maandag 31 augustus 2009

Gezonde voeding de oplossing voor pijnlijke gewrichten




Gewrichten zijn belangrijk voor het behoud van Uw bewegingsvrijheid.
Uw gewrichten vormen de verbinding tussen Uw botten, deze zorgen ervoor dat al Uw bewegingen soepel verlopen. Maar dit gaat niet vanzelf. Daarom is preventief onderhoud van Uw gewrichten aan te raden. Veel mensen hebben weleens last van hun gewrichten. De kans op pijnlijke gewrichten wordt groter naar mate u ouder wordt. Na ons 35ste levensjaar wordt er namelijk meer botweefsel door ons lichaam afgebroken dan er wordt opgebouwd. Bij vrouwen verloopt deze afbraak na de menopauze nog sneller. Daarom is het van belang uw botmassa te behouden. Dit kunt u bereiken door voldoende calcium en vitamine D binnen te krijgen.

Flexibel kraakbeen is nodig om soepel te bewegen
Gewrichten zijn belangrijk voor het behoud van uw bewegingsvrijheid. Uw gewrichten vormen de verbinding tussen uw botten, zij laten al uw bewegingen soepel verlopen. Maar dit gaat niet vanzelf. Hier speelt het kraakbeen een belangrijke rol bij. Het kraakbeen vangt de druk op uw gewrichten op, wat werkt als een soort beschermlaag tussen bot en gewricht. Om soepel te kunnen blijven bewegen zijn flexibel kraakbeen en soepele gewrichten dus ook van belang.

Oorzaken van pijnlijke gewrichten
Gewrichtsklachten worden over het algemeen veroorzaakt door een combinatie van verschillende factoren. Een verminderde aanmaak van glucosamine zorgt ervoor dat gewrichten zwakker zijn en minder soepel bewegen. Flexibility® en Sure2Endure zijn producten die een goede ondersteuning kunnen zijn bij pijnlijke gewrichten. Hierdoor slijten de gewrichten sneller bij overbelasting en duurt het herstel hiervan langer. Ook kunnen ontstekingen voor schade aan gewrichten zorgen. Dit zorgt voor pijnlijke gewrichten.

Versterken van Uw immuunsysteem
Door het immuunsysteem te versterken, kunnen deze klachten verminderen. Het immuunsysteem kunt u versterken door Phyto-vite® te gebruiken. Een voedingssupplement van hoge kwaliteit dat gechelateerde mineralen en vitamines en een scala aan antioxidanten bevat. Gezonde voeding is de basis voor een gezond immuunsysteem.

Overgewicht veroorzaakt pijnlijke gewrichten
Pijnlijke gewrichten door overgewicht komt ook dikwijls voor. Uw gewicht wordt gedragen door uw botten en gewrichten. Als mensen een bepaald gewicht bereiken kan dit voor teveel druk op het kraakbeen zorgen. Een signaal van het lichaam dat het gewicht moet verliezen. Voorkomen van overgewicht is beter dan genezen. Dus zorg dat U, Uw juiste gewicht behaalt en behoud.

Jicht ook een veroorzaker van pijnlijke gewrichten. Hierbij zet een teveel aan urinezuur zich vast in de gewrichten. Verschijnselen die hierop duiden zijn gewrichtspijn en ontstekingen. WinOmeg3complex™ is een sterk gezuiverde 88% omega-3-ethylestersupplement van farmaceutische klasse. Deze natuurzuivere visolie is wetenschappelijk samengesteld ter bevordering van gezondere gewrichten, cognitieve helderheid, een gezonder hart een betere gemoedsgesteldheid, en verbeterde vertering en emotioneel welzijn. Na mijn ongeluk heb ik heel veel baat gehad met deze visolie. Het heeft mijn leven een nieuwe kans gegeven. Daarbij nog te weten dat visolie een natuurlijke ontstekingsremmer is. Waar doktoren stopte bij mijn diagnose gaf een extra dosis van deze visolie mijn nieuw leven! Het ontstaan van jicht komt door aanwezigheid van urinezuur in het lichaam, dit is een product dat vrijkomt bij de verbranding van sommige eiwitten. Het gehalte aan urinezuur kan afnemen door een dieet te volgen waarbij men vooral veel water drinkt. Warmte en beweging hebben ook een positieve invloed op jicht. Geef U lichaam iedere dag extra visolie Uw lichaam zal U dankbaar zijn!

Sure2Endure™ tegen pijnlijke gewrichten
Om uw kraakbeen gezond te houden heeft het lichaam glucosamine nodig. Glucosamine is een stof die door het lichaam uit voedingsstoffen wordt opgebouwd, het houdt de gewrichten soepel en sterk. Daarnaast speelt glucosamine een rol bij de aanmaak en opbouw van kraakbeen. Bij het ouder worden neemt de aanmaak van glucosamine in het lichaam af. Bij verminderde aanmaak van glucosamine is de kans op het ontstaan van pijnlijke gewrichten een stuk groter. Glucosamine gaat op deze manier de strijd aan tegen pijnlijke gewrichten.

Bij een tekort aan glucosamine in combinatie met verminderd herstel bij overbelasting kan een voedingssupplement uitkomst bieden. Aangezien weefselstress en –beschadiging vaak het resultaat zijn van overbelasting is het belangrijk dat het bindweefsel intact blijft en goed herstelt. Om gewrichten tijdens oefeningen te beschermen en gezond bindweefsel te garanderen, is glucosamine een essentieel ingrediënt van Sure2Endure. Behalve glucosamine zijn aan Sure2Endure de natuurlijke ontstekkingsremmende stoffen bromelaïne en boswellia toegevoegd, teneinde de gezondheid van gewrichten en weke delen te ondersteunen. Door deze complete samenstelling houdt u uw gewrichten en spieren soepel! Voor meer informatie over Sure2Endure klik hier

Ik wens U een gezond bewegingsvrije toekomst toe!
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten