maandag 26 oktober 2009

De weg naar preventie op weg met gezonde voeding!

Preventie moet de oplossing worden voor een gezond leven!
We zien om ons heen, dat er meer zorg wordt besteed aan een auto of een ander apparaat dan aan onze eigen gezondheid; en dat is een verdrietige en onbegrijpelijke zaak. Het is weerzinwekkend hoe weinig tijd er besteedt wordt aan het vitale gebied van preventieve gezondheidszorg door zowel de medische wereld als de patiënt.

Feiten
Van de 20 miljoen operaties, die jaarlijks in Amerika worden uitgevoerd, zijn er waarschijnlijk zo´n 2 miljoen niet noodzakelijk. In een wereld waarin er zo weinig aandacht besteedt wordt aan de kwaliteit van leven en aan het voorkomen van ziekten. De Bio-Nutritional Therapy (gezonde voeding) en de toekomstige ontwikkelingen van deze theorie ongetwijfeld een belangrijke rol in de toekomst gaan spelen.

Ondanks dat onze voeding beter wordt, het milieu wordt aangepakt en alle vooruitgangen die er zijn komt er tegenwoordig meer kanker voor dan ooit tevoren, meer degeneratieve ziekten dan ooit, meer hartkwalen, meer alcoholisme, meer medicijnverslavingen, meer impotentie en andere seksuele problemen, en meer ziekten die gerelateerd is aan stress.

De medicijnindustrie maakt overuren om aan de behoeften van onze fysiek en mentaal zieke maatschappij te kunnen voldoen. We zien om ons heen dat er meer instituten zijn voor geestelijke gezondheidszorg dan ooit tevoren, en onze maatschappij heeft nog nooit zoveel stress veroorzaakt. We zien meer echtscheidingen en zijn over alles beter geïnformeerd dan ooit te voren. Ongelooflijk dat het toch gigantisch mis gaat in onze maatschappij.

We leven langer – wat op zich in deze maatschappij een hele prestatie is – maar we lijden meer.
Kies daadwerkelijk voor gezond leven! Kies voor gezonde voeding!
Klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten