vrijdag 15 mei 2009

Obesitas, en wat kan gezonde voeding hier tegen doen!

Overgewicht zorgt voor gezondheidsproblemen, dat is niet nieuw! Recent onderzoek maakt duidelijk dat teveel kilo´s meezuilen, je leven met drie jaar tot tien jaar, kunnen verkorten.

Studie komt met harde feiten!
Aan de Universiteit van Oxford in Engeland zijn door een studie meer dan 1 miljoen Britten gevolgd. De onderzoekers stelden een duidelijke link vast tussen een hoge BMI en een vroeger overlijden. De BMI is een goede index voor overgewicht, omdat het zowel rekening houdt met het lichaamsgewicht als met de grootte.

De mensen die meer dan 20, 30 of meer kilogram meedraagt, verkort zijn of haar levensduur met drie tot tien jaar. Obesitas lijders die er wat aan doen en verdere gewichtstoename tegengaan, ´verdienen´extra levensjaren.

Epidemie in Engeland, komt ook in Nederland!
Momenteel lijdt al 1 op 4 Britten aan obesitas en dat aantal neemt steeds maar toe. Obesitas is in Engeland goed voor 30.000 overlijdens vooral ten gevolge van hartkwalen, kanker en diabetes. “Iedereen weet intussen dat roken nadelig is voor de gezondheid en gelukkig doen veel mensen hun best om te stoppen. Roken is niet slechter dan obesitas. De studie toont aan dat mensen die aan obesitas lijden evenveel risico lopen om vroegtijdig te overlijden als wie meer dan 10 sigaretten per dag rookt. Wie rookt en te zwaar is, loopt dubbel gevaar. De epidemie van obesitas is nog niet lang genoeg bezig om daadwerkelijk de gevolgen in te schatten.

Lieve mensen laat deze studie niet voor niets zijn geweest, en als U te zwaar bent kom dan in actie!

Gezonde voeding in combinatie met natuurlijke voedingssuppletie
We weten allemaal dat als we om onze gezondheid geven, dat we acuut moeten stoppen met roken. En we weten ook allemaal, dat te zwaar zijn niet goed is voor onze gewrichten! Na dit bericht gelezen te hebben weten we nu ook allemaal dat we hierdoor meer kans krijgen op hartkwalen, kanker en diabetes.

Er zijn vele producten op de markt, en het ene product werkt vaak nog beter en sneller dan het andere product. Maar het is heel belangrijk als U af gaat vallen dat dit langzaam aan gebeurd. Eerst kunnen we nog wel eens een paar kilo zwaarder worden (Help). Nee, prima U bent aan het afvallen, want spieren wegen zwaarder dan vet. En als we willen afvallen, moeten onze spieren het vet verbranden. Dus geen paniek, gewoon rustig door gaan. En U moet U niets wijs laten maken, van bijvoorbeeld ik was in een week 8 kilo kwijt. Ja, leuk dit is dan alleen maar vocht, dus als deze persoon weer stopt met afvallen, is het gewicht er binnen de kortste keren weer aan. Hierdoor ontstaat het jojo effect bij mensen. En daardoor wordt het ook steeds moeilijker om weer te beginnen met afvallen en gemotiveerd te blijven.

Er zijn natuurlijke producten die er voor zorgen dat Uw lichaam in Balans komt. Het product zorgt voor gewichtsvermindering, onderdrukking van de eetlust en meer energie. Eindelijk een product wat zorgt voor de onderdrukking van de eetlust, want vaak merken we, dat als we willen afvallen we steeds meer trek in voedsel krijgen. Er is ook een product in combinatie met het vorige product dat zorgt voor een versnelling van het proces. Dit product zorgt voor de thermogenese versterken, de energieproductie verhogen, helpt bij een normale ontgifting en gewichtsverlies en lipolyse (is een contourverbetering zonder dat er een operatieve ingreep heeft plaats gevonden)bevorderen.

Dit zijn producten voor de moderne man en vrouw die hun gezondheid in eigen hand willen houden!
Wie een lang gelukkig en gezond leven wil, die neemt vast de stap om te beginnen. De feiten liegen er niet om, dus als we zwaarlijvig zijn, of obesitas hebben en we willen echt langer leven dan wordt het tijd voor U zelf om in actie te komen.
Mijn man is door deze producten 25 kilo kwijt geraakt, en ik verzekert U, hij kon gewoon zijn dagelijkse voedsel eten. Maar hij kreeg minder trek in zijn voedsel, en in combinatie van meer bewegen heeft hij dit geweldige resultaat bereikt. En wat zeker ook niet onbelangrijk is, hij heeft zit al drie jaar op het zelfde gewicht. Hij had al veel andere producten geprobeerd, maar nooit met zo´n geweldig resultaat!

Met gezonde voeding, en meer bewegen kunnen we obesitas te lijf gaan met elkaar!
Bent U ook klaar voor deze nieuwe uitdaging?


Een nieuwe ronde, nieuwe kansen met het uitzicht op een gezond en fit lichaam!

Succes!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten