maandag 8 juni 2009

Maak Carrière maar let op Uw voeding

Carrière maken brengt gezondheid in gevaar

Conclusie goed jezelf voeden met gezonde voeding

Promotie

Promotie maken verhoogt het stressniveau met 10% en dat komt vooral door de hogere werkdruk, grotere verantwoordelijkheid en minder vrije tijd.

De wetenschappers van de University of Warwick analyseerde 1000 promoties tussen 1991en 2005. Ze wisten dat werknemers in hogere posities over het algemeen gezonder zijn en dachten eigenlijk dat hun onderzoek dat zou bevestigen.
Maar helaas, dat bleek niet zo te zijn. `Promotie maken op je werk is niet zo geweldig als veel mensen denken`, zegt onderzoeker Chris Boyce in de Daily Mail.

Volgens Chris Boyce toont hun onderzoek aan dat de psychische gezondheid van managers verslechtert nadat ze promotie hebben gemaakt.
Dat mensen in hoge posities zichzelf gezonder voelen, hoeft dus niet per se met hun werk te maken te hebben. De resultaten suggereren dat er andere bepalende factoren zijn, want we hebben geen enkel positief effect op de psychische gezondheid gevonden´.

Promoties maken mensen meer gestrest en dat betekent volgens de wetenschappers dat ze eigenlijk helemaal niet goed voor je gezondheid zijn.
Bron: Gezondheidsnieuws

Voeding
Door deze informatie komen we erachter dat we beter voor ons zelf zouden kunnen zorgen. Ons lichaam in een stress situatie vraagt meer energie, en energie kost vitaminen en mineralen. En als we dit nu weten kunnen we beter maar in actie komen.
Actie is reactie, en dat is wat ons lichaam wil.

Wij willen die drukke baan, promotie, maar we hebben maar een lichaam. Daarom kunnen we maar beter zuinig zijn op ons lichaam.

Een gezonde toekomst begint bij nadenken over onze levensstijl!
Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de voedingswaarde van ons fruit, en groenten.
Als we jaren voedingsstoffen te kort binnen krijgen, dan wordt ons lichaam ziek. En als we dit zoveel mogelijk willen voorkomen, kunnen we met elkaar nu beter in actie komen.

Preventie, is belangrijk voor Uw lichaam zodat U er zelf voor zorgt dat Uw lichaam optimaal gezond blijft!
Aan U de keus.

Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten