donderdag 26 november 2009

Gezond de winter door met gezonde voeding





De winter is weer in aantocht. Voor veel mensen een periode waarin ze zich wat meer laten gaan met eten en drinken. Een laagje ‘winterspek’ helpt u tenslotte beter de winter door toch? In ons land is dat natuurlijk helemaal niet nodig, we leven tenslotte niet in Lapland waar het wel min 30 graden kan zijn. Het is hier gelukkig niet zo koud als in Lapland.

Maar toch heeft U in de winter vaak meer trek en meer zin in vette en calorierijke maaltijden. Hierdoor vliegen de kilootjes er weer gemakkelijk aan. Een product van gezonde voeding wat er voor zorgt dat U lichaam in balans blijft, dat kunnen wij allemaal goed gebruiken. Of U nu dik bent of niet.

Je ontkomt er helaas niet aan – het wordt tijd om eerlijke en grondige inventarisatie op te maken over Uw levensstijl.

We zien om ons heen dat we al jaren bezig zijn – hoezeer het mij ook spijt het te moeten zeggen- in Uw energiesysteem hebben zich vele onbruikbare overtuigingen en controlemechanisme vast genesteld. Waarom dat zo is, doet er niet toe. Het feit is dat het U enorm belemmerd. Ga eens kijken door een andere bril naar gezonde voeding en er zal een nieuwe weg komen, naar een gezonder leven.

Het is jammer maar helaas waar. Vaak zien we om ons heen, dat mensen weer wat aan hun lichaam gaan doen, als het voorjaar in aantocht is. De korte truitjes, rokjes, bikini, badpak en zwembroek kunnen dan weer uit de kast gehaald worden. En dan wordt het tijd om aandacht te schenken aan je lichaam. We letten weer op onze calorieën, we moeten maar weer eens gaan sporten enz.

Jammer, aandacht aan gezonde voeding kan het hele jaar door, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Een goede verzorging voor het lichaam d.m.v. gezonde voeding naast Uw dagelijkse maaltijden brengt U naar een gezonder leven! Het kost U geen uren, stress of moeilijk koken! Het is zo makkelijk dat U bijna zult denken is dit werkelijk waar! Meer energie en alertheid verhogen, gewichtsverlies bevorderen, de eetlust reguleren dit zijn een paar punten wat deze gezonde voeding voor Uw lichaam kan betekenen.

Kijk eens grondig en eerlijk naar Uw levensstijl. Herkent U zich hierin? Dat geeft helemaal niets, want hoeveel mensen zouden dit ook hebben? Ik kan U verklappen meer dan genoeg. Maar het is nog niet te laat voor een verandering in Uw levensstijl.

Iedere nieuwe dag biedt nieuwe kansen. Gezonde voeding naast Uw dagelijkse maaltijd brengt Uw lichaam in balans.
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten