donderdag 9 juli 2009

Psoriasis verdwenen mede door gezonde voeding

Jaren heeft Chantal hinder ondervonden van Psoriasis. Ze had al veel huidspecialisten bezocht, maar niets mocht echt baten. Totdat ze een vriendin tegen kwam, en die vertelde dat ze beter maar eens natuurlijke voedingssupplementen kon gaan eten. En dat ze dan waarschijnlijk wel voor een groot deel van haar psoriasis af zou komen. Chantal zag er in eerste instantie niet veel in, omdat ze al zoveel door de jaren heen geprobeerd had. Ook vertelde haar vriendin dat ze eens goed naar zichzelf moest kijken, hoe Chantal in het leven staat. Dat was een harde klap van haar vriendin, maar Chantal wist ook dat haar vriendin het beste met haar voor heeft. En anders vond haar vriendin dat ze maar eens op moest houden met dat zeuren en klagen de laatste tijd, als Chantal dan toch niets wilt veranderen.

De angst voor het onbekende
Dit was voor Chantal best even schrikken. Ze is getrouwd, twee schatten van kinderen ze woont in een leuk huis, leuke buurt, mooie tuin en haar man heeft een goed salaris wat wil je nog meer. Ja, zei haar vriendin dat is waar en prachtig, maar ik ben er door de loop van tijd achter gekomen dat je angst voor je eigen gevoelens en krachten steeds groter worden, want je blijft ze maar onderdrukken. Chantal daar heb jij echt hulp bij nodig. Jij bent veel te veel met mensen, dingen en de maatschappij waarin je leeft mee bezig, als daadwerkelijk eens te kijken, wat wil Chantal nu echt. Chantal je bent amper afgestemd op je eigen wortels. Er moet voor jou iets dringend veranderen Chantal, je kunt niet alle lasten van heel de maatschappij meer dragen, je bent de strijd aan het opgeven.

De beslissing die er voor zorgde dat Chantal haar psoriasis verdween
Chantal ging eerst naar een psychologische coach. Daar heeft ze geleerd om eens echt te kijken en te leren wat wil Chantal nu echt zelf. Chantal moest weer meester worden over haar eigen lichaam. Daarnaast ging Chantal vier natuurlijke voedingssuplementen eten waaronder Phyto-Vite®, Elasticity®, Omeg3complex™ en BioLean II®. Eerst werd haar probleem erger, want door de BioLeanII® kwamen alle afvalstoffen naar buiten via haar huid. Maar Chantal zette door en na enkele weken, zag je haar Psoriasis langzaam aan verdwijnen. Zo zie je maar, gezonde voeding is een belangrijke bijdrage aan een gezond en gelukkig leven. En Chantal die voelde zich weer lekker in haar lichaam zitten, zowel geestelijk als lichamelijk. Het is tenslotte niet leuk, als mensen je iedere dag op straat nakijken omdat je psoriasis heeft.

Door vertrouwen en doorzettingsvermogen om dingen in haar leven te veranderen is bij Chantal haar psoriasis verdwenen.

Als U het probleem in de wortel aanpakt, zal er daadwerkelijk een verandering plaatsvinden.
Met vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten