dinsdag 20 oktober 2009

Zoek een uitdaging, en kies bewust voor gezonde voeding zo blijft U ook nog eens gezond tijdens Uw pensioen


Stoppen met werk na pensioen slecht voor de gezondheid
Amerikaanse onderzoekers van de University of Maryland suggereren dat helemaal stoppen met werken na je pensioen slecht kan zijn voor je gezondheid.

Deze onderzoekers bestudeerden voor hun onderzoek ruim 12.000 mensen die aan het begin van het onderzoek tussen de 51 en 61 jaar oud waren. Ze ontdekten dat mensen die na hun pensioen tijdelijk of parttime werk bleven doen in dezelfde sector, minder vaak ernstige ziektes hadden. Uit onderzoek bleek ook wanneer mensen volledig stopten met werken of gingen werken in een andere sector er een verslechtering van hun gezondheid te zien was. Bron: Zorgplanet geplaatst op 16-10-2009

Kies voor pensioen maar kies bewust voor Uw gezondheid
Uit dit onderzoek komt naar voren dat het goed is als een mens ook als hij/zij met pensioen gaat nog iets blijft ondernemen. Of het nu bij de huidige werkgever is, of als zelfstandige ondernemer, voor onze gezondheid is het goed om iets om handen te hebben.

Kies dan bewust voor gezonde voeding en Uw gezondheid en zie dat ook U hier een mooi steentje kan bijdragen aan een gezondere wereld! Wat is er mooier als U op een leeftijd komt dat werken niet meer moet, maar mag. Maar dat U aan Uw eigen gezondheid werkt en dat overbrengt op andere mensen. Door gezonde voeding en een manier om geld te verdienen kunt U mee werken aan een bewuster en gezondere wereld.
Reken maar dat er nog genoeg werk te doen is, om mensen bewust te laten worden wat gezonde voeding voor hun lichaam kan betekenen!

Waarom is de wereld zo gevaarlijk en worden er veel mensen ziek als zij met pensioen gaan?
Dat komt niet door kwaadwillende figuren, maar omdat zovele bereid zijn erbij te staan, ernaar te kijken en niets te doen om hen tegen te houden.
Om zeker te zijn van een betere gezondere wereld, moet je bereid zijn er wat aan te doen.


Met onze gedachten maken we de wereld waarin we leven; met zelfverzekerde en zuivere gedachten maken we het een veiligere en vreedzamere plek om te leven.
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten