dinsdag 1 december 2009

Recessie in Nederland voorbij tijd voor verandering op de weg naar gezonde voeding en onze gezondheid!











De recessie in Nederland is officieel voorbij. De economie groeide in het derde kwartaal met 0,4 procent ten opzichte van het tweede kwartaal, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek vrijdag. Er is sprake van recessie als er twee kwartalen op rij een verslechtering van de economie is.

De economie kromp nog wel in vergelijking met vorig jaar. In het derde kwartaal van 2008 was de economie 3,7 procent groter. Toch is er door de kwartaalstijging sprake van een positief signaal. Dat komt met name door een afname van de daling van de export.

Huishoudens hielden nog de hand op de knip. De overheid gaf wel meer geld uit. Het aantal banen was ruim 140 duizend lager dan een jaar geleden.
Door: Novum, Vernieuwd: 13-11-2009

Recessie voorbij tijd voor verandering op de werkvloer
Hoe praten we met elkaar onze recessie aan, en hoe komen we met elkaar hier weer boven op. Veranderen heet dat met een mooi woord, maar dat vinden de meeste mensen onderons doodeng. We doen heel ons leven al het zelfde werk, en de recessie dwingt ons, om misschien wel voor omscholing te kiezen. Ook al zien we daar vreselijk tegenop, vaak gaan we ermee akkoord omdat, er toch brood op de plank moet komen.

Meer energie op de werkvloer door gezonde voeding
Wist U dat we met elkaar meer energie kunnen gebruiken op de werkvloer? Als we meer energie hebben en beter geconcentreerd zijn, levert dat heel veel op, zowel op de werkvloer d.m.v. betere prestaties, als ook voor de mensen, zij zijn minder vatbaar voor ziektes. Ook zien werknemers in, dat de werkgever, door alle commotie om de recessie heen aan zijn werknemers denkt.

Wat wij als mens allemaal belangrijk vinden in ons leven is vertrouwen, geaccepteerd worden, en dat we als werknemer waardering krijgen. Een werkgever die gaat inzien, dat preventie voor zijn werknemers een fase is, waardoor er weer meer waardering is voor de werknemer ook betreffende zijn of haar gezondheid! Hierdoor krijgt de werkgever weer vertrouwen terug van zijn werknemers.

Hierdoor ontstaat er een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer!
Gezonde voeding de energie drank die zijn weerga niet kent!
De meeste mensen onder ons nemen wel eens een energiedrankjes. We nemen een energiedrankje niet alleen omdat we het lekker vinden, maar er ons ook door lekkerder gaan voelen. Even de energie boots! Die hebben we vaak in ons hectische leven drastisch nodig. Maar beseffen wij wel als consument dat er vaak in deze energiedrankjes heel veel suikers in zitten? Veel suiker is weer slecht voor onze gezondheid.
Nu een energie drank die vier tot vijf uur zijn werk doet!
Voor meer informatie betreffende deze energiedrank klik hier
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten