donderdag 22 oktober 2009

Gezonde voeding de oplossing voor werkgever en werknemer


3 op 4 werknemers werken slecht voor gezondheid

Weet U als werkgever hoe Uw werknemers over hun gezondheid denken op de werkvloer? Als werkgever willen we het beste voor onze werknemers. Het is tenslotte zo, een gezonde werknemer presteert beter, hierdoor verloopt de samenwerking op de werkvloer ook beter, waardoor er weer meer rendement te halen is uit de onderneming. Hierdoor ontstaat er een WIN-WIN situatie zowel voor werkgever als voor de werknemer/ster.

Onderzoek met schrikbarende feiten
3 op 4 werknemers menen dat een verslechterende gezondheid – deels – te wijten is aan het werk dat zij uitoefenen. 6 op 10 werknemers vinden dat de arbeidsomstandigheden verslechterd zijn door de crisis. Dat blijkt uit een grootschalige, Europese enquête over onze werkomstandigheden, die het Europees agentschap voor de veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) voerde naar aanleiding van de Europese week van de veiligheid en gezondheid op het werk (19-23 oktober).

Voor meer informatie klik hier
Laten we er met elkaar voor zorgen, dat de arbeidsomstandigheden en onze gezondheid weer verbeterd.

Als je je eigen krachten kent en de verzamelende krachten van de mensen om je heen die je kunt aanspreken, dan kun je vol vertrouwen elke beslissing nemen!
Laten we er met elkaar voor gaan, om de veiligheid en de gezondheid van alle werkgever/ster en werknemers/sters op de werkvloer zo te creëren dat we met elkaar heel de wereld weer aan kunnen.
Gezonde voeding op de werkvloer is daar een deel van!

Werkgever en werknemer/ster bedenk dat de grootste daden niet door kracht tot stand komen, maar door doorzettingsvermogen. Gewapend met vastbeslotenheid, toewijding en vaardigheid kan iemand de meeste dingen zelfverzekerd aanpakken!
Voor meer informatie betreffende voeding en kracht klik hier
Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten