vrijdag 4 september 2009

Gezonde voeding kan Uw levensverwachting verhogen

Levensverwachting korter door epidemie van diabetes
Moe en nog eens moe door al dat zoete eten!
We krijgen toch juist energie van suiker? Of toch niet, worden we met elkaar ziek van al die suiker?

Het jaar van 2025 zal het jaar van de waarheid
Gezondheidsexperts waarschuwen dat in 2025 voor het eerst mensen van de komende generatie sneller zullen sterven dan wat nu het geval is. Tegen 2025 zal het aantal diabetespatiënten toenemen met een kwart. U moet er toch ook niet aan denken dat U Uw zoon/dochter overleefd? Dat Uw kind lijdt aan suikerziekte met alle gevolgen van dien?

Lagere levensverwachting door stijging van mensen met diabetes.
In bepaalde werelddelen als Amerika neemt diabetes epidemische vormen aan. "De levensverwachting zal bij de volgende generatie dalen, onze kinderen zullen dus minder oud worden dan wij. Dat is nog nooit eerder gebeurd. De grote verantwoordelijke is de stijging van het aantal mensen met diabetes", aldus een onderzoeker op het Werelddiabetescongres in New Orleans.

VS, België, Nederland allemaal kampen zij met het zelfde probleem
In 2000 waren er wereldwijd 177 miljoen mensen met suikerziekte, dit zijn cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie maar deze organisatie voorspelt dat tegen 2030 dit ongeveer zal verdubbelen tot 366 miljoen. Daarnaast is er een sterk verband met obesitas, want in gebieden waar het meeste mensen overgewicht hebben, zijn het meeste patiënten. Reden te meer om met elkaar preventief voor ons lichaam te gaan zorgen. De bevolking in de VS loopt het meeste risico, daar nam het aantal volwassenen met de ziekte de laatste tien jaar gemiddeld 90 procent toe. België is ook een risicogebied, momenteel kampt ongeveer 8 procent van de volwassenen met de ziekte. Het onrustwekkende is dat velen niet op de hoogte zijn van hun aandoening. Tegen 2025 zou dat al naar 10 procent gestegen zijn. De voorspellingen voor Nederland zijn dat het aantal patiënten stijgt met 80 procent in 2025. Dus als we snel rekenen haalt Nederland de VS in, als we niet met elkaar uitkijken naar gezonde voeding.

Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Businesshealthservice zet producten op de markt van hoogwaardige kwaliteit. Mijn leven is hierdoor drastisch veranderd. Ik ben mezelf gaan verdiepen in mensen, voeding en hun leefpatronen. Businesshealthservice heeft de oplossing voor iedereen. Voor meer informatie klik hier:Gezonde voeding en het veranderen van Uw leefpatroon is de basis voor een gezond en gelukkig leven.

Gevaarlijk
Diabetes is allesbehalve een onschuldige ziekte.
Het alleen al niet goed voor Uw mentale gezondheid, diabetes verhoogt namelijk de kans op een depressie. Ook depressieve mensen lopen meer kans op suikerziekte. Dit komt omdat ze minder bewegen, meer eten of verdikken door de medicatie. Alleen in Nederland telt men al 900.000 depressieve mensen. Het verdubbelt je risico om vroeger te sterven dan gezonde leeftijdsgenoten. Patiënten lopen vooral risico op hart- en vaatziekten. In 2007 stierven wereldwijd ongeveer 3,8 miljoen mensen aan de gevolgen van de aandoening. In de komende tien jaar zou dat volgens de voorspellingen nog met 50 tot 80 procent zou toenemen. Reden te meer om preventief voor ons lichaam te gaan zorgen.

Maar als onze samenleving verlangt naar gezonde mensen laten we met elkaar de mensen dan wegwijs maken in de wereld van optimale gezondheid.

Producten die voor mijn leven van levensbelang zijn, en waar ik super resultaten mee bereikt heeft, haal ik bij Businesshealthservice.
Businesshealthervice wijst U de weg naar optimale gezondheid.
Voor meer informatie klik hier:

Als we mensen willen behoeden voor ziektes, leer hem/haar dan wegwijs te maken in de wereld van preventieve gezondheid, waardoor hem/haar weerstand verhoogd!
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten