dinsdag 12 mei 2009

Zorg goed voor Uw man, geef hem gezonde voeding

Een langer leven voor Uw man

Vrouwen zijn vaak zuiniger op hun lichaam dan de meeste mannen. Als U zich zorgen maakt over Uw gezondheid gaat U waarschijnlijk ook sneller naar de dokter als Uw man. EĆ©n van de redenen overigens waarom mannen drie jaar korter leven dan vrouwen….

Opvoeding.
Met de opvoeding daar begint het al mee, of je nu vrouw bent of man. Maar vaak wordt er gezegd`Echte kerels huilen´niet en `stoere jongen verbijt de pijn`. Zo zijn de meeste mannen opgevoed. Het gevolg hiervan is, dat ze vaak pas een arts bellen wanneer er iets helemaal mis is. En dan kan het soms te laat zijn.

Waar gaan mannen eigenlijk aan dood?
Nummer 1 van doodsoorzaken bij mannen is nog steeds hart- en vaatziekten, met meer dan 50 slachtoffers per dag!

Prostaatkanker en kanker aan de luchtpijp of longen scoren hoog met zo´n 9.000 sterfgevallen per jaar.

Als U dit artikel leest, dan kunnen we met elkaar er beter voor gaan zorgen om ons Preventief te gaan voeden!

Het is een besluit in je hoofd om goed preventief voor je zelf te gaan zorgen, net als dat U vroeger leerde tandenpoetsen.

Erectiestoornissen
Er valt nog veel te voorkomen, want juist problemen met het hart kondigden zich vaak al van te voren aan. Erectieproblemen kunnen duiden op een hartafwijking. Een hoog cholesterolpeil en een hoge bloeddruk zijn twee aanwijzingen dat de gezondheid van Uw man niet optimaal is. Beiden vergroten de kans op een hartinfarct. Te weinig bewegen en overgewicht is nooit goed voor Uw man.

Mijn man wil nooit naar de dokter!
Ja, lieve mensen, dat is niet slim van Uw man. Probeer om Uw man zo ver te krijgen dat hij met U samen even naar de dokter gaat. Want samen hoor je tenslotte meer dan als je alleen gaat. De meeste mensen nemen nu eenmaal niet heel veel informatie tegelijk op, maar ook vanwege de stress kan je wel eens iets vergeten.
Voor Uw hart en bloedvaten zijn er preventieve natuurlijke gezondheissupplementen.

Q10: maar zorg dat U dan het product in huis haalt met ubiquinolsamenstelling dit zorgt ervoor dat de absorptie van Q10 acht keer zo snel gebeurd als van supplementen met ubiquinon en dat er na verloop van tijd een hoger Q10-gehalte in het bloed gehandhaafd blijft.

Visolie: Let er wel op, dat er heel veel verschillende soorten visolie op de markt zijn. U moet erop letten, dat de verhouding EPA:DHA 3,3:1 dit is de verhouding die volgens deskundige een optimale bijdrage aan de gezondheid levert.

Doordat U man misschien heel moeilijk naar de dokter wilt, krijgt U vaak last van stress.
Zorg daarom ook preventief goed voor U zelf.
Ik wens U alle wijsheid en sterkte toe, om Uw man in te laten zien, dat hij ook op zijn gezondheid moet letten.
Tenslotte willen we toch allemaal met elkaar gelukkig en gezond oud worden?


Veel liefs en wijsheid
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten