maandag 14 december 2009

Niet tellen maar gewoon gezonde voeding eten!




Niet tellen maar eten
Mensen die willen lijnen, die gaan vaak precies bijhouden wat ze eten, en alle calorieën tellen. Hierdoor wordt dat lijnen al snel een hele opgave. En vaak hebben deze mensen nog een enorm hongerig gevoel. Waardoor de meeste mensen snel weer in hun oude eetpatroon terug vallen. Volgens Wereld Kanker Onderzoek Fonds is het eigenlijk heel makkelij om met minder calorieën toch vol te zitten: Kies voor voedingsmiddelen die veel vezels en water bevatten. Zo kunt U dezelfde hoeveelheden blijven eten maar tegelijkertijd het aantal calorieën verminderen.

Een voedingspatroon dat is gebaseerd op voedsel met weinig calorieën kan ervoor zorgen dat U zich toch verzadigd voelt met minder calorieën. Als U weet hoe U caloriearme producten kunt herkennen, kunt U Uw gewicht onder controle houden zonder steeds calorieën te moeten tellen.

Natuurlijk is het super om te kijken naar calorierijke voeding. Maar ook U kunt gewoon een hoogwaardig natuurlijk voedingsupplement naast U maaltijd eten, wat er voor zorgt dat Uw lichaam in balans blijft. Een product waardoor niet alleen Uw lichaam in balans komt, maar U krijgt er ook meer energie van. Een geweldig product wat in mijn ogen veel meer gepromoot zou moeten worden. Er zijn al zoveel diëten in Nederland en nog steeds wordt de mens alleen maar dikker en dikker.
Een gezonde levensstijl, gezonde voeding, en een aanvulling naast U dagelijkse maaltijden met hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen kunnen er voor zorgen dat wij als Nederlanders weer daadwerkelijk worden hoe wij moeten zijn. Ieder mens is Uniek! We hebben dik, dikker, dikst, dun, dunner, dunst en we zijn allemaal mens. Maar een gezonde levensstijl, met een gezonde geest, en gezonde voeding kan ons dagelijks helpen om te worden wie wij daadwerkelijk zijn!

Zorg dat eten lekker en leuk blijft, dat kan alleen als U goed voor U zelf zorgt voor NU en in de TOEKOMST!

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervraringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten