donderdag 14 mei 2009

Gezonde voeding kan diabetespatiënten verminderen

Stijging aantal diabetespatiënten in Nederland

850.00 Nederlanders hebben diabetes. Zo´n 90 procent daarvan heeft type 2-diabetes.
Van alle Nederlanders heeft vier procent suikerziekte. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat is ruim 1 procent meer dan in de periode 2001/2002. Deze toename hangt samen met de vergrijzing van de bevolking en het gestegen aandeel mensen met ernstig overgewicht.

Suikerziekte (diabetes) komt meer voor bij ouderen en mensen met obesitas.
Insuline
Ook is er een toename door het actievere opsporingsbeleid van huisartsen en is er een grotere alertheid bij mensen door voorlichtingscampagnes. Van de suikerziektepatiënten gebruikt ruim 1 op de 5 insuline vanaf kort na de constatering van de ziekte.

Onder niet-westerse allochtonen komt suikerziekte vaker voor dan onder autochtonen. Het meest komt de ziekte voor bij Surinamers, Antillianen, Arubanen, Turken en Marokanen. Waarom sommige niet-westerse allochtonen vaker aan suikerziekte lijden, is niet exact aan te geven.

Er is een natuurlijk voedingssupplement dat bevat twee dynamische en krachtige ingrediënten die op synergistische wijze de opslag van nieuw vet verminderen en gezonde bloedsuikerspiegels handhaven om bij te dragen aan gewichtsverlies.

Kies voor preventie en gebruik een natuurlijk voedingssupplement met deze kwaliteiten. Dit kan er voor zorgen dat U later geen insuline hoeft te gaan spuiten.

Een kennis van ons heeft suikerziekte en hij spoot al jaren insuline. Hij heeft dit voor zichzelf kunnen terug brengen naar een acceptabele spuit van insuline.

Hij is zeer positief, want zijn lichaam liegt niet!

Preventief goed zorgen voor U lichaam doet wonderen!

Als U nog niet bekend bent met natuurlijke voedingssuppletie hebben de meeste mensen daar hun bedenkingen over. Maar door er voor open te staan, en er blanco mee om te gaan. Gaat U het uiteindelijk aan Uw eigen lichaam ondervinden.
Door goede voeding zorgt U goed voor Uw lichaam, en laat Uw lichaam U niet in de steek!


Een toekomst met minder of geen Insuline. Als dit geen mooie toekomst is?
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten