vrijdag 3 juli 2009

Het is bijna vakantie tijd, denk aan Uw gezonde voeding en Uw zonnebrandcrème

Nog een paar weken werken en dan begint voor vele weer de vakantie waar ze zo lang naar uitgekeken hebben en sommige gaan misschien dit weekend al wel op vakantie. Heel het jaar door hard gewerkt, en nu is het dan bijna eindelijk zo ver. De meeste onder ons gaan naar warme oorden, om eens lekker te luieren op het strand, en hopelijk krijgen ze van de zon nog een mooi leuk huid tintje mee naar huis.

Zorg dat U je huid op tijd insmeert
Veel mensen gaan zich pas insmeren met zonnebrandcrème als ze in de zon aan het bakken zijn, en sommige mensen smeren zich pas in als ze echt rood beginnen te worden, of als ze voelen dat hun huid begint te branden. Vaak is het leed niet te overzien, en slapen ze weer nachten slecht, en hebben de mensen later spijt. Was ik maar eerder uit de zon gegaan, waarom heb ik geen parasol mee genomen. Probeer de zon te vermijden op het moment dat de zon het felst is, namelijk tussen 12.00 en 15.00 uur. Smeer U in voordat U in de zon bent. Dan weet U dat U het niet meer kan vergeten. Zeker wanneer U niet moet vergeten Uw huid in te smeren is als het waait, wanneer je al bruin bent, wanneer het bewolkt is ( wolken houden uv-straling niet tegen) en vóór en na het zwemmen.

Een gezonde huid begint met gezonde voeding
Eigenlijk start het behoud van een gezonde huid bij een goede voorbereiding voor de zomer. Het is zo dat U heel het jaar door goed voor U huid moet zorgen. Uw huid is Uw grootste orgaan. Het heeft geen zin om zonnecentra op te gaan zoeken, dit geeft U geen extra bescherming tegen de zon. Wat wel werkt is op Uw voeding letten. Voedingsmiddelen tijk aan bètacaroteen en lycopeen als tomaten, wortelen en abrikozen helpen de veroudering van de huid tegen te gaan.

Leuk om te weten over Uw huid:
In Uw huid zit 72 kilometer aan zenuwen.
De dikte van de huid varieert van 0,5 millimeter in de vagina tot 6 millimeter op de voetzolen.
De maximumsnelheid dat een erotische prikkeling van je huid naar je hersenen reist, is geklokt op 251 kilometer per uur.
Het meeste stofdeeltjes in je huis zijn dode huidcellen.
In één vierkante centimeter van de rug van je hand zitten bijna drie meter bloedvaten, 30 haar follikels, 300 zweetklieren, 9000 zenuwuiteinden en meer dan 700 sensoren om onder andere druk, koude en warmte waar te nemen.

Als U deze huidweetjes weet, is het verstandig om heel het jaar goed voor Uw huid te zorgen. Extra voedingsstoffen voor de huid kan Uw huid zeer zeker gebruiken. Elasticity® bevat een wetenschappelijk uitgebalanceerd mengsel van specifieke aminozuren en voedingsstoffen waarvan is vastgesteld dat ze belangrijk zijn voor de spanning en structuur van de huid. Wat zeer zeker ook goed voor U huid is, is Omeg3complex, CoQ10 en Biolean en natuurlijk goede huidverzorgingsproducten.

Over al deze producten kunt U meer informatie lezen op:
http://www.gezondheidsplein-monique.nl/

Ik wens U een bijzonder goede vakantie toe, rust lekker uit, geniet van de zon, maar maak vooral veel plezier.
“Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”
Goede reis en een behouden thuiskomst
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten