maandag 12 oktober 2009

Gezonde voeding de vangst van de dag






Omega3complex™ is gezonde voeding voor Uw lichaam voor een natuurlijke balans. Het is een vetzuur dat essentieel is voor een gezond en sterk lichaam. Het draagt bij aan de gezonde balans van gewrichten, hersenen, het cholesterolgehalte en Uw hart- en bloedvaten.

Wat zijn vetzuren en wat doen ze voor Uw lichaam?
Omega3complex™ is een meervoudig onverzadigd vetzuur. We onderscheiden twee typen vetzuren met ieder een eigen invloed op de gezondheid: de zogenaamde verzadigde en onverzadigde vetzuren. Uit welke vetzuren vet bestaat, bepaalt uiteindelijk of een vet slecht of goed is.

Verzadigde vetzuren komen vooral voor in vette vleessoorten volle zuivelproducten zoals boter en kaas en diverse snacks. Deze vetten blijven bij kamertemperatuur hard. Over het algemeen zijn deze vetzuren ongezond. Het advies is verzadigde vetzuren slechts in kleine hoeveelheden te consumeren.

Onverzadigde vetzuren komen onder andere voor in plantaardige oliën. Ook vette vis is een rijke bron van onverzadigde vetzuren. Onverzadigde vetzuren hebben, bij een evenwichtige consumptie een positieve invloed op onze algehele gezondheid.
Het bijzondere van Omega3complex™Het lichaam gebruikt enzymen om Omega-3 om te zetten naar de belangrijke stoffen EPA en DHA. Deze omzetting verloopt bij veel mensen vaak moeizaam. Vissen hebben geen moeite met deze omzetting. EPA en DHA zijn daarom overvloedig in vette vis (zalm, haring, tonijn en paling)aanwezig.

Doordat U elke dag naast Uw dagelijkse maaltijden kiest voor Omega3complex™ voorziet U Uw lichaam rechtstreeks van EPA en DHA en is de moeizame omzetting vanuit Omega-3 niet meer nodig. Het product is een prima aanvulling maar geen vervanging van een evenwichtige voeding.

Ons lichaam maakt zelf omega-9 aan, ons lichaam heeft ook voldoende omega-6 , neem daarom Omega3complex™ en U zult het ervaren aan Uw lichaam.

Ik wil graag met U deze informatie delen omdat deze visolie voor mij en ook voor mijn hond de weg is geweest naar een optimale gezondheid.

“De geest wordt rijk door wat het ontvangt,
Het hart wordt rijk door wat het geeft!”

Liefs Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten