vrijdag 16 oktober 2009

Vervolg: Waarom gezonde voeding een belangrijke rol zal gaan spelen in de toekomstige gezondheid van mensen
















Het menselijke wezen
De mens is een biologisch wezen, dat bestaat uit zo´n 40 triljoen enkelvoudige cellen, die allemaal samenwerken om zo een compleet en complex menselijk wezen te vormen. Juist omdat de mens biologisch van aard is, is de toekomst van de Bio-Nutritional geneeswijze verzekerd. Wij als mens zijn geen planten; we zijn geen massief chemisch laboratorium, maar we zijn een biologisch levende structuur, vanuit dit vitale gebied moet onze toekomstige gezondheid beheerd worden.

Veranderingen van deze tijd
Gelukkig zien we door de jaren heen dat onze voeding beter wordt, het milieu wordt aangepakt en we genieten langer van een actief leven. Zeer binnenkort zullen de medicijnen die we nu kennen tot het verleden behoren en veel meer natuurlijke producten zullen hun plaats innemen.

Meer aandacht voor preventieve geneeskunst zal de algemene norm worden!
Vroeger werd in China artsen alleen betaald als de patiënt weer gezond werd. Zo´n situatie zou in de huidige wereld leiden tot een stormloop van failliete artsen. Ik neem aan dat het meer in de lijn van de moderne gezondheidszorg zou liggen als een arts alleen betaald wordt als de patiënt nog leeft. In zo´n situatie zou het merendeel van de artsen rijk zijn, omdat er geen twijfel aan bestaat dat we met de tegenwoordige medicijnen in leven worden gehouden. Maar hoe zit het met de kwaliteit van leven van de patiënt?

Waar kies U voor?
Stel je voor dat U kunt kiezen tussen het doorbrengen van de laatste 20 jaar van je leven in constante pijn, en volkomen afhankelijk zijn van anderen voor simpele alledaagse dingen- denk aan aankleden, eten, wassen, boodschappen doen of ergens naartoe gaan- of een actief volledig leven kunnen leiden met behoud van alle functies en U onafhankelijkheid, dan kiezen de meeste mensen voor een korter, maar beter leven!

Ik heb zelf gekozen voor een beter gezonder leven ook al werd ik niet begrepen bij veel van mijn familie, vrienden en kennissen.
Preventie moet de oplossing worden voor een gezond leven!

In samenwerking met artsen,specialisten en verzekeringsmaatschappijen kunnen we met gezonde voeding de mensheid steeds beter helpen!
Veel liefs
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten