vrijdag 30 oktober 2009

Templier voor de eeuwigheid, laat U voeden met gezonde voeding

Gisteren werd op een bijzondere locatie, het Witte kerkje in Baarn een nieuw boek gepresenteerd door Hans Peter Roel. Het bijzondere van deze middag was dat het eerste exemplaar van “Het witte leger, Tempelier voor de eeuwigheid” werd overhandigd aan Rudolf Guillaume de Beaujeu, Grootmeester der Tempeliers.

Het hoofdkwartier van de Tempeliers bevindt zich in de Rosslyn Chapel in Schotland. Deze kapel speelt ook een belangrijke rol in het boek: De Da Vinci code van Dan Brown. Volgens het boek “Het witte leger” bestaan in het geheim in praktisch alle landen van Europa nog Tempeliers die strijden tegen het onrecht in onze wereld.

Het was daarom ook een bijzondere middag met grote belangstelling en werd er ingegaan op het mogelijke voortbestaan van de Tempeliers na hun pauselijke banvloek in 1307. Het gedachtegoed van de Tempeliers is gelukkig nooit uitgeroeid en is altijd blijven voortbestaan.

Het boek “Het witte leger” onthult de 7 Tempelierprincipes en hoe je de mentale kracht van een Tempelier kunt ontwikkelen. De 7 Tempelierprincipes voor een sterke geest zijn:

1.Moed 2.Focus 3.Discipline 4.Verlangen 5.Geloof 6.Volharding 7.Actie nemen.
De acteur Hans peter Roel kreeg tijdens de uitreiking van het eerste boek de onderstaande spreuk op een perkament overhandigd:

Spreuk van de Tempelier:
Pas als het lichaam is gescheiden van de geest weten we wie er gelijk heeft.

Voor mij was het een bijzondere middag ik vond het fantastisch dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Mijn Moed, Focus, Discipline, Verlangen, Geloof, Volharding en Actie nemen zorgen ervoor dat ik alle mensen op de wereld, arm, rijk, blank, zwart, groot of klein iets mee wilt geven over wat gezonde voeding voor de gezondheid van de mens kan betekenen.

Natuurlijk als je niet uit kijkt wordt je verwoest door de mensen die een andere kijk hebben op de gezondheid van onze medemens. Natuurlijk is het goed dat er medicijnen zijn om mensen beter te maken, maar in deze wereld moeten we ons ook bedenken dat gezonde voeding een weg is naar een andere kijk op onze gezondheidszorg.

“Het witte leger kunt U bestellen door hier te klikken.

Ik wens ieder mens op deze aarde een gezond, en gelukkig leven toe. En lieve mensen ontdek dat elk mens een leger aan geestelijke helpers heeft. Het maakt je leven rijker en krachtiger!
Liefs Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten