vrijdag 27 november 2009

Geef je leven een nieuwe kans, met gezonde voeding




Depressie net zo dodelijk als roken
Mensen die depressief zijn, hebben evenveel kans op vroegtijdig overlijden als mensen die roken. Wetenschappers van universiteiten in Londen en in het Noorse Bergen hebben dat ontdekt, voor meer informatie klik hier

Sterftecijfers
De wetenschappers onderzochten het rookgedrag en het emotionele welzijn van zestigduizend mensen, en keken vier jaar na het onderzoek naar de sterftecijfers in de groep. Mensen met een depressie bleken net zo vaak vroeg te sterven als mensen die roken. De gegevens werden gecorrigeerd voor andere factoren die van invloed kunnen zijn op iemands gezondheid.
Geen aandacht voor hun gezondheid of negeren symptomen van ziekte

De wetenschappers weten nog niet precies hoe een depressie kan leiden tot jong overlijden. Ze willen meer onderzoek hier naar gaan verrichten. Mogelijk hebben depressieve mensen geen aandacht voor hun gezondheid, of negeren ze symptomen van een eventuele ziekte. Een deel van deze mensen die wel naar de dokter gaan, komen terug dat de gezondheidsklachten mogelijk tot deze depressie lijden, zonder verder onderzoek te doen.

Ben je een angsthaas wat een geluk, dan leef je langer
Mensen die naast een depressie ook last hebben van angsten, lopen minder risico op voortijdig overlijden. Een mogelijke oorzaak is dat angstige mensen eerder naar de dokter gaan. Artsen zouden die patiënten ook sneller onderzoeken, al was het alleen maar om ze gerust te stellen. Een beetje angst kan je dus langer doen leven, zeggen de onderzoekers.

De wetenschappers vinden dat er meer aandacht moet komen voor de gezondheid van mensen die kampen met psychische problemen, of daar in het verleden last van hebben gehad. Ook zou er bij de behandeling van de depressie meer nadruk moeten komen op de fysieke gezondheid van de patiënt.

Gezonde voeding kan er voor zorgen dat U weer van het leven gaat houden!
Gezonde voeding zorgt voor balans in de hersenen
Wist U dat een zuivere visolie er voor kan zorgen dat ook bij U het emotionele welzijn en stemmingswisselingen verminderen? En dan ook nog te bedenken dat visolie goed werkt tijdens het afvallen? Reden te meer om eens na te denken wat gezonde voeding voor Uw lichaam kan betekenen.

Een product wat ook U goed kan helpen bij depressie is <strong>Satieté® Dit product bevat een aanvullend mengsel van kruiden en aminozuren dat de gezonde regulering van de neutrotransmitter serotonine bevordert, een gezonde eetlust ondersteunt en een gezonde bloedsuikerspiegel handhaaft.

Een top product betreffende gezonde voeding,wat in mijn inziens nog veel teweinig wordt gebruikt door artsen en deskundigen. Deze gezonde voeding kan stemmingswisselingen tegengaan, het energieniveau verhogen, bloedsuikerspiegels stabiliseren, een gezond slaappatroon bevorderen en de eetlust reguleren en de onbedwingbare trek in suiker verminderen.
Geef depressie geen kans en kies bewust voor gezonde voeding
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten