vrijdag 10 juli 2009

Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen

De juiste visolie voor volwassenen en kinderen
Slechte cholesterol verlagen met WinOmeg3complex™


Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zoals voldoende lichaamsbeweging, een evenwichtig levensritme vormen ongetwijfeld de belangrijkste voorwaarden om iets aan Uw cholesterolgehalte te doen. Wilt U in de toekomst een medicijn of kiest U net als Kees preventief voor een gezonde levensstijl en een wetenschappelijke natuurzuivere visolie. Dit is gezonde voeding, wat er voor kan zorgen dat Uw kwaliteit van leven prettiger wordt.

Getuigenis van Kees, 45 jaar. Ik neem nu al twee jaar medische geneesmiddelen tegen een te hoge cholesterol, maar mijn arts heeft me uitgelegd dat ik meer moet doen om mijn cholesterol gehalte op peil te houden. Ik eet veel minder vlees met saus en minder gefrituurde bereidingen. En tegenwoordig eet ik bij mijn ontbijt en avond eten 1 visolie capsule. En het resultaat is verbluffend na een aantal weken. Ik raad dit zeker iedereen aan.

Voedingstips om je cholesterolgehalte op peil te houden.
Eet volop plantaardige producten: Deze producten helpen om de aanvoer van vetstoffen onder controle te houden, en ze zorgen voor oplosbare vezels, mineralen, vitamines en … kleur op je bord!Eet voldoende groenten en fruit op een dag.

Meer volkorengranen: Probeer zo vaak mogelijk volkoren- , meergranenbrood, bruine of volkorenrijst te eten in plaats van uitsluitend geraffineerde graanproducten zoals wit brood, wit meel enz..

Sorteer de vetten: Geef de voorkeur aan plantaardige oliën en vetstoffen, vervang vet vlees door mager vlees, vis en gevogelte. De bereidingswijze van deze producten in zo min mogelijk vet.

Minder vet: Eet minder vetrijke voedingswaren, vooral dan diegene die rijk zijn aan verzadigde vetzuren (Deze zitten vooral in vette voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong) zoals kaas, boter, room gefrituurde bereidingswijze, vet vlees en sauzen.

Verbruik energie: Lichaamsbeweging helpt je om je energiebalans in evenwicht te houden en zorgt voor tal van andere weldadige effecten voor de gezondheid.

En natuurlijk eet niet meer dan nodig is, want anders slaat het toch alleen maar om in vet in Uw lichaam.
Een nog groter effect voor Uw optimale gezondheid kan worden bereikt met WinOmeg3complex™.

Deze visolie is ook een super product om Uw bloeddruk te verlagen. Maar met visolie moet U weer letten op de EPA: DHA verhouding. Die verhouding moet zijn 3,3:1. Dit is de verhouding die volgens deskundigen een optimale bijdrage aan de gezondheid levert. De WinOmeg3complex™ voldoet aan deze norm.

Schrikbarend om te lezen, maar het zijn de Hart feiten!
•Een gezonde man van 35 jaar met een normale bloeddruk heeft een levensverwachting van 76 jaar. Dezelfde man met een hoge bloeddruk heeft een levensverwachting van 60 jaar als hij er niets aan doet.
•Een gezonde bloeddruk is een van de belangrijkste vereisten voor een goede gezondheid.
•Het duurt ongeveer 20 seconden voordat het bloed door het hele systeem van bloedvaten is gepompt.
•Alle bloedvaten van één mens achter elkaar gelegd hebben een lengte van 100.000 km, 2,5 keer de omtrek van de aarde.
•Hoge bloeddruk is volgens de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO), met 2,4 miljoen doden per jaar, het grootste risico om te overlijden in Europa.
• De hoge bloeddruk is zo krachtig dat zij een kolom van 1 meter bloed omhoog kan houden.

Blijf waakzaam, want U hebt meer één lichaam
Voor meer informatie over deze visolie kijkt U dan eens op:

http://www.gezonde-voeding-kinderen.nl/visolie/

Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten