woensdag 28 oktober 2009

Gezonde voeding / de pil de oplossing bij menstruatiepijn


Wist U dat naar schatting 4 van de 5 vrouwen elke maand last hebben van: buikkrampen tijdens de menstruatie. Vaak zien we dat bij deze vrouwen pijnstillers, een warme kruik of ontspanningsoefeningen voor wat verlichting zorgen. Nu schijnt er een pil in de maak te zijn die definitief een einde maakt aan menstruatiepijn. Weer een medicijn wat niet nodig is, gezonde voeding kan de oplossing ook voor U zijn tijdens deze ongemakkelijke dagen.

Informatie over de nieuwe pil
Volgens de wetenschappers uit Southampton die de pil hebben ontwikkeld, is de pil zo bijzonder, omdat het – in tegenstelling tot de reeds bestaande middelen – de oorzaak van buikkrampen aanpakt in plaats van de symptomen. De ontwikkeling van de pil bevindt zich nu in de tweede (van de in totaal 4) testfase. Momenteel testen 128 Britse en Amerikaanse vrouwen tussen de 18 en 35 jaar de pil. Zij krijgen het geneesmiddel gedurende 6 dagen van hun menstruele cyclus. Als uit de testen blijkt dat de pil werkt, dan zou hij over ongeveer 4 jaar verkrijgbaar kunnen zijn.

Gezonde voeding een nieuwe kijk bij menstruatiepijn
Het steeds veranderde vrouwenlichaam heeft bijzondere aandacht –voeding nodig, en daar hebben de meeste vrouwen niet gelijk erg in. Menstruatie en de bijbehorende symptomen zijn voor 4 van de 5 vrouwen elke keer weer ingrijpend en lastig. Na enkele decennia volgt dan langzaam maar zeker de soms lang aanhoudende periode van overgang. Ook deze fase gaat gepaard met klachten. Gezonde voeding Feminine® kan ook voor U de oplossing zijn.

Feminine® helpt bij het in stand houden van gezonde botten, de schommelingen in oestrogeen en testosteron verminderen die tot PMS-symptomen kunnen leiden, PMS-symtomen zoals lichtgeraaktheid, depressiviteit, hoofdpijn, rugpijn en menstruatiekramp verminderen en in de overgang zorgt het voor minder opvliegers. Reden te meer om eens na te denken wat gezonde voeding voor Uw vrouwenlichaam kan betekenen.

Voor meer informatie klik hier

“Je hoeft geen ander mens te worden, om dingen anders aan te pakken!”
Informeert U zich over de voordelen van gezonde voeding, en maak een keuze die bij U levensvisie past!

Veel Liefs
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten