donderdag 11 juni 2009

Ondervoed maar overvoerd zorgt voor miljard ton extra CO2

Obesitas zorgt voor miljard ton extra CO2

Het verschil in CO2 uitstoot tussen arme en rijke landen is voor een belangrijk deel terug te voeren op de grote hoeveelheid mensen die lijden aan obesitas. Vergeleken met landen die een slankere bevolking hebben, zorgen landen met veel obesitas patiënten voor een miljard ton extra CO2 uitstoot.

Onderzoek van the London School
De cijfers die het resultaat zijn van een onderzoek van the London School of Hygiëne and Tropical Medicine, zijn volgens de onderzoekers zorgwekkend te noemen. Dit komt omdat het aantal mensen met ernstig overgewicht in veel landen nog steeds sterk toeneemt. Het onderzoek is gepubliceerd in het International Journal of Epidemiology.

“Overgewicht heeft een grote impact op het milieu”, aldus onderzoeker Phil Edwards. Belangrijk is niet alleen dat slank blijven goed is voor jouw gezondheid, maar ook voor de gezondheid van de planeet.”

Uit het onderzoek blijkt dat mensen met overgewicht 19 procent meer voedsel nodig hebben om aan hun energiebehoefte te voldoen. Daarnaast rijden zij vaker met de auto, doordat bewegen moeilijk is.

Wees zuinig op U zelf, maar ook op Uw planeet!

Al deze onderzoeken is leuk om te lezen, maar hoe lossen we nu ons probleem op. Daar zijn we nog niet echt in onze maatschappij mee bezig. Er moet dan eerst een wetenschappelijke studie van jaren achter zitten. Op het gebied van obesitas weten we al met elkaar al zoveel. Meer bewegen, minder eten, gezonder voedsel niet te veel calorieën enz. Maar wat we vergeten, ons lichaam heeft bouwstoffen nodig om te groeien. Natuurlijke bouwstoffen, zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Als we ons lichaam goed voeden met deze stoffen, hebben we minder trek in al dit buitensporige eten. Maar veel voedingsdeskundige, artsen denken het nog uit de schaal van vijf te halen.

De sleutel tot de oplossing van het probleem
En daar ligt nu net de oplossing. Je lichaam extra voeden met natuurlijke voedingssupplementen, deze zorgen ervoor dat U lichaam geen behoefte meer heeft aan al die calorie rijke hapjes. Door betere samenwerking met meerdere partijen, kunnen we dit probleem aanpakken. Maar oeps, daar hebben we nu net niet voor geleerd, dit is ons nooit verteld! En is dit dan wel zo! Ja, er zijn al heel veel mensen, die grote hoeveelheden kilo´s zijn kwijtgeraakt. Door combinatie van leefpatroon verandering, gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen. Maar dit zijn mensen, die hebben ervaring met deze producten. Die zijn de strijd met overgewicht aangegaan.

Waarom natuurlijke voedingsupplementen van hoogwaardige kwaliteit?
Vaak hadden deze mensen met overgewicht al van alles geprobeerd. Diëten, ja natuurlijk in een korte periode kilo´s eraf, maar oeps we stoppen en de kilo´s vliegen weer aan je lijf. Sporten, meer bewegen enz. allemaal hielp het, maar ze kwamen uiteindelijk allemaal weer op hun oude gewicht terecht. Moedeloos werden ze ervan. Totdat ze natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit gingen eten, naast hun dagelijkse voeding. Ze kregen minder behoefte om te snoepen, en de koelkast was ook weer veilig. Maar ze zijn natuurlijke voedingssupplementen blijven eten, want deze mensen weten gewoon, dat een gezond lichaam natuurlijke bouwstoffen nodig heeft. Doktoren, diëtisten, verzekeringsmaatschappijen zouden eens meer met dit soort mensen moeten praten, dan zouden we veel sneller met elkaar het probleem onder de knie kunnen krijgen.

Iedereen heeft een keuze
Al bent U het helemaal niet met mij eens, dat mag! Maar besef één ding, we hebben allemaal een keus. En als we nooit iets zullen proberen, wat een verandering teweeg kan brengen in Uw gezondheid, dan zal er daadwerkelijk ook nooit iets veranderen!

Ik wens U allen een gezonde toekomst toe!
Geen cent teveel, als U het uiteindelijke resultaat behaalt.
Een gezond lichaam bestaat uit gezonde cellen, en deze moeten gevoed worden met gezonde bouwstoffen.
Want voorkomen is beter dan genezen.


Veel liefs
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten