maandag 22 juni 2009

Ruim 800.000 Nederlandse mannen kampen met erectieproblemen los dit op door gezonde voeding

Als je deze gegevens in de krant leest is het schrikbarend dat er zoveel Nederlandse mannen kampen met erectieproblemen. Erectieproblemen praat erover, doorbreek het taboe hiervan. Een gezond seksleven doet wonderen. Als man hoef je echt niet gelijk te denken ik moet medicijnen hebben, want een gezond leefpatroon, en een aanvulling op Uw voeding kan het probleem verhelpen.

Energie en Liefde
Haal meer energie uit de buik. Zijn wij in de westerse wereld vooral gericht op de fysieke benadering van ons lichaam, in het oosten gaat men meer uit van een emotioneel bewustzijn. Daarin spelen de zogenoemde chakra´s een rol. Deze zijn gekoppeld aan levensgebieden die met elkaar in balans moeten zijn. Belangrijke chakra is het hart met de daar omheen liggende organen als longen, maar ok de buik en het darmstelsel vallen volgens deze oeroude theorie onder de belangrijke chakra´s. Lovepil™ zorgt voor een betere doorbloeding in de onderbuik, het centrum van onze energie. Dit product is zowel voor de man als de vrouw. Lovepil™ kan de seksuele vitaliteit en het libido verbeteren, en de algemene gezondheid ondersteunen en energieniveau verhogen.

Voor de man is er Masculine®
Waren prostaatproblemen tot enkele decennia terug slechts voorbehouden aan mannen van tachtig jaar en ouder, die leeftijd is inmiddels `teruggebracht´tot veertig-plus. Hier ligt ook dus een duidelijke relatie met voeding en (daarin nu missende of in veel lagere dosering voorkomende) elementaire bestanddelen. Het bevat een speciaal mengsel van voedingsstoffen met mineralen, vitamines, kruiden en aminozuren waarvan is aangetoond dat ze essentieel zijn voor gezonde mannelijke voortplantingsorganen.

Zink is zeer belangrijk voor de man
Zink, een essentieel ingrediĆ«nt van Masculine®, is belangrijk voor de handhaving van een gezond testosterongehalte. Adequate zinkniveaus zijn essentieel voor de ondersteuning van de gezondheid van de mannelijke geslachtsorganen, verhoogde seksuele belangstelling, emotionele stabiliteit, mentale alertheid en een gezonde uitgebalanceerde eetlust. Bij veel mannen volgde op een zinksupplementatie een verhoogd spermagetal en plasmatestosteron.

Wat kan het product nog meer betekenen voor de man?
Het libido bevorderen, voor totale gezondheid van het mannelijke voortplantingssysteem zorgen, het spermagetal en het plasmatestosterongehalte verhogen, verhoogde mentale en seksuele energie en ondersteuning van zich algemeen goed voelen waardoor de seksuele prestaties verbeteren.

Zo zie je maar weer, door gezonde voeding kan je veel problemen voorkomen. Ook erectieproblemen, natuurlijk praten we er liever niet over, maar als U geen goed seksleven heeft, dan zie je vaak dit toch terug in U relatie´s met anderen. Een mens heeft drijfveren nodig in zijn leven. De eerste drijfveer is de drang om als zichzelf te bestaan. Het is de inspanning om voort te bestaan als individu, om een individu te zijn, en om voor zichzelf gedurende een zo lang mogelijke periode het hoogste niveau van voortbestaan te bereiken. De tweede drijfveer is de drang tot bestaan in de vorm van een toekomstige generatie. Deze drijfveer bestaat uit twee delen. De eerste is seks, en de tweede is het gezin daarbij inbegrepen het opvoeden van kinderen.

Lieve mensen als we dit nu weten, laten we dan met elkaar het taboe doorbreken van erectieproblemen. We willen allemaal een goed bestaan en daar hoort nu eenmaal een goed seksleven bij. Maar dan moeten we als we nog gezond zijn, al beter voor ons lichaam gaan zorgen. Want we willen toch allemaal gezond en gelukkig oud worden?

“Als we met elkaar de tijd en de moeite die we besteden aan het zoeken naar de zin van gezond leven, zal dat zeker vruchten afwerpen wanneer zich onaangename dingen zoals erectieproblemen aandienen. Maar ten einde die vruchten te plukken, moeten we beginnen met onze zoektocht naar de zin van gezond leven wanneer alles nog goed gaat!”

Een laatste kreet, of U nu jong of oud bent, lees het en doe er iets mee! Want U heeft voor een groot deel Uw gezondheid zelf in de hand!

Ervaring vindt men niet door te lezen of over een bepaald onderwerp te spreken.
Ervaring kun je niet bespreken…. Ervaring moet men ondergaan.
Wonderen bestaan niet! Of toch wel als we ze willen zien, en er iets voor willen doen!

Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

1 opmerking: