woensdag 2 september 2009

Gezondheidsraad besluit niet tot algehele vaccinatie, gezonde voeding het alternatief tegen Mexicaanse Griep!



Peiling van Maurice de Hond in opdracht van het ANP
De meeste Nederlanders nemen geen bijzondere maatregelen om besmetting met Mexicaanse griep te voorkomen. Dat blijkt afgelopen zondag uit een peiling van Maurice de Hond in opdracht van het ANP.

86 procent van ondervraagde nemen geen maatregelen
Na ondervraging bleek dat 86 procent echter helemaal geen maatregelen nemen tegen de Mexicaanse Griep.

Nederlander hoeft geen mondkapje
Slechts 1 procent van de ondervraagden heeft een mondkapje aangeschaft, 8 procent antwoordde minder naar plekken te gaan waar veel mensen komen en 3 procent heeft een griepprik gehaald.
De 74 procent van de ondervraagde denken dat Nieuwe Influenza A niet meer levens zal eisen dan 'gewone' griep, 16 procent denkt dat het dodental wel hoger zal uitvallen en 11 procent weet het niet of gaf geen antwoord.

Visie van deskundige is uiteenlopend
Schattingen van deskundigen lopen sterk uiteen als het gaat om de Mexicaanse griep. Het griepvirus verloopt tot dusver mild, maar er zullen naar verwachting wel meer mensen ziek worden dan door een normaal griepvirus. Gevreesd wordt dat het aantal sterfgevallen daarom hoger zou kunnen uitvallen als bij een normaal griepvirus.

Gratis injectie voor mensen uit de risicogroepen
Een op de vijf ondervraagden uit het onderzoek wil zich in ieder geval laten inenten, 14 procent doet dit alleen als de overheid de kosten dekt. Minister Ab Klink (Volksgezondheid) heeft maandag op advies van de gezondheidsraad besloten niet tot algehele vaccinatie over te gaan. Vijf tot zes miljoen mensen die in de risicogroepen vallen of vanwege werk in de gezondheidszorg veel met zieken in aanraking komen, kunnen wel een gratis injectie krijgen. Of anderen die zich laten vaccineren dit ook vergoed krijgen, heeft het kabinet nog niet besloten. Volgens 55 procent van de ondervraagden zou de overheid de griepprik voor iedereen moeten betalen, 39 procent is het daar niet mee eens. Zorg goed voor Uw lichaam U bent het waard! Kom zelf in actie als Uw gezondheid U lief is.

Gezonde voeding de oplossing voor een optimale weerstand tegen de Mexicaanse Griep!
Uw lichaam heeft een optimale weerstand wanneer het dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. We verschillen echter op veel manieren van elkaar, ook wat onze behoefte aan vitamines betreft. Om ervoor te zorgen dat u precies de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt, is het belangrijk om van een hoogwaardige kwaliteit een voedingssupplement te gebruiken. Phyto-Vite is een hoogwaardig voedingssupplement wat een krachtige bundeling van alle bekende antioxidanten bezit, geeft daarom de beste ondersteuning van uw weerstand.
Een product wat U beter maar altijd kunt innemen, naast U dagelijkse voeding om Uw weerstand in balans te houden.

Een nieuwe generatie celtherapie kan er voor zorgen dat U extra goed beschermd bent tegen de Mexicaanse Griep.
Het tweede hoogwaardige voedingssupplement waar al tientallen jaren onderzoek naar is gedaan is het product van de Dr. Peter Stephan lijn. Protector® is een product wat door de gespecialiseerde arts, lid van onder meer de New York Academy of Science is ontwikkeld. Dr. Peter Stephan ontwikkelde een nieuwe generatie celtherapie. Wat vroeger in klinieken als orgaanheilzame injectie werd toegediend, is nu verkrijgbaar als voedingssupplement.

Protector® is Werken aan Uw weerstand
Gezond leven is een samenspel van factoren die we veelal zelf kunnen sturen. Ontspanning, goede voeding, voldoende slaap en lichamelijke beweging zijn de bekendste factoren die wij kennen. Naast een matig uiterst laag gebruik van alcoholhoudende dranken, vermijden van verzadigde vetconsumptie en niet roken. Al deze factoren komen ten goede aan het peil van Uw weerstand tegen ziektes en kwalen. Protector® heeft bij wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het zorgt voor een goede weerstand, er voor zorgt dat het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel wordt ondersteund, en ingrediĆ«nten helpen tientallen belangrijke voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid en werking van hart en bloedvaten.

Voor meer informatie over Protector® klik hier
Zorg goed voor Uw afweermechanisme, en laat de Mexicaanse Griep buiten Uw deur.
Ieder lichaam kan nu met de Mexicaanse Griep inzicht extra weerstand gebruiken!
Veel liefs
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten