen wel 10 kilometer. Meestal duurt dit één à twee weken en dan houden veel mensen het weer voor gezien. Ze verliezen langzaam een paar kilo´s, de pijn, de verveling van het sporten slaat toe. En de vastberadenheid om 20 of 30 kilo af te vallen verdwijnt.

Tegen de derde week zullen de meeste mensen hun oude gewoonte van te veel eten, te weinig lichaamsbeweging en computeren, televisie kijken weer als van oudst doen. Reden te meer om eens het afvallen op een andere manier aan te pakken. Gezonde voeding kan U hier bij helpen. Een product wat U naast U dagelijkse maaltijden eet, het product zorgt ervoor dat U minder behoefte krijgt aan eten. Op een natuurlijke gezonde manier. Bewegen is natuurlijk altijd goed, maar laten wij het als mens niet overdrijven. Het ene mens beweegt nu eenmaal makkelijker dan de ander, maar we moeten vooral plezier beleven aan de sport die wij willen doen! Als het plezier ver te zoeken is, zijn we snel geneigd om onze vastberadenheid om slank te worden op te geven!

Met een gezond natuurlijk product komt U stapje voor stapje bij Uw eindresultaat! Weet wat U wilt, en kijk naar een product wat bij U past. Beste balans bereik je met dit product!Het geheim achter het plukken van de grootste vreugde en oogst van het leven, is te ontdekken hoe gezonde voeding ieders leven op een positieve manier kan veranderen!

Maar in de loop van de tijd ontdek je dat je hele leven zich beperkt als je niet openstaat voor nieuwe inzichten, en het leven breidt zich uit als je mee gaat in nieuwe inzichten wat op een natuurlijke manier goed is voor iedereen!

Liefs Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten