woensdag 25 november 2009

Gezonde voeding de weg voordat Diabetes zich openbaard









Wie heeft er geen familielid, vriend, vriendin of bekende die diabetes is. Vele van ons hebben er al vaak over gehoord, maar gelukkig nog niet aan hun eigen lichaam ondervonden. Totdat het zich aandient, met alle gevolgen van dien.

Diabetes vormt een snel groeiend probleem dat helaas vaak wordt onderschat. De gevolgen van diabetes zijn namelijk veel ernstiger dan veel mensen denken. Mensen met diabetes krijgen vaak last van slechtziendheid, hartklachten of dementie. We noemen dit het domino-effect. Kijk maar eens op het filmpje wat diabetes met mensen kan doen klik hier



Met gezonde voeding kan U het domino effect verkleinen
Waarom kiezen we bewust niet dagelijks voor hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen naast onze maaltijd? Komt het doordat wij er niet mee opgegroeid zijn? Of dat onze huisarts hier niets over vertelt? Of misschien wel omdat de verzekeringsmaatschappijen deze onkosten voor onze gezondheid niet uitbetalen?
Genoeg redenen te verzinnen waarom wij nog niet hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen naast onze maaltijden eten. Ik heb de laatste jaren gekozen voor een gezonder leven. Ik ben me inmiddels bewust wat gezonde voeding, leefstijl en hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen voor een lichaam kunnen betekenen.

De kunst van een gezond leven is de kunst van het laten!
Toelaten- hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen
Weglaten- zomin mogelijk medicijnen eten maar bewust kiezen voor gezonde voeding
Loslaten- De angst voor de gevolgen van chronisch ziek zijn. Als U dat niet kunt dan wordt diabetes een sluipmoordenaar voor Uw lichaam.

Diep van binnen zijn we allemaal kracht, vreugde, helderheid, vervulling, liefde en gezond. Geef je leven terug in handen …….waar het hoort, Uw …..eigen handen.


Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten