dinsdag 3 november 2009

Gezonde voeding de oplossing voor een slechte spijsvertering

Het verband tussen ziekte en voeding
Wist U dat de meeste gezondheidsproblemen beginnen met een slechte spijsvertering? Veel mensen hebben uitgezette darmen. Hierdoor kunnen de darmen kunnen niet meer goed samentrekken, zodat er geen goede vertering en verbranding plaatsvindt. Daardoor blijven er teveel afvalstoffen in het lichaam achter, waardoor ziektes zich kunnen ontwikkelen.

Reinigen van je lichaam
Ziektes ontstaan wanneer je Uw lichaam de kans ontneemt zich te reinigen, wanneer je teveel minderwaardig voedsel eet, U teveel eet, voortdurend onder druk staat of veel medicijnen gebruikt. Door een slechte spijsvertering wordt de bloedsamenstelling vettig en zuur hierdoor neemt de weerstand van het lichaam af. Gevolg hiervan is U wordt vatbaar voor griep, ontstekingen en verkoudheid en ook kunnen er zich ziekteverschijnselen voordoen als allergieën, astma en bronchitis.

Voorkomen is beter dan genezen, kies bewust voor gezonde voeding

Het belang van een gezonde stofwisseling

Veel meer mensen dan we beseffen, kampen met ingewanden problemen. Voor omstanders vaak een verborgen kwaal, maar voor de betrokkenen uitermate vervelend. Kies daarom bewust voor gezonde voeding. Het product is samengesteld uit een speciale combinatie van voedingsstoffen, vitamines en mineralen, aminozuren en kruiden waarvan bekend is dat zij belangrijk zijn voor het slijmvlies van het totale spijsverteringskanaal, dus maag en darmen.

Het product Relief ®bevat ook psyllium, een geleivormende vezel die zowel een regelmatige stoelgang als een gezond cholesterolniveau bevordert.
Doordat ik zelf vroeger last had van een slechte stoelgang, is Relief® een vast onderdeel van mijn dagelijkse eetpatroon geworden. Eén capsule per dag, en of U het gelooft of niet, ik heb weer normaal werkende darmen, geen last meer van krampen, geen vastzittende ontlasting, conclusie mijn stofwisseling verloopt gewoon zoals het hoort!

Voor meer informatie klik hier
Informeert U zich, zolang U gezond bent,
Gezonde voeding kan een bijdrage leveren aan een optimale gezondheid!

Groetjes
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten